icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

buckovak
23. máj 2016

tu som našla super motivačný článok, baba ktorá schudla zo 120kg na 60kg BEZ tabletiek 🙂 toto je to čo naozaj funguje 🙂
http://www.cas.sk/clanok/403612/neuveritelna-pr...

buckovak
23. máj 2016

@lunuska ešte ma napadlo, že baby, ktoré schudli aj s cvičením + zmenou stravy, tak väčšinou písali, že aj keď kg nešli dole, tak cm krásne išli dole (kedže sval je ťažší ako tuk), tak by boli viac smerodajné centimetre, tie by ukázali realitu

lucijana2
23. máj 2016

@buckovak idem si precitat ten clanok, mozno ma uz konecne nakopne nieco pre seba urobit 🙂

buckovak
23. máj 2016

@lucijana2 dúfam, že aj mňa 🙂 nie je to síce nič podrobné, ale v skratke , že sa to dá.....
tu na modrom koníku je tiež veľa podobných šikuliek, stačí si pozrieť diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/ no a žiadna z nich nepísala, že schudla vďaka prípravkom na chudnutie.....

lunuska
23. máj 2016

Nekojim.a ani som nekojila.😉ano je to hlavne o strave.mozu byt hocijake tabletky na chudnutie ale treba si v prvom rade upravit jedalnicek.nieze brat tabletky na chudnutie a jest vsetko co vidite.to nieeee.boze chran.tie tabletky vam pomahaju znizit chut do jedla.ale oni nemaju take ucinky ze znich sa chudne.

lunuska
24. máj 2016

Babenky.chcem sa spytat.pri diete sa moze jest bageta?alebo musli tycinky?a pit energeticke napoje??

sova76
24. máj 2016

@lunuska Pečivko asi len tmavé a len dopoludnia. Inak bagetky by som asi vynechala. Musli tyčinky tiež nie sú najvhodnejšie. A energetické nápoje úplne vynechať. Tie by som neodporúčala vôbec.

buckovak
24. máj 2016

@lunuska tak najlepšie je vynechať múku celkom (aspon na začiatku) takže bageta určite nie, aj sa mi zdá veľká oproti rožku, a ako písala sova76, tak na raňajky jeden kúsok celozrnného pečiva max, neskôr už nie, sladké a ovocie doobedu a po 14h už sladké nejesť (musli tyčinky sú tiež sladené), na obede vynechať prílohy- zemiaky, ryžu, cestoviny, na večeru chudé mäso so zeleninou, tvaroh alebo cottage cheese, čiže bielkoviny a veľa vody alebo nesladeného čaju počas dňa, toto je teória, ťažšie je to dodržať 🙂
energetické nápoje by som pila maximálne počas skúškového obdobia, čo mám našťastie dávno za sebou 🙂 ale neviem možno Ti ich odporučia baby ....

luccolonova
25. máj 2016

Baby chcela by som sa spýtať ako ju pijete , ráno pred jedlom alebo kedy ? Pojem ju vždy ráno pred jedlom pol hodiny a nič žiadne kilá nešli preč je to uz týžden tak neviem či je to fake ale to neviem piť .

mamka521
25. máj 2016

@luccolonova nepomaha to ja to už nepijem ..treba zmneiť stravu to je marketingový ťah

naturonline
26. máj 2016

my mame na zelenu kavu dobre ohlasy. pozrite sa - mate vitamin C, ktory beriete a ani necitite ... su vitaminy C, ktorym sa moze povedat nakopovak, lebo je jeho ucinok citelny. Takze vseobecne o zelenej kave a jej neucinkovani sa hovorit neda.
Ja za nasu dam ruku do ohna - funguje! Jasne vsak je, ze ak si dam denne 2 horalky, na veceru bagetu a pred telkou este cipsy, tak mi nepomoze nic.
https://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyz...

