icon

Zo 68 na 74 za 2 mesiace

clary0
24. sep 2022

Ahojte dievčatá, ja mam v podstate problém s tým ako vyzerám celý život. Vždy som chcel byť to štíhle dievča, ktoré sa samé sebe paci v zrkadle a nikdy sa mi to zatiaľ nepodarilo. Vzdy sim bola ta vtipna kamartka s velkou rutou a stehnami... Ja už naozaj nechápem, ako je možno že môžem zo dňa na deň pribrať aj 2 kila. Stravujem sa úplne normálne, nemám moc rada sladkosti, slané raz za čas.. milujem zeleninu a ovocie, veľmi veľa ho počas dňa aj zjem, nahrádzam ho niekdy aj jedlom, avšak stále priberám.. najhoršie je ze nedokážem chodiť na wcko na veľkú a to tiež nechápem prečo, keď zjem toľko zeleniny. Začala som aj nejakú očistu čriev kedy každý deň na prázdny žalúdok vypijem kefir s pomletých lávovými semiačkami. Ale nezda sa mi, ze by to nejako pomahalo.. Priateľ mi hovorí, že som krásna a keď sme sa spoznali som sa mu zdala väčšia, ale to som mala o 12 kilov menej... neviete či to nemôže mať nejaký zdravotný problém? Alebo to je normálne? A nie je to tak, že sa už vôbec nehýbe, ale cvičenie nenávidím, na herbalife a podobne tabletky a čaje neverim.. nejaké iné zmysluplne rady nepoznáte? Asi jedine to cvičenie, však.

Strana
z4
victoriab
8. apr 2023

@darinkaninka tak uz viem, rpeco tak radikalne priberam :( mam znizenu cinnost, ale ze az takto bjdem priberat, to je des 😭 v zivote som tolkoto nevazila

zuzubb007
8. apr 2023

@simonah73 nehnevaj sa podla mna je to vela kil, ja som mala pri vyske 177 rekord 63 kil a to som bola uz fajne zaoblena a nohy ako bejsbalky

Strana
z4