Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Ale najhorie je , ze ludia su ochotny zaplatit nenormalne sumy a pojest lieky , ktore mozu ohrozit ich zivot. Kam speje tento svet ... nerozumiem zenam , ktore maju uz aj deti , maju dost rozumu a robia taketo hluposti. Katastrofa ...
Mleta zelena kava je drahsia, lebo nie je to az take jednoduche kvalitne ju zomliet kvoli tvrdosti zrn. Aj ked uznavam, ze niektore ceny su premrstene. Problem je v tom, ze ludia nepatraju po povode tej kavy, lebo nie je zelena kava ako zelena kava. A v tomto podla mna ani mnohe lekarnicky nevedia poradit. Robusta obsahuje 2x tolko kofeinu ako arabika je od nej vyrazne lacnejsia a je povazovana za menej kvalitnu (i ked aj tu su vynimky). Ked vsak niekto neriesi, ze aku zelenu kavu kupuje a zaplati za 250g robusty 7€, tak sa nechal poriadne osklbat. 😨
Prosím Vás pomôžte mi.... Dneska mi prišla Green caffe plus... Kapsuly... Ale ja nwm či mám tie kapsuly otvoriť a tak zapiť alebo aj s obalom... Prosím kto máte skúsenosti pomôžte... Ďakujem
https://www.facebook.com/bylinkarenuvladky/?fre...
dievcata pozrite tu na fb prikladam link....tato je dobra 🙂 🙂
Ahojte čo je lepšie chia semienka ale zelená káva?
@matylda228 skus specifikovat v akom zmysle.
Babušky, čo sa týka chia semienok.... na Slovensku ... a vôbec v našich podmienkach dopestujeme ovocie s ďaleko vyšším obsahom látok tak vynášaných do neba v chia semienkach 🙂 Akurát dozrievajú a sú nám prirodzené. Čo tak dať si ríbezle alebo o mesiac čučoriedky, malinky... a iné podobné bobuľky 🙂
@hudeckova 100%-nu istotu, ze pijete pravu mletu zelenu kavu mozete mat v tedy, ak mozete byt pri mleti. Mozete si to doma vyskusat, 15g zelenej zrnkovej kavy nasypat do mlynceka na kavu (mlyncek musi byt s rotacnymi nozmi, nie s kamenmi, lebo ten znicite), a takto ziskanu drt zaliat klasicky ako ked sa robi zalievana kava. Takto zistite, ci je to pre vas, a nemusite do toho investovat vela eur. Zaroven vzdy si mozete cerstvo namliet tolko, kolko budete potrebovat. 😉
@papanasa lenže niektoré ženy pravdepodobne chcú do toho práve investovať toľké peniaze. Predsa čo je drahé to je dobré no nie? 😀
@laurika1432 🙂 🙂 asi to tak je. Myslim si, ze od toho mnohe/i ocakavaju zazrak a za zazracne tabletky treba priplatit. Nepytaju sa vsak, co to obsahuje. Lebo aj zelena kava ktora stoji 1-2€/kg je zelena kava (vacsinou robusta). Ked z toho potom vyrobia 100g davky a predavaju po 8-10€, tak ten zisk si vie kazdy vypocitat.
Preto treba sa vzdy pytat, informovat sa.
Ahoj moztte mi poradit co vam pomohlo na chudnutie zelena kava ci?a kde ste objednavali
@evickachristianko mojej mame pomohli kapsule, su z nemecka. Ona uz neberie, mame este 2 balenia, 1 balenie 60 kapsul za 13€
@evickachristianko mne a mojom kamoškam nepomohla ta zelena káva, ale LISHOU káva na chudnutie. Objednávame si to na martinkapd@gmail.com alebo rovno volaj 0917 859 123
Dobrý večer! Mala som už dva druhy zelenej kávy,jedna bola ako hrubo mletá káva,čierna s drobnými zelenými semienkami,a druha súlen zelené semienka.Tak ktorá je tá pravá a dobrá?
@evickachristianko ahoj...sice nie je to zelena kava ale ja s tym vyrobkom mam velmi dobre osobne skusenosti....pekny vecer....
Ahoj ja sa chcem spytat ci mozem pit tu zelenu kavu ked dojcim svoje 2 mesacne dieta. Som 2 m, po porode a tie kilecka navyse zostali 😒 .
@chuandavid ahoj, asi nikto ti nepovie, ci je to bezpecne alebo nie. Pravdepodobne na to neexistuje ziadna studia.
Na tvojom mieste by som s tym, ale neexperimentoval z jedneho dovodu. Zelena kava totiz nepresla ziadnou "dezinfekciou", na rozdiel od prazenej, ktora sa prazi na vysokych teplotach (okolo 240 C a vyssie) cca. 5-15 min.
V skratke Ti skusim popisat proces vyroby. Najprv kavove ceresne oberu rucne/strojovo, potom roznymi metodami odstrania vonkajsie supky (mechanicky, susenim, vodou a ich kombinaciou), zelene kavove zrna trosku presusia a nakoniec zabalia do jutovych vriec. Je tam vysoky podiel rucnych prac farmarov a robotnikov niekde v Afrike, Juznej Amerike a nie je ziadny vysoko-hygienicky proces vyroby. Takato zelena kava moze obsahovat rozne plesne, necistoty, konariky, piesok, kamienky, ktore takto bez prekazok putuju do tvojho pohara. Ak to vypijes, tvoje telo sa s tym mozno vyrovna, ale nikto netusi co sa dostane do materskeho mlieka. Navyse, zelena kava ma vyssi obsah kofeinu ako prazena, ktory moze tiez nepriaznivo posobit na tvoje babo (viem z vlastnej skusenosti).
Ked ale by si chcela predsa tu zelenu kavu, tak by som odporucal aspon trosku prazenu.
@chuandavid nie
@chuandavid No, maximálne súhlasím s už vyššie napísaným a po druhé - ty fakt chceš veriť tomu, že ak by si ju pila tak sa zbavíš tých nadbytočných kíl?!

@kikina1995 To máš veľkú pravdu, reklamy na internete sú zavádzajúce a ľudí oblbujú! Treba veriť lekárnikom a lekárom. Tí podávajú správne informácie a nie iní ľudia.