icon

Čo vám vadí odkedy ste matky?

10. nov 2022

Dieťa na prechádzke s tatinom, nudim sa.
Mne konkrétne začal doslova vadiť hluk z vytunningoveho autá nášho suseda…ale nielen jeho, celkovo keď niekto pridá kotol 2metre od domu a potom ledva zbrzdí mi hlava nebere 🙈
Pred dietatom som to ani neregistrovala, nevenovala tomu pozornosť, ale teraz mám buď dobrý sluch vďaka pôrodu alebo ho pocujem, ako vchadza do dediny(my bývame na konci dediny)
Tak postazujte sa, mne to občas padne vhod sa “posťažovať” 😁

Strana
z3
simona20201309
11. nov 2022

@bluka2 s tým som sa uz tiež stretla.... tiež ma to vie na......

nwnw
11. nov 2022

To by bol dlhy zoznam 🤣
Nefungujuce zdravotnictvo asi najviac.

Pocas tropickych noci ozrati susedovcov s diskotekou.
Volne pobehujuce psy po dedine a hovienka po nich.

cajomila
11. nov 2022

@sima1415 🤣🙈

alanko20
11. nov 2022

Mne najviac vadí, ze už nemám toľko času pracovať.

cajomila
11. nov 2022

@kamajka Tie Surikaty úplne rozumiem.Su to rozkošnice🤣.

cajomila
11. nov 2022

Práve som odprevadila mladšiu dcéru 6r. do školy...a hneď som bola konfrontovaná s jedným problémom.
Bývame na trase tredoškolský internát a MŠ/ ZŠ/ SŠ...každé ráno stretávame študentov SŠ.
Dnes skupinka 5 dievčat (16-17 r)obalená v cigaretovom dyme, s maciatkom na ruke, ktoré si podávali ako takú gumenú hračku...ale čo mi absolútne najviac vadí je ich vulgárny slovník 🙄🤷.
Každé 3 slovo je pi..., ko..., jeb...naozaj nepreháňam, ani tí najväčší pijani v krčme by sa za taký Slivník nemuseli hanbiť.
Fakt už som asi stará raketa...ale ja to nedávam.
Však všade okolo sú malé deti, škôlkari, školáci...moja malá na nich nukala ako puk.
Len jedna jediná sa javila, že cíti, že to vytvára blbý atmosféru...iné to mali úplne v praži🙈.
A popritom nezabúdame na to, že aj ja som bola mladá a mala som veľmi veselý, spoločenský a miestami až bujaru mladosť...ale nám išlo viac o zábavu a zážitky.

kamajka
11. nov 2022

@cajomila vazne? ja ani nerozumiem, lebo je ine surikata niekde vo vybehu a surikata vo volnej prirode, chudatka aj klieste na papulke mali a take kadejake spinave su 😆.
mne ide o ten monotonny hlas co je k dokumentom, je mi to jedno ci su to surikaty alebo tigre, atd.. ja pri tom zaspavam. 😂

cajomila
11. nov 2022

@kamajka Tak mne to hlavne prišlo vtipné, že "videla som už 254 x dokument o Surikatach"🤣.
Ale ako vravím, mne sa oni páčia.
Ale určite by som to toľko krát nedokázala pozerať 🙈.
Nuž máme my matky rôzne diagnózy pozerám...ale pi prečítaní si tejto témy sa cítim o čosi "normálnejsia" zase.
Vďaka ženy matky 😁👍.

alanko20
11. nov 2022

@macka909 u nás tiež, hlavne moja matka sa len o vnúča zaujíma.

Strana
z3