Ženy s nadváhou a pláž
Zdravim damy,
touto diskusiou nechcem nikoho urazit, len poznat Vas postoj.
Onedlho ideme na dovolenku. Som rok po porode a stale mam od povodnej vahy o 5kg naviac. 5 som uz schudla.
Ide mi o to,ze ked rozmyslam, ako budem vyzerat v plavkach normalne sa hanbim,ze ma uvidia ini ludia...
Damy,ktore ste pri sebe, ako sa na plazi citite? Tiez si robite vrasky, kto si co pomysli?
Vdaka za prispevky 🙂
Nebud jak moja svagrina co je jak lata a nosi detske oblecenie a place ze musi schudnut lebo je tlsta... na 170 a asi 55 kg... och normalne ma to uraza.
Budeš vyzerať ako ďalšie iné ženy s nadváhou na pláži. Toto už nikto nerieši, aj keď si to myslíme, ako sa len budú po nás ľudia pozerať. Každý na tej pláži má nejaký komplex, sú tam tuční, chudí, malé prsia, príliš veľké prsia, krivé nohy, veľký nos, atď, atď...nikto ťa riešiť nebude, uži si dovolenku
Kto by si mal čo pomyslieť? Zabila si niekoho a máš to vytetované na čele? 🤦🏻♀️ Bože...
Ja neviem ako iné ženy, ale ja si nikoho okolo seba nevšímam. Ako su mne všetci u prdele,tak viem,že ja som všetkým u prdele. Takže sa cítim ok...
Na plazi je kazdemu uplne jedno, ako vyzeras. Ja som 2 roky po porode a stale mam brucho ako v 6. mesiaci, sem tam tam idem s centimetrovymi chlpami, lebo popri 2 detoch a praci som rada, ze som rada a radsej si tu plaz uzijem ako riesit debiliny. Chodim na cast plaze, kde su domaci, pozname sa tam vsetci, ide tam nasa pokladnicka zo supermarketu, co vazi asi 100kg, uplne spokojna 50tnicka hore bez, s prsiami pod pupkom a za druhy den ti v klude nablokuje nakup, masiar z rohu, co ma pivne brucho az po kolena, ked su velke vlny, 4 tahame z vody 70 rocnu Mariu v tangacoch..
Neries kraviny a uzi si dovolenku
Mne tiež nie je dvakrát príjemné byt v plavkách a stretávať svojich známych.. ale potom sa lepšie poobzeram dookola, po iných ľuďoch a ich nedostatkoch a nejak to opadne 😄
pozri sa koľko žien tu mesačne čaruje so 400e na mesiac na jedlo pre 4-člennú rodinu, tí o nejakej pláži môžu akurát tak snívať 😒 len si pekne uži 😉
Včera som videla mladú ženu, mohla mať tak 80kg. Mala na sebe asi o 5 čísiel menšie obtiahnuté plážové šaty. A nebolo to na pláži, ale v hoteli na večeri. Po tomto zážitku už ma neprekvapí nič, na pláži už vôbec.
Tiež som mala pocit, že žena môjho veku už by mala nosiť skôr celé plavky, ale ako vidím, v pohode ešte môžem mať bikiny. A to mám od pôvodnej váhy z mladosti tak o 10kg viac. Buď úplne v pohode.
cudzich ludi na plazi zaujmu akurat tak extremy ako morbidna obezita, alebo velmi pekne tela.. Aj na to rychlo zabudnu. Neboj, kazdemu je ukradnutych tvojich 5kg navyse.
haha uvidis ze ked pojdes na tu plaz tak tam budes skoro najchudsia..V dnesnej dobe je tolko.obeznych ludi na plazi a nikto nic neriesi 🙂 ja som sa tiez hambila chodit a potom ked som videla to zoskupenie tak uz mi je to lajfcajfr jedno 🙂 cize obavy bokom a sup do plaviek a na plaz 🙂 ich nazor ti moze byt zvysoka ukradnuty 🙂
kým nepríde Greenpeace a nebudú ťa chcieť dať naspäť do vody, je všetko v poriadku...
