icon

Ako najlepšie uskladniť jablká na zimu?

stelly652
Včera o 18:36

Ahojte priateľa idem si po vaše názory,tipy pretože dneska sme sa rozprávali o uskladňovanie jabĺk nevedeli sme kde ich dať tak som sa rozhodol sam,že ich dám bud do suterénu,pivnici alebo do chladnej špajzy vetranej tienistej severnej stráni ak sa mamka dozvedela o tom čo som urobil tak hned krik doma brat sa len prizeral nechcel ma pripomienkovať lebo vie,že to mam ťažké pri nich s bratom si dosť dobre vychádzame,ale poďme k veci minule sme jablka balili do novin a do debničiek dole do suterénu vydržali asi tak 4 mesiace a ja dnes som sa rozhodol nedávať do novin len volne som ich poukladal do debničiek a dal do špajzu pritom som otvoril okno aby sa vetralo tam dobre som urobil či???....🙄 ako vy ich uskladňujete??....mamka mi skôr hovorila,že by chcela dávať do sáčkov môžu sa dávať aj do sáčok jablka???....ako vy ich skladujete a kde ich skladujete??....neviem či som dobre spravil sú teraz vo špajze v debničkách nezabalené volne uložene mate nejaké iné tipy,nápady....

aurelia2000
•
Včera o 18:55

Skladujem v podzemnej pivnici pod zahradnym domcekom do júna. Otec vonku v garáži. Teta na krytom balkóne. Vo vetranej špajzi mám tak misku jabĺk vždy. Podľa mňa by si mal dodržať to, čo sa vám minulý rok osvedčilo. Sáčky sú asi zlý nápad - bude to hniť.
Všetci máme jablká v bednickach uložené voľne, nebalime ich. Hrušky mám úplne v inej pivnici.

stelly652
autor
•
Včera o 19:02
@aurelia2000

Skladujem v podzemnej pivnici pod zahradnym domcekom do júna. Otec vonku v garáži. Teta na krytom balkóne. Vo vetranej špajzi mám tak misku jabĺk vždy. Podľa mňa by si mal dodržať to, čo sa vám minulý rok osvedčilo. Sáčky sú asi zlý nápad - bude to hniť.
Všetci máme jablká v bednickach uložené voľne, nebalime ich. Hrušky mám úplne v inej pivnici.

@aurelia2000 Ahoj no šak ja smo jej to hovoril,že jablka sa nedávajú do sáčok to som ešte nepočul,ale do novin ano a hrušky mate tam veľa?..

anonym_08db7b
•
Včera o 19:29
@stelly652

@aurelia2000 Ahoj no šak ja smo jej to hovoril,že jablka sa nedávajú do sáčok to som ešte nepočul,ale do novin ano a hrušky mate tam veľa?..

@stelly652 Sušička ovocia. Postupne suším, zjeme ich rýchlejšie. Nerozumiem prečo sa nám nechce chrúmať čerstvé jablká. Mám ich na stole aj týždeň. Nič. Sušené sa však pochrumkajú.