icon

Zmeny postavy po pôrode: Ako ovplyvnili váš vzťah?

Včera o 16:33

Zeny , tie ktore sa vam zmenili postavy po porode ze ste pribrali aj 30 kg a ostalo vam to. Ja mam teraz 80 kg. Tak sa vam stalo ze ste prestali pritahovat svojho muza ?

Strana
z2
anonym_f60bb4
Dnes o 11:26
@anonym_22a3d6

Skús tri dni pôst, nech sa trochu stiahne žalúdok a potom jedz polovičné porcie. Do pár mesiacov by si mala byť na pôvodnej váhe. Keď budeš hladná na nevydržanie; daj si šalát a pol litra citrónovej vody. Sladké a tučné jedlá si dávaj doobedu, keď telo najviac spaľuje. Poobede už len chudé mäso so zeleninou, polievky alebo tvrdé syry.

@anonym_22a3d6 😀 sa nehnevaj ale takéto napiču rady nech ostanú v tvojej hlave 😊 že šalát a pól litra citrónovej vody keď si hladná na nevydržanie 🙄 a o tom že doobedu viac telo spaľuje 😅😅😅😅😅 kedy konečne ľudia pochopia že je úplne jedno kedy človeje, kalórie sú stále rovnaké či je 8 ráno či 10 večer 😀

alenkatt
Dnes o 11:44

@anonym_autor Ja mám za sebou 2. pôrod, malý je celkom náročný a nedá sa veľmi povarovať iným takže je stále do mnou , má 11 mesiacov a dcéra 3,5 roka. Pred dcérou som mala 53kg, pribrala 10kg v tehotenstve aj som ich schudla po pôrode ale kojila som a jedla mega sladkého ale nepriberala som až keď som kojiť prestala mala som 58kg a za 2 mesiace som otehotnela a zase 10kg hore, teraz po pôrode syna sa mi to stále drží na 58kg , nevadí mi váha , vadia mi tie proporcie a ochabnuté svalstvo , ale verím, že sa čochvíľa dostanem späť k športu a teda hlavne k mojej joge. Robím si z toho hlavu , netlačim na seba síce niekedy pri pohľade do zrkadla mi to prekáža ale našťastie nemam moc času do neho pozerať. 🤣 Mužovi to neprekáža vidí že mám toho dosť.

anonym_d0e88d
Dnes o 12:27

My sme si presli liecbou neplodnosti,takze aj vdaka hormonom a naslednym zdravotnym problemom v druhom tehotenstve a najma po nom mam za tie roky nasho vztahu +20kg. A teda nikdy,ale ze nikdy mi nic na vahu nepovedal, skor mi dava najavo ako sa mu stale pacim (aj ked sama sebe sa nepacim), podporuje ma v cviceni, v zdravej strave.
Chlapa treba zapajat do starostlivosti o dieta uplne od zaciatku, potom sam vie, co to vsetko obnasa (aj s nocnym vstavanim), to ze prevezme znacnu cast starostlivosti o domacnost pisat ani nemusim. Pri natriasani dietata o 3rano, lebo nevie spat kvoli zubom a pod, ho potom ani nenapadne riesit somariny a uz vobec nie kila svojej partnerky ;)

anonym_b70165
Dnes o 12:44
@anonym_f172f2

@anonym_b70165 Sme spolu uz 23 rokov, vztah je o spoznavani, casto o sppoznavani seba, casti, co nemame rozvinute, ktore je nie vzdy prijemne. Dnes je muz vedomejsi, ale automaticke chovanie ma stale ako maval, mysli skor na seba. Naucila som sa to trochu zastavovat, zo zaciatku asi ako sopka, ze sa mi zbieralo az som buchla, casom aj dopredu ohlasit, planovat... proste je to o tom, ze ten vztah ma naucil nastavovat hranice. Ale moj muz si tie svoje vie stale velmi tvrdo obhajovat 🙂 Sme rozdielne povahy, to preco sme spolu, je to preco sme sa dali dokopy, mne imponovala muzova mudrost, odvaha, jemu moja mudrost, praktickost, v obdobiach porozumenia z toho doplnania tazime, ked su velke krizy, ked sa nam rucala firma, tak sme sa vedeli podrzat, zamakat spolu, vieme sa porozpravat ako s nikym, a uz aj mame na to cas. Ale je pravda, ze akoby som odsmutila, ze niektore veci mi nikto uz nikdy nevrati, tu predstavu stastnej mladej rodinky, a pre nas to bol strasne tazky cas, cas bojov 🙂

@anonym_f172f2 píšeš veľmi zaujímavo, mám pocit, že sa zaujímas o psychológiu. Podľa tvojho opisu mám doma podobný typ, možno kúsok "lepšieho" ,no rovnako zameraného na seba a svoje potreby. Malé deti a pre mňa nastavenie hraníc je extrémne náročné, skoro nemožné. Lebo to nie je bežná povaha. preto som chcela vedieť, ako ste na tom. Úplne ti rozumiem , aj čo si napísala o tej predstave šťastnej mladej rodiny..v každom prípade som rada, že sa ti v ňom aj po takom dlhom čase podarilo nájsť to dobré.

rivini
Dnes o 15:34

@anonym_autor 30 kil nie je „zmena postavy“, je to riadna nadvaha. S tym by som nieco robila nie pre manzela, ale uz len sama kvoli vlastnemu zdraviu. A aj ludia s dysfunkcnou stitnou zlazou, aj s inymi zdravotnymi problemami si mozu drzat hmotnost. Tu sa nebavime O +-5 kilach. A k otazke, ak by som si vzala zenu so 65 kilami a pribrala by 30, no nie, nepacila by sa mi. Tie vyhovorky o detoch a tehotenstvach su take…kvoli samej sebe by si s tym mala nieco robit, nie kvoli muzovi.

Strana
z2