icon

Ako sa správne smrká?

Včera o 20:10

Prosím vás, taká aktuálna otázka: Ako sa správne smrká?
- Oboma dierkami naraz, alebo
- tak, že si jednu dierku zatlačím a tou druhou voľnou smrkám a potom naopak, cize postupne smrkám.
Možno si myslíte, že čo to za otázku 🙂 Raz bola v radiu nejaka ORL, ktorá rozprávala, čo je správne a ja si to nepamätám. Keby nebolo týchto hnusných chrípok, nepýtam sa.
Muž aj dcéra smrkajú oboma naraz, ja tak striedavo po jednej dierke. Oni dvaja majú vždy problém - potrebujú vždy aj nosný sprej a trúbia pri smrkaní ako slony 🙂 Ale môže to byť tým, že oni len horšie znášajú chorobu, ja to dokážem viac ignorovať.
Dcéra teraz smrká už dva dni doslova každých 5 minút, už ju z toho bolí hlava aj ucho.Silné smrkanie jej to zhoršuje. Z toho tlaku, čo sa pri smrkaní vyvíja... Nahriala som jej uterák, nech si to priloží na ucho, aj čelo trošku, nech jej to trošku uvoľňuje dutiny.
Rovnako, že či je dobré teplé alebo studené piť pri boľavom hrdle. Dcéra stále len ľadové veci by teraz chcela, ja ju nenútim teplé, ale tie ľadové sa mi zdajú kontraproduktívne, škodí to studené, alebo nie?

beata_k
Včera o 20:14

@anonym_autor Raz jednu a potom druhu. Muz a dcera to robia nespravne.
Raz som skusila nanuk pri bolavom hrdle. Pomohol 😀

crazy_cat_lady
Včera o 20:14

Ako sa da vobec smrkat nos oboma dierkami naraz?? :D

martinmmartin
Včera o 20:17

kazdy smrka inak v zavislosti v akom stave mas prepazku a kolko vzduchu ti prepusta medzi oboma dierkami. Ak si niekto vrtal celu mladost v nose ako sampion tak bude nat poskodenu

janinah
Včera o 21:17

Urcite najprv jednu a potom druhu. Dceru boli ucho a hlava z chorboby a z hlienov,nie zo smrkania. Dufam,ze maju obaja aj patricne lieky na nosovu sliznicu a odhlienenie. Studene veci na hrdlo urcite nie,vlazne a teple ano.Bola som orl sestra.

janinah
Včera o 21:18
@martinmmartin

kazdy smrka inak v zavislosti v akom stave mas prepazku a kolko vzduchu ti prepusta medzi oboma dierkami. Ak si niekto vrtal celu mladost v nose ako sampion tak bude nat poskodenu

@martinmmartin som sa len zasmiala ....prepazka funguje inak a sparanim v nose v nej dieru nevyrobiš