icon

Chcem ďalšie dieťa, ale manžel nesúhlasí

14. sep 2025

Ahojte mám už 2 detičky chcela by som ešte jedno ale manžel už nechce .. bývame so svokrovcami ktorý nám do všetkého kecajú .. prerábame si podkrovie, kde sa potom presťahujete ..
no ja mám taký vnútorný pocit mať ešte jedno bábätko .. viem že by to bolo náročné ale manžel o tom nechce ani počuť.. :(

autor
14. sep 2025
@anonym_219063

Keď muž nechce ďalšie dieťa, treba to rešpektovať, dve deti sú na dnešnú dobu dosť a nič to nemení na veci, že bolo by fajn odsťahovať sa od svokrovcov a žiť si svoj život.

@olimuc
@anonym_219063 chcela by som môj muž nechce

mamina7070
14. sep 2025
@anonym_autor

@mamina7070 chcela aj som to mužovi navrhla ale zamietol to .. mame možnosť aj prerobiť starú chalupu po starkých čo nechali mojej mame ale tiež to zavrhol

@anonym_autor a manzel je jedinacik?

autor
14. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor vsak si postav dom a v tom si môžeš rozkazovať a robiť deti kooolko chces

@minenkaa
@minenkaa navrhla som to manželovi keďže mame možnosť prerobiť starší dom.. ale nechce o tom ani počuť chce ostať tu keďže už začal prerábať vrch

anonym_c1e0a3
14. sep 2025
@anonym_autor

@mamina7070 chcela aj som to mužovi navrhla ale zamietol to .. mame možnosť aj prerobiť starú chalupu po starkých čo nechali mojej mame ale tiež to zavrhol

@anonym_autor chalupu snáď necháš tvojej mame, keď to patrí jej po jej rodičoch.

autor
14. sep 2025
@mamina7070

@anonym_autor a manzel je jedinacik?

@mamina7070 nie.. ma brata ale on si kúpil byt takže tu vlastne ani nebýva

minenkaa
14. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa
@minenkaa navrhla som to manželovi keďže mame možnosť prerobiť starší dom.. ale nechce o tom ani počuť chce ostať tu keďže už začal prerábať vrch

@anonym_autor a prečo to nespravis sama

autor
14. sep 2025
@anonym_c1e0a3

@anonym_autor chalupu snáď necháš tvojej mame, keď to patrí jej po jej rodičoch.

@anonym_c1e0a3 mama ju nechce , chce ju predať alebo dať nám .. je to iba hoľa tehla so strechou nic iné tam nie ke, nedá sa tam ani bývať

autor
14. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a prečo to nespravis sama

@minenkaa mne by hypo nedali samej

betulinka1
14. sep 2025

@anonym_autor dieta nech ta netrapi ale skor to, ze idete investovať peniaze do cudzieho. Nikto ta z tej inevsticie nevyplatí. Tvoj muz to vie. Preto tvoj muz nechcel prerábať dom, ktory by ti dala mama. Toto si nejako pozries, aby vam svokrovci prepísali cast domu aj tebe nie len muzovi.

mamina7070
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor fuuu ty absolutne neuvazuj o dalsom dietati nez si das zivot do poriadku

ved ty nemas nic svoje na seba pisane kam pojdes ked ta muz /svokra/svagor poslu prec s igelitkou ? je nerozumne investovat donniecoho co nie je tvoje a vsetko co investujete zvysi hodnotu a este aj z tej budete brata jeho vyplacat

cele zle

maranta_leuconeura
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takze po rozvode (ano, stava sa, nikdy nehovor nikdy) ti z prerobeneho podkrovia neostane nic a muz ta ani nebude mat ako vyplatit (je to samostatnr nepredajne). Po smrti svokrovcov sa to bude delit medzi tvojho muza a brata, este lepsia situacia, chystajte si peniaze, aby ste ho mali z coho vyplatit.
Podla mna nerozmyslas racionalne, je potrebne mat materialne zabezpecenie aj pre situacie ,,co ak". Uzivis 3 deti bez vlastneho byvania?

maca1984
14. sep 2025

Veľmi, ale veľmi zlé zmýšlanie. Hlavne tá investícia do domu kde ti nepatrí ani jedna obkladačka.

autor
14. sep 2025
@sense

Chápem jednejo aj druhého aj keď jeho viac, máš len 30 a mladšie dieťa len jeden rok. Počkajte pár rokov, keďže vlastné bývanie neplánujete len prerobené od rodičov, pracuj, vytvárajte rezervu. Kedže už teraz sa vám starajú do výchovy, čo urobíte ak situácia sa zhorší. Alebo myslieť aj na to čo ak sa mužovi niečo stane budeš sa vedieť postarať a zabezpečiť 3 deti a seba.
Nemusíte definitívne tému tretieho dieťaťa ukoncovat len odlozit

@sense ďakujem za pekný komentár .. ,. Áno asi mám len pobláznená hormóny ešte z toho..len ma mrzí že niektoré zeny dokážu byť tak hnusne k človeku ktorého nepoznajú

autor
14. sep 2025
@betulinka1

@anonym_autor dieta nech ta netrapi ale skor to, ze idete investovať peniaze do cudzieho. Nikto ta z tej inevsticie nevyplatí. Tvoj muz to vie. Preto tvoj muz nechcel prerábať dom, ktory by ti dala mama. Toto si nejako pozries, aby vam svokrovci prepísali cast domu aj tebe nie len muzovi.