Ked som bola pri sebe,ani som nemala odvahu chodit na kupko,teraz som stihla sa sama sebe sa cudujem,ze som to nemala v pazi,lebo ludi co maju nadvahu nevnimam nejako extra.jasne,ked je niekto extrem,zena 100+ a muz 130+,tak clovek prirodzene spozornie.ale ze by som sa nad tym zamyslala,to nie
Nikoho tvoja postava nezaujima!! Ja mam podla mna normalnu postavu. Pre niekoho som mozno tucna, pre niekoho mozno chuda. Ja to neriesim. Este si budem kazit dovolenku kvoli tomu, co si o mne myslia druhy ludia? No urcite!
Som teraz v 6.mesiaci, od svojej váhy mám +6kg a tiež som si robila srandu že tam budem ako veľryba (keďže predtým som bola zvyknutá mať formu dlhé roky stále)...ale nakoniec ma to preslo hneď po príchode na plaz😊okej, nevyzerala som podľa svojich štandardov, ale veru všetkým to bolo akurát tak jedno ..viac mladších báb tam bolo naozaj z veľa kilami navyše, zopár už aj obéznych čo mali problém chodit a tiež som sa nad tým nezamýšľala. Kašli na to čo si iný myslia, aj tak si tam všetci idú oddýchnuť a je im ale uuuplne jedno vyzeráš ty alebo ktokoľvek 😊
Si bola na plazi? Tak tam uvidis hadam vsetko mozne, myslim, ze je to kazdemu jedno. To uz by si musela mat 300kg, ze by to niekoho zaujalo, nejake bezne sunky od zimy a ine nafukovacky na bruchu a zadku tam vidis nonstop. Podla mna to na dovci nikto neriesi, co sa nestihlo vo fitku sa doliape zmrzlinou na plazi a hotovo 😀
@dskjhfdlkdjhl to neznamena,ze ak su ostatni ludia ukradnuti tebe a dalsim 50tim ludom,ktori s tebou suhlasia,ze aj ostatni su tak lahostaju k svojmu okoliu. Nie kazdy je tak zatrpknuty....A Niektori ludia stoja druhym za povsimnutie, ini nie. A ja teda nechcem spadat do kategorie neviditelnych.
@jarmila2010 kde je povedane,ze prave 60kg je akasi hranica,kedy je clovek v pohode a kedy pri sebe. Inak vyzera 150cm zena so 60kg a inak 180cm zena so 60kg...
@syslik81 tvoja odpoved sa mi pacila najviac 🙂 triezve neutocne zhrnutie, dakujem za skusenost a nazor ;)
@pribinak tazko uverit... ? No tak vidis, podla mna je uplne normalne,ze kazdy clovek uvazuje a vnima veci inak. Podla teba bol kazdy stvoreny podla sablony ci ako? Niekto neriesi take malichernosti, iny clovek ano. Mne sa paci ta roznorodost v zmyslani.
Ok, rôznorodosť, ale nie komplex z 5 kg. Ale ako myslíš
na plazi kazda riesime skor vlastnu celulitidu, neboj 😉a to ti pisem ako zena ktora ma skoro 70 kil. nahod plavy a uzi si plaz
😀
@mamina7070 preco? Podla mna cloveka, ktory je so sebou vyrovnany takato otazka nepoburi ani neurazi. Normalne som sa pytala, nevyryvam. Tiez nemam krivky ako modelka a ludi co maju viac kg neodsudzujem,ved nikdy neviem,co za tym je. Ked je clovek spokojny vo vlastnom tele je to v poriadku.
@pribinak to nie je komplex, ked chcem zhodit 5kg, ale ked som zdrava,mlada zena, na co tam mat zbytocne tych 5kg ked nemusim? To je komplex, ked ma clovek zaujem so sebou nieco robit ?
* plavky malo byt 😎
Jezisi, schudni aj 100 a buď šťastná
@danica2711 pobavilo :D vdaka.
@pribinak ani ja neviem co napisat tejto mentalne vyrovnanej pani co sa hanbi vyjst na plaz pri 5 kg nadvahy a este bude poucovat 🙄😂
@mamina7070 jedine,co som chcela vediet su nazory ludi, jedine vy tu poucujete, lebo,ked clovek nezdiela rovnake nazory ako vy uz je zle :D
@mamina7070 niekedy je mlcat zlato...

Práveže tam milion km od SK mi to je úplne jedno a to som fest pribrala a mám v pi 😂.