Čo robiť, keď vzťah zničili deti?
ahojte, mal niekto podobny problem...ako ste dopadli? riesenie neviem...mame 3 deti, poslednych 6 rokov sa toci okolo deti, muzovi som povedala ze si "vymiename prevadzkove informacie"..nechodime samy nikde, nemame strazenie, od septembra posledny chodi konecne do skolky...zmena?ziadna..furt je nieco, bud ja robotu alebo on cez tyzden robi do 19...cize aj ked je v skolke nezmenilo sa nic..mozno nechceme, neviem....pred detmi sme boli stastní...prisli deti a za 6 rokov zijem zivot ako v robote..rano zacne sichta, vecer skonci...mali sme pred mesiacom rozhovor kde som mu toto povedala..ze nemame uz vztah, nic..jeho len zaujima z toho pohladu ze neni sex....ne neni..nebavi ma, nechcem ..neni vztah neni sex..teda dva x za mesiac sa to ani nepocita...stale riesi len absenciu sexu to ze je problem inde ho nezaujima..stale len ja a ja sa mam polepsit, zamyslet sa nad sebou, viac sa snazit.... zacina ma vydierat rata dni kolko to nebolo..nechava si narast bradu (vie ze to neznasam)...za trest ..a vytrestava...mam pocit celkovo ze ak ma clovek deti, manzela...ma drzat hubu a krok a nema pravo uz byt stastny...len to pretrpet..a koniec..dakujem za precitanie..mal niekto nieco podobne?ako ste dopadli?..poradna?bokovky...?
pozri, manzel je rovnako frustrovany, ako ty. rozdiel je iba v tom, ze on viac vnima potrebu mat viac sexu, ty zase chces objatia, rozhovor, viac snahy zo strany manzela venovat sa detom (...dopln si podla potreby). nechod za manzelom s navrhmi o rozhovor, co budete robit. urob obchod, nech to akokolvek blbo znie. nech sa muz oholi, ze potom moze byt sex. dovol mu ho mat aj viackrat ako len 2x za mesiac. muz sa ukludni, bude potom ochotny viac pocuvat. ustupit musite obidvaja.
Mne gynekológ rovno po druhom dieťati povedal že v dnešnej dobe sú 2 deti akurát dosť a predpísal mi antikoncepciu. Deti sú už väčšie už si môžme večer aj tie nohy vyložiť a nie riešiť serblik a kasicky.
@katulienkax no mne keby toto povedal gynekolog tak ho pošlem vieš kde. To koľko mám mať detí je rozhodnutie moje a manželovo a nie že mi gynekológ povie.
@21oktober Nehovorila si, ze si v domacnosti? To je trosku ine. Ak si ta s niekym mylim tak orepac 😂
@acrobaleno nikdy som v domácnosti nebola, nemala som žiadnu materskú ani pri jednom z detí , buď som študovala alebo som pracovala. 6 týždňov po pôrode som robila homeofice z domu , deti som mala v súkromných jasliach od 12-15 mesiacov.
A preco si si potom robila 3????? Tie chudiatka naozaj nemozu za vas mizerny vztah. Moja kamoska ma 4 deti cele dni je s nimi sama,rodinu ma daleko a chodi vysmiata ako leco,lebo je naplnena a s muzom maju krasny vztah. Su radi s detmi,robia si program s detmi. Da sa pestovat pekny vztah aj ked mas deti,ale to hy si musela zmenit pohlad na zivot. Co si cakala,ze si narobite 3 deti a bude to take ako ked ste s muzom boki sami dvaja? Mne sa az rozum pozastavuje ako sa ludia cuduju a stazuju na zivot s detmi.
ked pride tvoj muz z prace co robi? predpokladam, ze ty sa nezastavis ani chvilu, pomaha ti s detmi, domacnostou?
za prvé vzťah isto nezničili deti, len ste na ňom prestali pracovať. Pozri túto stránku, je to veľmi dobré, a nenechajte sa odradiť názvom stránky 🙂 v kurze nejde o vzťah s Bohom ale o vzťah manželov, cez námety na rozhovory, úlohu,...my ho práve končíme 🙂 idete si svojím tempom, môžete si z toho spraviť rande raz za týždeň.
Môj ex deti, rodinu, zodpovednosť nezvládol, našiel si milenku keď som bola tehotná. Možno sa dá v tvojom prípade ešte zabojovať, deti večne malé nebudú, možno máte len krízu, ktorá sa dá zvládnuť, možno máte obaja syndróm vyhorenia, a možno.. ja som zostala s 2 deťmi sama, vychovávam, on sa nezaujma, a poviem ti že to zvládam nad rámec možnosti . Kde je vôľa, tam je aj cesta.
@21oktober Naozaj prepáč, tak som si ťa pomýlila s niekým iným.
U nas je to uplne rovnake. Akurat to vnimam z pohladu muza...
@sante81 si uzasna, fakt klobuk dole ako to davas ..ta logistika musi byt brutalna..
@zafo7 mrzi ma to, ja si myslim ze asi treba vyskusat vsetky moznosti...ja to skusim..len tie city su tak pochovane pod nanosom 6r problemov ze si pripadam jak zubnou kefkou kebyze sa k nim dokopavam...:(
Držím ti palce 👍 .
