Bolo vám ľúto, že už nebudete mať nikdy deti?
Máme tri deti, a viac už neplánujeme, keďže je to až dosť.. už teraz mám pocit, že sa im nestíham venovať plne ako by som chcela, sú ešte malinkí.. ale.. napriek tomu som veľmi smutná, keď si predstavím, že už nikdy nebudem mať dieťa.. malinké bábätko, že nedáme šancu ďalšiemu životu.. bojím sa, že deti vyrastú a bude mi to ľúto, keď už potom nebudem mať môcť deti.. ale na druhej strane, veď tri deti sú veľa! Mali ste to aj vy tak, keď už ste vedeli, že toto je vaše posledné tehotenstvo, posledné bábätko.. a postupne keď deti vyrástli, chýbali vam tie časy keď boli malinké? Už teraz keď sú prvé deti trosku staršie, vidím aké sú samostatné a neskutočne si užívam najmenšieho.. je to naše zlatíčko. Kľudne by som prijala aj ďalšie, ale 4 mi už príde fakt veľa.. och, šibe mi asi
@datelinka31 nie. Mám tri a som celkom šťastná, že túto kapitolu svojho života som už uzavrela navždy - už nikdy nočné vstávanie. Už nikdy nekonečné kojenie 100x za noc. Už nikdy nekonečné uspávanie, návšteva jedného ihriska triliónkrát za tri roky, už nikdy neskutočné jedy nerozprávajúceho batoľaťa, ktoré mi nevie povedať a vysvetliť, čo vlastne chce...a x iných takýchto radostí. Ach bolo to krásne obdobie... 😂. Ale teším sa samozrejme na vnúčatá, aj keď tak skoro sa ich (dúfam) nedočkám 😁. Celkom si užívam, že deti trochu vyrástli, teším sa z ich samostatnosti a šikovnosti. A z toho, aké sú jedinečné, a každý kus je svojský originál. (Ako bábätká sa správali dosť podobne 🤭🤭🤭).
@rurutiax veď ja som vďačná.. ale to či má niekto deti alebo nie, ako to súvisí so mnou? Veď niekto má aj 10 detí, tu ide o mňa, nie o druhých
@basska_b tak si ešte mladá.. ja už mám o pár rokov viac 🙂 uvidíte
@nevenka ani ja som nechcela dlho deti, teraz ľutujem, že som ich nemala skôr, aj keď mojho muža som stretla až neskôr.. a super, že sa takto zadarilo a máte teda 2 chlapcov a 2 dievčatá 🙂
@martinka13 ja neviem, ale vnúčatá ma nejako zatiaľ netrápia. Veď to nie sú moje deti.. :D
@datelinka31 Mám 45 a manžel 52 ☹
1vy pôrod ostal ešte otvorený ....po 2om pôrode sa kapitola tehotenstiev uzavrela.....a 2he dieťa posledné dieťa. Ja som mala strašné tehotenstva tak už ma to neláka zažívať.
Nie nieje mi to ľúto.Malé deti malé problémy,veľké deti veľké problémy...Ver mi že nieje to len o tom mať malé bábätko.Deti ťa budú potrebovať nech majú 2r-10-15 či 40 budú ťa potrebovať celý život a čaká ťa toho viac než dosť ešte.

@zuzitko74 áno presne