Cítila ste, že chcete byť matkou?
Ahojte cítili ste že chcete byť matkou na 100%? Mám 21 rokov vždy som chcela byť mladá mama mám možnosť sa o to dieťa postarať finančné a tento rok bude aj svadba za mnou... Ale občas si nie som úplne istá že matkou chcem byť a niekedy zase áno a neviem čím to je... Či tým že som mladá alebo sa občas bojím ako sa moje telo zmení a aká je bolesť pri pôrode... Občas by som nečakala do svadby a to dieťa si spravila preto že nie je nič krajšie... A tak mi povedzte svoj názor ako ste to mali vy? Boli ste si iste alebo ste mali pochybnosti? A čo hovoríte na môj pohľad?
@sarakkk a ten byt je spolocny alebo iba partnerov. To je dolezita info. Neraz to bola diskusia a vyhodenej zene s malymi detmi z partnerovho bytu
@sarakkk 7 rokov matka a stále sa pozriem na moje deti pohľadom “wau, vy ste fakt moje deti!?” 🤣 toľko k príprave na materstvo. Čo sa týka strachu o telo, moc ho mať nemusíš. Na bolesti je epidurálka a tým že si mladá by si sa rýchlo dostala aj do formy po pôrode 🙂. Deti som mala skoro, a nikdy som neľutovala, rovnako manžel.
@doriiis Ano, mala som rovnako. Okolo dvadsiatky som nazerala do kazdeho kociarika a tuzila, aby som aj ja mohla k sebe tulit ten poklad. Splnilo sa mi onedlho a aby som urcite bola spokojna, vo veku 21 rokov som porodila dve krasne dievcatka. Nikdy ma neobťažovalo ze mam deti, zakratko sa mi narodila tretia dcera. Dnes sme veeelka rodina, uz stvorgeneracna. Mame sa radi, pomahame si a stretavame sa tak casto ako sa da a ja sim stastna. Nic krajsie sa mi nemohlo stat.
@katulienkax spoločný
@sarakkk vobec sa nebudem vyjadrovat k veku, lebo hoci to dnes nie je uplne caste byt mladou mamou, je to kazdeho vec zrelosti, zhodnotenia zivota a tuzob...napriek tomu sa mi tvoja predstava ohladom dietata zda dost naivna...odporucam ti pocas priprav na svadbu pravidelne citat MK aby si nabrala realny obraz o tom, co obnasa byt matkou, lebo spominas len veci ako "ako sa moje telo zmení a aká je bolesť pri pôrode" ...toto je dievca, najmenej....porod trva par hodin a telo sa ti v tomto veku da dokopy rychlo, ale na dlhe roky sa v prvom rade budes uplne starat o to male, ktore nebude len krasne a mile, ale budes celit mnohym a mnohym problemom a vyzvam, ako je kojenie/nekojenie, choroby, obdobie vzdoru, ...roky...takze potrebujes si byt ista sama sebou v prvom rade, ze si skutocne pripravena na tuto cestu...odporucam pripravovat sa fyzicky, mentalne, financne, aby to malo cim hladsi priebeh
@katulienkax mám kde bývať so snúbencom máme vlastný byt
@sarakkk ja som mala deti aj ako mladá v 21,22 aj po 40 tke.A všetko ok,tak som to chcela,teraz mám 54 ,vnucku aj pubertačku aj dospelakov.a mozem skonštatovať,že dobre som si to rozdelila.

V 21 som mala uplne ine starosti ako premyslat nad dietatom :D