Najprv som si myslel že to písala moja ženuska. Toto je presne tak ako si to popisala u nás akurát s tým rozdielom že ja pomáham celkom dosť v domácnosti a behám okolo deti. Zaujímam sa o ňu, chcem ju obijmat bozkávať ale Ona nemá veľmi záujem a to iste o sex. Pri prvom to bolo ešte ok aj sme sa snažili pracovať na vzťahu byt spolu chvíľu sami, ale po druhom to išlo dolu vodou. Nemá nám kto strážiť deti takze 6 rokov sme nikde neboli sami takze viem o čom hovoris. Keď navrhnem že niekam poďme aj zoženiem stráženie tak nechce odist od deti. Ja by som aj chcel niečo zlepšiť ale z jej strany asi nie je záujem.
@pikolik85
@zafo7 no asi teda som poslena co poradi...ale z mojej strany vam poviem ze cim viac tlacite na pilu tym je zo horsie..ja som posledne dni dost rozmyslala...mame deti..nechcem byt egoista a naivna ze ked by som bola sama by som bola stastnejsia alebo tak..mozno tyzden sa vyspim a potom co..vybudovat rodinu co funguje chce sakra snahu a my sme to podcenili...tak sme dnes skusili iba lezat v posteli a bozkavat sa..a bolo to fajn.skuste to trva to 5minut a mozo kadych 5 min denne prelomi viac ako sa durdit a oduvat..mozno to je ta "kefka"ktorou tu kopu po case aj odhadzeme
Ak chcú obaja tak určite ak je to jednostranne tak to nepojde. Napríklad to ležanie a bozkávanie keby navrhnem tak má s tým pošle dokelu že som pubertiak. To s tým tlačením na pílu. Môj názor je taký že ak by som ja nevyvíjal aktivitu či už v sexe alebo počas dňa s objímanim atd. tak jej by to len vyhovovalo a časom by sme sa úplne odcudzili. Ja už som ale v tom štádiu že mi to začne byt asi jedno. Lebo keď sa snaží len jeden tak je to o nicom.
@pikolik85 to co urobi neviete..to ste si sam povedal nikto vas dokelu este neposlal.... nechcete sa s nou pobavit takto narovinu...bez nejakych emocii proste ?ja som muzovi povedala predvcerom narovinu ze asi ten nas vztah sa dostal do nejakeho zvlastneho bodu kedy spolu musime byt kvoli realite a tie vsetky povinnosti a unava a stres cloveka tak znicili za tie roky ze som si na takyto status quo proste zvykla a nechyba mi to...nemam ten pocit ako volakedy ze som sla z roboty a tesila som sa naneho, na pusu som sa tesila, na sex..proste chemia v hlave...teraz to nie je..ten pocit mi chyba..ten pocit sa vytratil asi do nenavratna...cim to je, proste chemicka reakcia v hlave prestala, prestal ten pocit,...nastupila ina "laska"..ok pisu vsade ze je to ok..len sa s tym tazko zmieruje a kedze ten pocit nemam neviem ci ho milujem..mam ho rada...
Ja som to skúšal a reakcia bola ako bolo vyššie spomenuté. Baviť som sa snažil hafo krat na rovinu bez emócii. Emócie vždy prišli z druhej strany a že zjavne nie som spokojný. A potom ticha domácnosť snaha niečo napraviť nie.
Kolko rokov maju deti?
@pikolik85 akoby sa snazila stale vinut hodit na druheho...:( a spytal ste sa jej ze co by ju urobilo stastnou?
@alchemilkazltozelena umna 6-4-2
uuf, ten nadpis je silna kava.. som strvrty krat tehotna. mam doma dvoch chlapcov, o dcerku sme prisli tesne pred porodom . je mozne , ze v dohladnej dobe, k nam pride dalsie dietatko , kedze mame zaziadane o jeho zverenie . mame dom, zahradu, vela prace . sme spolu cez 14 rokov, ten intimny zivot, tiez nie je vzdy ako " zamlada " ale nase deti nam nas vztah tak zvlastne korenia. obcas je to horka prichut , obcas presladena . v ziadnom pripade ho nenicia .
ak ti ho niekto nici, tak len vy dvaja sami navzajom. pretoze aj keby mate 10 deti. okrem toho, ze ste rodicia, si zena a on je muz a mate sa tak chovat . tazsie ? ano. ale nie nemozne
a k praktickej rade, ktora pomaha nam.. mavame aj hekticky tyzden -dva, kedy naozaj toho casu je malicko, a vsetko sa toci okolo domu, prace, deti, skoly . ale cas na rozhovor sa najst musi. zaborime sa spomienkami do mladosti, ked sme sa spoznali, ze by sme ani vo sne vtedy nepovedali, aky smer naberie nas zivot. pospominame na to, ked sme boli sami spolu . obcas zavtipkujeme jeden na druheho, ze kde by on bol bezomna, a on to iste , a ten naboj iskry, ked si spomenieme, na nase prve mesiace, sa vzdy vrati spat . ja sa potom pozriem a vidim v nom toho mladeho muza, odhodlaneho si ma chranit a dvorit mi , a on vo mne .. ( neviem, nemozem hovorit zanho,a le zrejme to bude len nieco pozitivne 😀 ) pretoze potom to skonci tak ako ma , objatiami a tak

Kazdy vecer si najst cestu k sebe, m9j muz denne robi od 6.00 do 18.00 okrem vikendov a vzdy ked vecer pride sadneme si porozpravame sa dam mu teplu veceru, ked boli deti mensie tak sme sadavali pri nich a rozpravali sa a zostalo nam to takto stale a to mame 5 deti prve 3 som mala v rozmedzi 7 rokov dalsie 2 prisli ked 3 syn mal 8 a pol roka bola som na deti sama, on tazko fyzicky robi takze sa musel vzdy vyspat je to vsetko v komunikacii