icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

naturonline
Odpoveď bola odstránená
lubila
19. máj 2016

@naturonline vsak tym padom ze nemate chut na sladke ked pijete kavu tak ste uz asi aj schudli? Ci nevazili ste sa? Nepozorovali ste to?

nutrimas
19. máj 2016

Samotna zelena kava ma specificku chut, nie kazdemu chuti. Chutovo lepsia je instantna zelena kava, ktr. obsahuje zelenu kavu aj kavu prazenu arabica v pomere 50:50: https://www.modrykonik.sk/market/domace-zdrave-...
Je dobre si vsak uvedomit, ze len pitim kavy sa prebytocnych kilogramov nezbavite, je potrebne celkovo zmenit zivotospravu, upravit jedalnicek, obmedzit jednoduche cukry, nahradit zdravsimi, prijimat viac vlakniny vo forme ovocia a zeleniny a pridat pohyb. Nie je to lahka cesta, ale ucinna.

lunuska
19. máj 2016

Ahojte som tu nova.poradi mi niekto ci naozaj funguju tie tabletky?

meris343
19. máj 2016
Používateľ meris343 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od meris343.
lunuska
19. máj 2016

😀

evittam
19. máj 2016

@lunuska NIE

evittam
19. máj 2016

@naturonline Samozrejme-veď biznis je biznis.....

lunuska
20. máj 2016

Tak uz som uplne dopletena.ja mam doma tabletky zelenej kavy.volaju sa superbrands.

lunuska
20. máj 2016

Pomahaju tieto tabletky?ci neviete?

buckovak
20. máj 2016

@lunuska nie tabletky sú na nič, pomáha vyhodiť bielu múku a sladké, plus pridať pohyb ( jasné to je to najťažšie 🙂 )

lunuska
20. máj 2016

😎

meris343
20. máj 2016
Používateľ meris343 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od meris343.
lunuska
21. máj 2016

@meris343 ako vis?

lunuska
21. máj 2016

@denca76 kde si kupila?

denca76
21. máj 2016
lunuska
21. máj 2016

Ja berem tabletky.zelenu kavu.a ktomu pijem caj na odburavanie tukov.neviem ci to ma vyznam.ale hadam ano.ja si nemozem dovolit aktivne zit.mam dve male deti a nemam cas na behanie atd.obmezdila som aj stravu.myslite ze budem konecne spokojna??

lunuska
21. máj 2016

😉

petruska1212
21. máj 2016

@lunuska ja mám tiež 2 malé deti,sice už staršie ako tvoje,ale behat chodim rada,pekne si vyčistim hlavu,zrelaxujem.snazim sa aspoň 3x do týždňa ale stava sa aj ze celý týždeň nič a potom ťažko sa donutit

buckovak
21. máj 2016

@lunuska neviem, či budeš spokojná s tabletkami, to posúdiš a hádam nám dáš vedieť Ty, keď si ich už teda začala brať s nádejou 🙂
ja myslím, že Ti to nepomôže, pretože žiadne podobné "zázraky" nefungujú. Základ je fakt tá strava, tam skôr tá zmena stravovania, to tu už veľa krát písali: sacharidy doobedu, poobede už skôr zelenina a bielkoviny, plus veľa nesladených tekutín, a samozrejme vynechať sladkosti a pečivo (ak tak len ráno jeden celozrnný kúsok chleba alebo rožok). Zas keď sa budeš stravovat takto, pravdepodobne schudneš, len či to nebudeš pripisovať tabletkám... 🙂

petruska1212
21. máj 2016

@lunuska zas nečakaj že kratko po pôrode budes ako prútik.predsa len tehu brusko rástlo 9 mesiacov chce to čas,dakto zas je od prírody obdarený super génmi, ked pár mesiacov a akoby žiadne tehonstvo nebolo,bohuzial tie gény malo žien dostalo

