Ako stíhate mať čistú domácnosť a čas pre deti?
Och aká som zničená celý deň som behala okolo domácnosti a to som ani nevarila ...ako to robíte vy že máte čisto ? Upratujete každý deň ? Kedy sa venujete potom deťom ?
@anonym_566cb6 proste príde do stanice , začne to hartušiť a je hotovo. V stanici je sáčok ktorý budeš vymieňať ale po určite dlhšej dobe ako keby to musíš priamo z neho vysypať lebo on sa aj počas upratovania ide vysypat, ide si mop prečistiť proste ako keby mal mozog. Zlatý je.
@majus2323 jaj ale stále musíš raz za čas urobiť ten úkon vysypania ty 😀 som nechápala, čo to za zázrak, že ti sám všetko vyhodí do koša 😀
@hederamonstera uplne rovnako to vnimam s tym robotickym. Kym neboli deti, odsunula som, prip.dvihla stolicky a pustila, ci uz kym som bola doma alebo v praci. Teraz ho uz pustam len v spalni raz za 3 dni. Inak moj top pomocnik na vysavanie je tycovy vysavac nabijaci, texa ziadne kable, hadice za sebou netaham, tak silno saje, ze klasicky sa moze skryt. Mam ho necele 3 roky (Electrolux) a ozaj nanho nedam dopustit. Beham s nim vkuse niekde, ved pri detoch sa stale natrusi atd...a baterka celkom dlho vydrzi. Na 1 plne nabitie s nim povysavam cely dom (3 izbovy+kuchyna, chodby predna, zadna, ta ktora ide cez dom, 2 kupelne, spajza, technicka miestnost- okrem spalne, tam pustam robota)
@mimi3008 ja som už asi 7 tycovych vysávačov a všetkým do jedného prestala ísť kefa asi po pol roku cize stále sa nechám nachytať tento už bude naozaj dobrý a stále je to šmejd a to som kúpila od 80 do 200 eur a stále dokolečka
..aký máš typ ?
@mimi3008 ja som už asi 7 tycovych vysávačov a všetkým do jedného prestala ísť kefa asi po pol roku cize stále sa nechám nachytať tento už bude naozaj dobrý a stále je to šmejd a to som kúpila od 80 do 200 eur a stále dokolečka
..aký máš typ ?
@anonym_autor keby si si raz kupila Dyson za 6-700, tak mas pokoj cele roky. ;)
..aký máš typ ?
@anonym_autor nevidim ziadnu vyhodu v tycovych vysavacov, ako je nejaka mini uspora miesta, ked mozem mat riadny kvalitny vysavac s riadnym tahom? nehrozi, ak nemam mini pidi byt, ale to zase by som riesila mopom, ja som roky vysavac vytiahla iba prilezitostne, alebo ten roboticky to uplne zvladne, aj pod postelami a vsade. Takze na co tycovy.. skusala som, aj velky, aj maly do ruky, ze "budeme mat v kuchyni" ale to su za mna haraburdy zavadzajuce = proste cim viac veci, tym vacsi bordel :D a je jedno ci su to spotrebice
mna neskutocne obtazovalo aj cistenie tych vysavacov...
Nemam doma sprostosti povykladane. Pri vareni vsetko hned ide do mycky.
V pia povysavam utrem prach prebehnem kupelbe a wc - mam ich 5ks.
Ine neupratujem. Ked boli hracky v obyvacke vecer sa nahadzali do krabic.
@lucia13022023 prosim ta ten vysávač, aký máš 😁
@janasim prepáč ze až teraz.. Nemáme sencor ako som písala, nevyznám sa do znaciek, mame dreame L50 pro. Sú možno aj lepšie no tento sme dostali a je super, nám stačí
@janasim prepáč ze až teraz.. Nemáme sencor ako som písala, nevyznám sa do znaciek, mame dreame L50 pro. Sú možno aj lepšie no tento sme dostali a je super, nám stačí
@lucia13022023 dakujeem
Ja som kúpila robotický vysávač Xiaomi, ale nevysava to poriadne. Rohy a kraje izieb vôbec neberie, všetko musím odkladať mu z cesty a trvá hodinu pokiaľ povysáva. To už rýchlejšie aj dôkladnejšie povysavam ja ručne za 15 minút. Umývačku riadu sme mali u svokrovcov tam nemohlo ísť všetko a veľa veci som musela umyť ručne. Tak toľko k robotizacii..
Ja som kúpila robotický vysávač Xiaomi, ale nevysava to poriadne. Rohy a kraje izieb vôbec neberie, všetko musím odkladať mu z cesty a trvá hodinu pokiaľ povysáva. To už rýchlejšie aj dôkladnejšie povysavam ja ručne za 15 minút. Umývačku riadu sme mali u svokrovcov tam nemohlo ísť všetko a veľa veci som musela umyť ručne. Tak toľko k robotizacii..
