icon

Zmizla pri silovom tréningu celulitída?

16. apr 2026

Ahojte ešte len mesiac cvičím prísne dodržujem kalorické tabuľky nastavene trénerkou a pijem 2 + litre vody. Takisto cvičím na bežiacom páse a rýchlu chôdzu vonku. Môj životný štýl sa zmenil o 180 stupňov. Zamilovala som sa do pohybu aj keď predtým to bola pre mňa nepredstaviteľna trauma z telesnej na skole 😄 mám krátko po 30 a mám 60 kg. Cítim ze centimetre sa hýbu a vidím to na oblečení. Jasne ze hneď nie som úplne pevná a to co sa zbieralo 30 rokov nezmizne za deň. Sebavedomie mi tiež stúplo ale len do momentu keď nepozriem na zadok a stehna 🥲 viem ze ju majú aj chudé ženy. Viem treba piť a hýbať sa, to robím. Kedy začne miznut? Zmizne vôbec? Je šanca ze na pevných nohách a zadku nie je vôbec? V rodine ju žiaľ mame čiže možno aj genetika. Malé náznaky boli už na SŠ a to som mala vždy okolo 50 kg. Mám doma aj tu banku na celulitídu. Pomohlo to? Nemôže to ničomu poškodiť? Aký gél si na to dávate? Ďakujem

anonym_0d36ad
16. apr 2026

ahoj, cvicim tak 5 rokov a nezmizla. minule som videla vo fitku mega vyrysovanu babu, tehlicky take že mozes postavit z nich dom, a na stehnach taka pomarancova kora, ze by si povedala ze vrch tela patri inej osobe :((

anonym_82118f
16. apr 2026

@anonym_autor Celulitída nezmizne, tej sa nedá zbaviť.

anonym_f9d71f
16. apr 2026

Podla mna je celulitida sposob, ako telo uklada podkozny tuk... to sa telo preucit neda...

sisska96
16. apr 2026

Nie tá sa nezmizne, možeš natierať 100 gelom aj všeličím, jedine nejak plastickychirurgicky ale neviem ako by sa dalo.

kaja01
16. apr 2026

Bohužiaľ nezmizne.

anonym_2042c5
16. apr 2026

Nezmizla.. Najmenej mi bola vidieť celulitída keď som striedala silový tréning a behala. Ale vždy tam nejaká bola. Bohužiaľ niekto ma krasne nohy aj zadok bez cvičenia a celulitídy a niekto ma celulitídu aj keď sa zodrie vo fitku

ivik4
16. apr 2026

Ahoj. Cvicim niekolko rokov ( nic svetoborne, chcela som byt len pevnejsia ) pijem vela vody a mam aj vela kardia pretoze ma bavi, nie skrz výdaj a celulitidu mam . Nie velku, ale je. Mna ale vobec netrapi. A ano, aj kocky ktore su v posilke skoro denne a cvicia ako drak, maju celulitidu a niektore naozaj velku. Zial

anonym_9ff44b
16. apr 2026

Je to aj genetikou. Vo svojom živote som bola raz na 90kg, potom na 55kg, potom zas na 77kg, zas na 60kg a ani raz som nemala celulitídu ci strie. Zatiaľ co baby ktore su vyrysovane, cvičia aj súťažne a mali max 60kg celulitídu maju.

anonym_538d03
16. apr 2026

urcite je to aj genetika, ja aj ked som bola tucna som celulitidu nemala

anonym_6dff4d
16. apr 2026

Mala som obdobie, kedy som na svojich 170cm mala 50kg, vsetko svaly a minimalne mnozstvo tuku (jedla som totalne zdravo a vela cvicila) a ano, aj tak som ju mala. Sice menej lebo som bola vyrysovana ale ked som stlacila kozu hned tam bola. Ser na to ozaj.

anonym_e45773
16. apr 2026

Ja cvičím od mala (mala som zakázané cvičiť kvôli srdcu a vieš aké to je keď ti ako decku niečo zakážu)... ale silovo pomenej, skôr kardio, ale také že behávam do kopcov, bicyklujem do kopcov, zjazdujem, iné baby by mali nohy ako Švarco a ja mám aj tukové, aj celulitídu, a už to vôbec neriešim. Mám cez 40.

anonym_ba5262
16. apr 2026

Ja som vyriešila tak že nosím kraťase po kolená nie tie krátke že máš vonku pol zadku a svietí celulitída

autor
16. apr 2026

Ďakujem baby tak asi sa s tým len ostáva zmieriť 🙂 zas ale inak to asi vyzerá na človeku co je mlandravy a "lenivý" a inak na človeku na ktorom vidno ze žije zdravo cvičí neje hlúposti. Veľmi ma to nepotešilo ale asi nebudem riešiť každú blbosť budem si užívať pohyb 🍀

rozculena
16. apr 2026

@anonym_autor nezmizne nikdy

anonym_10cc33
16. apr 2026

@anonym_autor mám okolo 14% tuku, som profi športovkyňa a celulitídu mám 😁

anonym_7e712b
16. apr 2026
@anonym_autor

Ďakujem baby tak asi sa s tým len ostáva zmieriť 🙂 zas ale inak to asi vyzerá na človeku co je mlandravy a "lenivý" a inak na človeku na ktorom vidno ze žije zdravo cvičí neje hlúposti. Veľmi ma to nepotešilo ale asi nebudem riešiť každú blbosť budem si užívať pohyb 🍀

@anonym_autor cvičenie na celulitídu nemá veľký vplyv, je to metabolický problém, kedy telo miesto vylučovania ukladá odpadové látky pod kožu... Niekde som čítala, že domáca kvasená kapusta (nie sterilizovaná z obchodu) je dobrá na prevenciu celulitídy, daj si to do vyhľadávača 🙂

anonym_6892a8
16. apr 2026

@anonym_autor na celulitídu ti môže (nemusí) pomôcť maderoterapia a pravidelné domáce masírovanie.

bludna
16. apr 2026

@anonym_autor Mne velmi pomohla madero a masaze lymfy ale treba pravidelne.

kiki68
16. apr 2026

Zalezi na tele, ci sa nieco s tym da, alebo nie. Uvidis casom.

helen_167
16. apr 2026

@anonym_autor skús maderoterapiu