icon

Ako sa zmieriť s nesúhlasom manžela o treťom dieťati?

7. jan 2024

Ako ste sa zmierili s tym, ze uz nebudete mat dalsie dieta? Ja mam 30 rokov a dve deti 8r a 6r. Manzel ma 35 a uz dalsie deti nechce dlhodobo. Uz 4 roky cakam, ze zmeni postoj, ale nestalo sa tak. Jeho dovody su strach z buducnosti a financie. Ja si to vsak nemyslim, byvame vo svojom dome, nemame hypoteku ani ziadny uver. Finance v pohode vychadzame a vystacime si s manzelovym prijmom a mojim ciastocnym uvazkom. Sme schopny aj nasetrit.

Ja sa s tym nedokazem 4 roky zmierit. Vobec to nejde. Deti uz chodia do skoly obe. Nedokazem sa zmierit s tym, ze uz nikdy nezazijem tehotenstvo, porod, malicke miminko, skolku. Manzel je velmi dobry otec, ale pre dalsie dieta uz nema priestor, dokonca tvrdi, ze je uz stary. Da sa s tym zmierit? Prejde to niekedy?

Strana
z2
veronicka88
9. jan 2024

@cecilia29 nedávala by som takto niekomu falosnenadaje(pohľad z druhej strany)

drahomirrra
20. jan 2024

Boze zeny, to vazne podaktore nemate okrem deti ziadny zmysel zivota? Nic? Jedine co vas bavi je yt tehotna a rodit a rodit. Ja neviem, fakt… muz asi tak skoro nazor nezmeni, ked nezmenil.

maciatkolulu
20. jan 2024

A čo tak ísť pracovať na plný úväzok,neostane čas rozmýšľať😉

tulipanicek
20. jan 2024

Tu podľa mna ak už deti sú, vždy reguluje ďalšie deti ten, ktorý sa už na to necíti. Neviem si predstaviť že ja už ďalšie nechcem a muž by má nútil.
To ďalšie môže byt akékoľvek, dokonca nemusí byt zdravé, môžu sa podariť dvojicky, môže byt tak extrémne náročné ako moje mladšie. Staršia bola náročná dosť a myslela som si že horšie byt nemôže a je to x krát ťažšie v jeho náročnosti. Chcela som povodne 3 ale mladšie mi zmenilo názor 🤷‍♀️
Ja som za naše zdravé deti veľmi vďačná (aj keď povodne som si predstavovala viac).
A tiež píšeš že vychádzate dobre. Ale ako ti ženy píšu, zvládla by si sa o deti postarať sama keby sa niečo stalo?

Strana
z2