Je bezpečné piť bezkofeínovú kávu pri problémoch s tepom?
@zoja_ budem si dávať len raz dene lebo mam problém aj s tepom ja beriem tabletky nato
Beriem už roky tabletky na tep,aj znižujú tlak mierne ,kávy pijem dve denne ...odobrene kardiológom...ak ti to nerobí zle ,tak kľudne pi kávu
Ak si potrebuješ dať kávu,odporúčam Caro,to je taká raňajkova,ktorú môžu piť aj deti. Mne chuti veľmi
@zoja_ ale môžem si dat 2 krát dene kávu bezkofeinovu ked mám búšenie a s tepom. Problém neuškodí mi mislite
@0952144356 všeobecne káva nevadí pri tlaku, len musí byť kvalitná, nie nejaká instantná, čo sa ani nedá kávou nazvať, veď pogooglite trochu
@0952144356
kazdy organizmus je iny, ja roky beriem lieky na tep a tlak a pijem denne 2 kofeinove kavy, robene v kavovare, alebo v kaviarni, a znasam to v pohode. Moj organizmus mi da signal, a vtedy si kavu nedam, alebo bezkofeinovu. Cize kazdy si musi odskusat sam na sebe co moze, a co nie. Pripadne poradit s lekarom, ktory vas lieci.
@emili27 ano ja ties beriem lieky na tep ja mam aj búšenie srdca aj večer ties mi dali lieky na zníženie tepu

Ja pijem bezkofeinovu lebo mi kofeín nerobi dobre a chuti úplne ako ta