@anonym_029000 tak neviem... co take nemoze ist do umyvacky.. :DDD okrem drevenych veci a specialnych starozitnych tanierov malovanych davam tam totalne vsetko.
@anonym_029000 tak neviem... co take nemoze ist do umyvacky.. :DDD okrem drevenych veci a specialnych starozitnych tanierov malovanych davam tam totalne vsetko.
@simca06022011 ja tiez stale umyvam vela veci rucne - noze, drevene veci, velke plechy, detske plastove pohare a lahke misky (lebo tie by lietali v celej umyvacke) a co sa nezmesti, ked pustam umyvacku. Je to furt velka kopa, mycka nam ide 2x denne
@simca06022011 ja tiez stale umyvam vela veci rucne - noze, drevene veci, velke plechy, detske plastove pohare a lahke misky (lebo tie by lietali v celej umyvacke) a co sa nezmesti, ked pustam umyvacku. Je to furt velka kopa, mycka nam ide 2x denne
@hederamonstera ale urcite to nie je ako pise, ze tam vela veci nejde.. a inak plastove veci mi nelietaju v umyvacke, tak neviem co robim zle :D tak aj ja umyvam rucne, aj velke hrnce napr. lebo radsje umyjem jeden hrniec ako potom kopu co sa tam nezmesti... ale nie preto, ze to tam "nemoze" ist. A uz vobec by so nepovedala, ze je umyvacka zbytocnost, iste po pracke a susicke je to jeden z top spotrebicov.
@anonym_autor dva roky skoro som si trhala vlasy kvôli tomuto. Mlay mi vstaval o 5tej, raňajky, mlieko, wc, rozprávka, prechádzka, chytanie obeda, ešte som nemala kávu a bum 12h, uspavam, štartujem vysávač mop, práčku, žehličku, zaraďujem 5ťku, sadnem na balkón, pijem kávu, klop klop, dieťa hore, daj mu jesť, zasa von, večera, kúpeľ, dieťa o 19tej spi.. Odkladám hračky, vrátim a chystám na ďalší deň, o 22tej prichádza muž, hodinku pobudneme a padám mŕtva do postele.. A jedného dňa som si povedala dosť.. Upratujem max pol hodinku ráno keď malý vstane, ranajkuje, pozerá rozprávky.. Každý druhý-tretí deň papame donášku, menucko..setrim čas a venujem sa naplno bez stresu a v kľude malému 🥰🥰 na ďalší deň spolu popraceme čo sa nestihlo, navarime si spolu obed, a trávime oveľa viac času spolu ako keď som bola naprogramovana a zameraná len na poriadok a rolu tip top matky.. Čisto mame doma vždy, na to neviem dopustiť, ale bordel ako hračky, nevyzehlene prádlo, riad v drese po obede už vôbec neriešim.. Z ničoho ubrať musíš, a ja som ubrala z domácich prác aby to nešlo na úkor času stráveného s deťmi.. Neľutujem 🥰
@hederamonstera ale urcite to nie je ako pise, ze tam vela veci nejde.. a inak plastove veci mi nelietaju v umyvacke, tak neviem co robim zle :D tak aj ja umyvam rucne, aj velke hrnce napr. lebo radsje umyjem jeden hrniec ako potom kopu co sa tam nezmesti... ale nie preto, ze to tam "nemoze" ist. A uz vobec by so nepovedala, ze je umyvacka zbytocnost, iste po pracke a susicke je to jeden z top spotrebicov.
@simca06022011 tazsie plastove veci mi tiez nelietaju ;) len tie detske lahucke co mame sadu a to je furt vytiahnute.
Tak ja by som brala aj dve mycky, takze toto tiez som prekvapena, ze niekto nie je s myckou spokojny😁
..aký máš typ ?
@anonym_autor Tyčový vysávač Electrolux 600 ES62P25WET myslim, ze tento to je, ale stal dost, cca 250 eur pred takmer 3 rokmi v zlave Black Friday. No je uplne super

@majus2323 prosím ťa to ako sa vysávač sám vysype? Ako to funguje? Lebo teda máme už tretí (vždy rôzne), každý z nich mal nádržky, kde sa zbierali smeti a prach a po nejakom čase (niekolkom upratovaní) musím nádržky vysypať..
@anonym_566cb6 proste príde do stanice , začne to hartušiť a je hotovo. V stanici je sáčok ktorý budeš vymieňať ale po určite dlhšej dobe ako keby to musíš priamo z neho vysypať lebo on sa aj počas upratovania ide vysypat, ide si mop prečistiť proste ako keby mal mozog. Zlatý je.