Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Halooooo
Ak by niekoho zaujimalo, mam na predaj zelenu kavu kapsule, balenie 60kapsul za 13€, nemecka znacka, zvysilo sa nam, uz nepotrebujeme. Piste spravu
@lubka555 Ja mam zaujem vedela by si mi to sprostredkovať odkial si mala a za aku cenu a ci si mala tabletky alebo nieco ine ,vopred dakujem 🙂
@niki252 Ahoj nasla som Vasu komunikaciu ohladom zelenej kavy chcem sa spytat ci je naozaj ucinna ci sa da schudnut aj viac kg ja by som potrebovala aspon 10kg nemohla by ste mi prosim napisat adresu odkial objednat nechcem kupit nieco neucinne velmi pekne dakujem za odpoved Stanka
V pripade zaujmu aj ja mam naozaj ucinny napoj na chudnutie...sice nie je to zelena kava...mam velmi dobre osobne skusenosti s tym...prajem vam krasny vecer...
mam ju doma, efekt ziadny :D
@szisziporka môžes prosím povedať očo ide? 🙂
@stanislava76
@sima2811 Dievčatá, ak ste aspoň trošku normálne inteligentné a zdravo rozmýšľajúce ženy, tak už konečne prestaňte veriť tomu, že niečo podobné ako účinné a fungujúce nápoje, tabletky a atď . existuje. Proste neexistuje - a ten čo tu napíše, že áno tak chce len zarobiť na hlúposti a zúfalstve ľudí, ktorí si to nechcú pripustiť a nie sú schopní začať so sebou niečo robiť - napríklad najúčinnejšie a najjednoduchšie je upraviť stravu a začať sa hýbať..... 😉
Za tie peniaze, ktoré by ste za to vyhodili radšej kúpte niečo svojim deťom alebo sebe.
ahojte, aj ja by som kúpila, som zo ZV 🙂
@buckovak ani nevies o co ide...nie je to pripravok na priamo na chudnutie..mne to pomaha..odvtedy nemam zaludocne problemy...ja som spokojna...samozrejme na nikoho Nic nechcem natlacit...niekomu pomaha aj ta zelena kava...niekomu vobec...kazdy organizmus zareaguje inak...
@buckovak ahoj, chlieb som už vyhodila, ale sladké musím mať, aspoň kúsok každý deň,aj keď len musli. V pondelok som nemala a celé poobedie mi bolo zle, točila sa mi hlava. Večer keď som zjedla trošku čokolády, už bolo OK. Zatiaľ mám zelenú kávu, začala som ju piť na lačno ráno, tak mi poradili 🙂
@potvora32 to si potom ako ja 🙂 to sladké musí byť, a to som počula, že keď niekto vynechá celkom sladké, že má abstinenčné príznaky ako Ty, vraj to potom zmizne ak vydrží....
ale potom keď si tak silná, že to vieš obmedziť tak budeš chudnúť tak či tak, len potom to budeš pripisovať káve a popritom je to zo zmeny stravovania,
inak držím palce
@szisziporka samozrejme , že neviem o čo ide, keď to nepíšeš, len ťaháš medový motúz
ale nie je priamo na chudnutie, to si napísala mne teraz, ale vraj je účinný na chudnutie.... no neviem, keďže ešte nič také nevymysleli, čo by bolo zdravé a účinné, ak napíšeš, že k tomu samozrejme treba zmeniť aj stravovanie, tak je to jasné, že ide len o biznis
Ja odskusane mam, pila som ju, je celkom chutna, ako čaj, ale s chudnutím mi nepomahala. Radšej si kúp zelený čaj.🙂
Baby,ak ma niektora zaujem o zelenu kavu mam jedno balenie,neotvorene zaruka do 2017 a cena 6€+ posta...
Ahojte 🙂 chcem sa spýtať, či má niektorá skúsenosť s kávou aj počas dojčnia. Nemám žiadne skúsenosti s týmto výrobkom, ďakujem za rady. 😎

Dobrý deň, a ja na Vašom mieste by som nepísala to, čo píšete vy. Ale samozrejme každý má svoj názor a nedá sa každému vyhovieť. Viete 100 ľudí 100 chutí. Naši zákazníci sú spokojný a výrobky majú odskúšané a som vďačná, že máme úžasne a ľudské zákazníčky. Pekný dník🙂