sova76
26. máj 2016

@naturonline Máte pravdu a zrejme veľmi dobre poznáte účinky zelenej kávy. Tieto doplnky sú vyslovene doplnkami, ktoré nebudú za nikoho chudnúť a ani človek nebude chudnúť sám od seba, to by musel byť chorý. Osobne tiež jedávam trikrát denne (ako tu už ktosi spomínal), odjakživa, odmala. Mama sa na mňa vždy hnevala, keď som nosila zo školy domov nezjedenú desiatu. Jednoducho nemám potrebu jesť medzi hlavnými jedlami. A keď som sa pokúšala jesť štyri-päťkrát denne, mala som vždy problém s hmotnosťou a cítila som sa prejedená. A to odmala aktívne športujem. Každý by mal poznať svoje telo, svoje spaľovanie, nastavenie... každý organizmus je jedinečný a inak reaguje, inak spaľuje, iné potrebuje pre bežné fungovanie. Treba sa mu len prispôsobiť a počúvať ho... a samozrejme znížiť energetický príjem pri chudnutí. A ako sa hovorí, všetko je v hlave. Teda aj chudnutie.

lunuska
27. máj 2016

Baby a co ste poculi o kokosovom oleji?

szisziporka
28. máj 2016

...ahojte baby...za mam velmi dobre -osobne skusenosti s pripravkom Reg enor...v pripade zaujmu sa mi kludne ozvite...ja len odporucat viem...z vlastnej skusenosti...majte sa...krasny slnecny den vam prajem...😏

evittam
28. máj 2016

@lunuska Samozrejme. 😉

dejna194
30. máj 2016

@szisziporka môžem poprosiť informácie dakujen

sima2811
31. máj 2016

Ahojte ☺má niekto skúsenosť so zelenou kávou Strong nature?

mamka521
31. máj 2016

@szisziporka ahoj aké schudla si s toho ja potrebujem aspon 3-4 kg

naturonline
Odpoveď bola odstránená
szisziporka
1. jún 2016

@mamka521 poslem ti IP

lindusss176
Odpoveď bola odstránená
naturonline
3. jún 2016

@lindusss176 Dobrý deň, ďakujeme krásne🙂 Áno snažíme sa vždy zákazníkom poradiť, aby si správne vybrali. Náš zákazník náš pán! Takto sme bližšie aj k naším zákzníkom - prostredníctvom komunikácie nájdeme vždy najlepšiu kombináciu výrobkov v závisloti od problému zákazníka. Pekný deň 🙂

lunuska
6. jún 2016

Prosim vas ako uziva zelena kava mleta?kolko krat za den sa pije?

timea7
6. jún 2016

@naturonline hádam nebudeš kydať na niečo, z čoho máš prachy, nie? Na MK ti ide len a len o reklamu

timea7
6. jún 2016

@lindusss176 úplne super je, ak píšeš z dvoch nickov, jeden je reklama a druhý zrejme spokojná zákazníčka a stále ten istý človek 😀 😀 😀 😀

lucijana2
6. jún 2016

@buckovak no vsak podla mna tiez tie pripravky na chudnutie vobec nezaberaju, je to len asi placebo efekt ze mnohe z nas si myslia ze vdaka tomu. Vsetko je prave o pohybe a o strave. Ako inak, aj ta to nakoplo??🙂

buckovak
6. jún 2016

@lucijana2 🙂 nakopáva a stále odolávam 🙂
minulý týždeň ma chytil zápal hrdla, ešte trocha chrčím a drhne ma, ale tento týždeň, už snáď ano- ja sa chystám cvičiť Jillian Michaels, už som ju pár krát cvičila a pomáhalo, len vždy do toho niečo prišlo, že som to odložila na potom... no najťažšie je začať 😀

naturonline
7. jún 2016

@timea7 Dobrý deň, výrobky , ktoré máme v ponuke sú vysokokvalitné a naši zákazníci sú spokojný. Modrýkoník nie je o reklame, ale o tom ako získate cenné rady skúsenosti a navzájom si ich ostatnými vymieňaš. Poradenstvo zadarmo a získaných veľa cenných informácii. Ja dosť skúšam výrobky a teda aj zelenú kávu kapsule preto ich aj odporúčam. Keby sme nemali kvalitnú kozmetiku a výživové doplnky určite v tomto zameraní nepracujem. Pekný deň Vám prajem.

lunuska
7. jún 2016

A ako sa uziva zelena kava mleta??????mohli by ste mi to konecne niekto napisat????ako casto sa pije za den?

timea7
7. jún 2016

@naturonline na tvojom mieste by som písala presne to, čo píšeš ty, z môjho pohľadu sú to prostriedky na vytiahnutie prachov z peňaženiek naivných ľudí. Tiež želám pekný deň.