Ako si užiť čas s deťmi doma?
Ako sa kazdodenne prekonavate? Ja som typ, co rad cita, maluje, sedavy typ a kazdy den je pre mna utrpenim byt s dietatom vonku, nebavi ma to, nemozem ani pocuvat podcasty, lebo stale sa musim sustredit na mojho 2 rocneho aby sa nezabil. Posledne dni ho uz usadzam pred telku, nech mam chvilu kludu pre seba. Lebo inak zbura dom. Hrat sa nevie, ani ma to s nim nebavi, ked vsetko zacne rozhadzovat, domacich prac tolko nie je, aby som ho s tym zabavils. Samozrejme potom pridu mega vycitky, lebo vsak deti maju byt len vonku. Na vylety sa este neda, mame este novorodenca.
Ako sa mam nastavit, aby ma to bavilo? Byvame v malej dedine, na ihrisku sme 99% casu sami.
@lemoncheesecake ono na zaciatku to je take ak je dieta jedno, clovek vidi problem v malych veciach. Casom ked sa toho nabali viac uz clovek prestane riesit. Ale je to extrem robit policajta 24h denne,mat oci vsade a popritom stihat domacnost, varit, upratovat a nezblaznit sa z toho.🙉🙉aj ked vekom sa to u nas troska zlepsilo, u starsieho.
@luccija to nie je kamaratka nikdy som ju tak nebrala v podstate mà nepozna Aj ked som jej niekolko x varovala syna raz sme boli na plavarni bola cca 7 u nas 5h 2 x u nich a 3x v parku . Od zaciatku mi na nej nieco Nebolo sympaticke. Zacala som sa snou bavit v detskom centre Lebo mi jej bolo luto. Bola cela nestastna nervozna ze mà rakovinu krcka, tak som snou kecala ukludnovala ju ze kamoska to mala a je ok. Ponukla mi odvoz domov a uz u nas ostala. Nestastna ale bola ze jej muz mal pred nou inu Brazilku ktora tvrdila ze maju spolu dieta. A teraz dieta uz 10r a ona chcela $ tak robili test dna. A ona chcela odist od muza. Ze to nevedela pred svadbu.nepovedal jej o tom Lebo najprv ked bola teho mu povedala ze dieta je jeho Tak jej posielal $ a ked sa narodilo mu povedala ze nie je jeho co potom zmenila ze sa bala ze dieta jej zoberie. Ta baba mà uz 3deti kazde s inym . Tak som jej vravela nech pocka na vysledky dna . Boli negativne. Taka telenovela. Neviem ci je spokojna so sebou je velmi nespokojny clovek .

@mircalla Ty zo seba robíš topku z topiek. Matka roka 😂 Bavím sa. Len sa povyšuješ a urážaš. Nič iné nevieš. A nie, tvoj spôsob života a konania nie je najlepší na svete, to si myslíš len ty.