@betulinka1 to nikdy nespravia žeby to dali aj mne .. ja som cudzia.. nikdy som tu bývať nechcela ale vtedy nás situácia donútila a teraz nie je cesty spať

autor
14. sep 2025
@mamina7070

@anonym_autor fuuu ty absolutne neuvazuj o dalsom dietati nez si das zivot do poriadku

ved ty nemas nic svoje na seba pisane kam pojdes ked ta muz /svokra/svagor poslu prec s igelitkou ? je nerozumne investovat donniecoho co nie je tvoje a vsetko co investujete zvysi hodnotu a este aj z tej budete brata jeho vyplacat

cele zle

@mamina7070 nie je to bohužiaľ ani manželove .. áno asi som potrebovala len otvoriť oci .. možno oen tie hormóny alebo samota .. no ďakujem

anonym_c1e0a3
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale dediť bude aj brat. Len ty nie

mamina7070
14. sep 2025
@anonym_autor

@mamina7070 nie je to bohužiaľ ani manželove .. áno asi som potrebovala len otvoriť oci .. možno oen tie hormóny alebo samota .. no ďakujem

@anonym_autor pozri si mladucka nevies conbude odkladaj si peniaze co zarobis nedavaj do toho podkrovia rob si tajny fond

autor
14. sep 2025
@maca1984

Veľmi, ale veľmi zlé zmýšlanie. Hlavne tá investícia do domu kde ti nepatrí ani jedna obkladačka.

@maca1984 bohužiaľ tak to je .. potrebovala som otvoriť oci

autor
14. sep 2025
@anonym_c1e0a3

@anonym_autor ale dediť bude aj brat. Len ty nie

@anonym_c1e0a3 áno oni dvaja

autor
14. sep 2025
@mamina7070

@anonym_autor pozri si mladucka nevies conbude odkladaj si peniaze co zarobis nedavaj do toho podkrovia rob si tajny fond

@mamina7070 to je ďalší kameň úrazu je mi vyčítané že som nič neprispela na prerobenie .. teda nie takou čiastkou ako manžel

maca1984
14. sep 2025
@anonym_autor

@maca1984 bohužiaľ tak to je .. potrebovala som otvoriť oci

@anonym_autor dosť kruté otvorenie očí.
A to manželovi nevadí že bude investovať do niečoho z čoho bude potom dediť aj brat ? Veď to nemá logiku.

mamina7070
14. sep 2025
@anonym_autor

@mamina7070 to je ďalší kameň úrazu je mi vyčítané že som nič neprispela na prerobenie .. teda nie takou čiastkou ako manžel

@anonym_autor povedz ze prispejes ked sa prepise alebo kipis veci co sa daju zobrat ak nahodou

terezia74
14. sep 2025

@anonym_autor nedávaj peniaze do niečoho, čo nieje tvoje, aby si nezostala po rokoch s 2-3 deťmi a s holou ritou.

autor
14. sep 2025
@maranta_leuconeura

@anonym_autor takze po rozvode (ano, stava sa, nikdy nehovor nikdy) ti z prerobeneho podkrovia neostane nic a muz ta ani nebude mat ako vyplatit (je to samostatnr nepredajne). Po smrti svokrovcov sa to bude delit medzi tvojho muza a brata, este lepsia situacia, chystajte si peniaze, aby ste ho mali z coho vyplatit.
Podla mna nerozmyslas racionalne, je potrebne mat materialne zabezpecenie aj pre situacie ,,co ak". Uzivis 3 deti bez vlastneho byvania?

@maranta_leuconeura niečo na tom bude hlavne čo sa financí týka ..

autor
14. sep 2025
@terezia74

@anonym_autor nedávaj peniaze do niečoho, čo nieje tvoje, aby si nezostala po rokoch s 2-3 deťmi a s holou ritou.

@terezia74 aj za cenu toho že mi to bude vykričanej pri každej príležitostne ? Vlastne to už je aj teraz

minenkaa
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ako chces vychovávať sama tretie dieta

autor
14. sep 2025
@maca1984

@anonym_autor dosť kruté otvorenie očí.
A to manželovi nevadí že bude investovať do niečoho z čoho bude potom dediť aj brat ? Veď to nemá logiku.

@maca1984 no svokrovci to chcú spraviť tak že pól na pól.. ale či to tak bude neviem.. ale áno v každom prípade ho bude treba vyplatiť

reela
14. sep 2025
@anonym_autor

@terezia74 aj za cenu toho že mi to bude vykričanej pri každej príležitostne ? Vlastne to už je aj teraz

@anonym_autor tak otazka teraz je, ci chces priviest tretie dieta do rodiny, kde sa ti vycitaju peniaze a majetky

autor
14. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak ako chces vychovávať sama tretie dieta

@minenkaa som stále na RD preto by mi samej nedali hypo

autor
14. sep 2025
@reela

@anonym_autor tak otazka teraz je, ci chces priviest tretie dieta do rodiny, kde sa ti vycitaju peniaze a majetky

@reela nie

terezia74
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečítaj si na fóre, je tu tých diskusii dosť. Tiež som bývala vedľa svokry a som už 10 rokov šťastne rozvedená