lunuska
22. máj 2016

Tak ja som pred par rokmi chuda ako prutik.mala som 50kg.aj po prvom dietati,som mala stale 50kg.len po druhom som dost pribrala a pri tretom ani nehovorim.furt mi ukazuje vaha 85kg.a som stoho zufala.som sa zacala dobre stravovat.teda,skoro nic mi nechuti.ked som hladna tak si uvarim varene zemiaky v supke a ktomu vajicka.to je vsetko.ja okrem toho nic nejem.ale tak zacla som len tyden takto chudnut.tak po tyzdni nemozem vidiet zazrak. 🙂 ale urcite vam dam bebenky vediet

sova76
22. máj 2016

@aniratak696 Babenky, celkom ste ma rozosmiali. Ale dúfam, že teda u niekoho z vás toto zafungovalo 🙂 Ak chcete zhodiť, aj príležitostne, rýchlo.. .a trebárs na chvíľu do šiat, treba zájsť do najbližšieho fittka, tréneri z vás aj dušu vytrasú a behom dvoch týždňov dáte s úpravou stravy dole skutočne aj 7 kilogramov. Ale nespoliehajte sa na žiadne nápoje, tie sú iba .. ak vôbec, pomocnou rukou, možno barličkou, o ktorú sa môžete oprieť. Hlavne zmena životosprávy, žiadne večerné pojedanie, takisto odoprieť si hlúposti medzi hlavnými jedlami, po 14.00 žiadne sacharidy! A samozrejme trošku pohybu do toho 🙂 Držím vám všetkým palce 🙂

lunuska
23. máj 2016

Ahojte zienky.tak tie tabletky pomahaju.za try dni som schudla 4kg.a ide to pomaly dole.teda pomaly,hehe skor rychlo.az sa cudujem ake je to jednoduche.staci sa len zapret a davat pozor co papate.a ktomu tie tabletky plus cajik spalpvac tukov.a ide to.muz moj mi nechce verit ze som za 3dni schudla 4kg.ha ale aj sa citim lepsie a trocha laksie.moja cielova vaha je zatial 75kg.a potom na 65kg.

evittam
23. máj 2016

@lunuska Ako ti už bolo napísané - pripisuješ tabletkám to čo si dosiahla obmedzením v strave. A za tri dni 4kg?! Nezdravé a nenormálne-samozrejme ak teda nechudneš z nejakej dosť vysokej váhy. A ak si schopná sa zaprieť a upraviť stravu, pohybu pri dvoch deťoch máš až-až tak nepotrebuješ kupovať žiadne kraviny podobného typu - lebo to NEPOMÁHA..... 😉

buckovak
23. máj 2016

@lunuska no a teraz skús jesť tak ako teraz keď si sa zaprela len bez tabletiek a čajov 🙂, a uvidíš, že sa budeš cítiť tiež ľahšie 🙂

lunuska
23. máj 2016

Nie.sak ked to ide takto tak budem pokracovat dalej.je pravda ze som len 2mesiace po porode.ale ked to. Ide tak budem polracovat dalej tak ako som zacala.davat si pozor co spapam,a pit cajiky a tabletky.je to super.uz teraz sa citim lepsie a to som dala len 4kg dole.😁

mamka521
23. máj 2016

@lunuska ahoj ake maš tabletky prosííííím potrebujem pridaj link dik

buckovak
23. máj 2016

@mamka521 prosím ťa, ona chudne z toho, že obmedzila stravu (navyše asi kojí, kedže má malé bábo) a nie z tabletiek 🙂 a tie 4 kilá za 3 dni je aj tak moc, skôr by som povedala že je to voda, človek sa cíti ľahší, keď nie je naliaty...
skús to aj Ty s tou stravou a bez tabletiek schudneš tiež 😉

smudlinka3
23. máj 2016

@mamka521 v tomto myslim, ze ma @buckovak pravdu. Tabletky mozu na nu posobit len ako placebo a nemusi sa po nich dostavit ziadny efekt ak zeny nezacne sledovat co je a upravovat si to. 🙂