Čudné veci v dome odkedy máme bábätko
Caute, nechcem si namyslat, ani strasit, ani nic... Mame vysveteny dom. Ale odkedy mame syna, deju sa cudne veci. Napriklad, zapne sa sam hracka a zacne hrat hudbu (inak treba normalne stlacit gombik). Alebo z nicoho nic mi minule spadol lak na nechty z police. Po novom syn mi ukazuje do nicoty + sa pozrel len tak na chodbu a zacal kricat a plakat a behal ku mne...... 😳
Vy ste mali nejake taketo pripady? Dakuje.
Spadla nam policka v izbe- zle namontovane
Po 3r pismenko z jej mena z dveri - proste stary lep
Susic co je za dverami spadol na stranu
Najhorsie ked zacali hlasice poziaru pipat v noci -na Infarkt toto- slabe baterky
Vsetko sa stale v noc stalo a vsetko ma logicke vysvetlenie 😂
@hennyinnsbruck nie stale ma vsetko logicke vysverlenie
áno, dejú sa takéto a podobné veci. Nie je to nič nezvyčajné. Doporučujem nedávať tomu pozornosť a hlavne neprežívať strach. Chodia tzv. tiene, ktoré sa živia energiou strachu, emóciami. Doporučujem sa buď nad tým zasmiať, alebo prepnúť pozornosť vždy, keď sa také niečo udeje na niečo iné a jednoducho sa tejto téme dalej nevenovať. Ak ste veriaca, pomáha aj precítiť Lásku a vďačnosť k tomu, kto tento svet zostrojil. .......čo sa týka tieňov - ide o to, že čím viac pozornosti do týchto udalostí budete vkladať, tým častejšie tiene budú chodiť. Jednoducho sa tým živia. Živia sa strachom a emóciami ľudí. ........k dieťaťu pristupovať s veľkou láskou a vysvetľovať mu, aby sa nebál, že tam nič nie je. ..... vysvätenie nepomôže ak budete dávať týmto veciam pozornosť.
@somtu2019 nesla by som byvat do do domu kde niekto zomrel dnu a este aj takou smrťou radsej by som predala a kupila druhy
@ildiko36 nebáli ste ist byvat kde niekto zomrel doma ? Ak teda zomrela doma je ine ak v nemocnici
Ja som počula, že deti vidia to, čo my nevidíme. My sme mali chvala Bohu opačný prípad. Náš malinký sa kedysi pozeral v obývačke do rohu a usmiaval sa, no niekedy sa až rehotal nahlas...❤️ A ja verím, že je niečo medzi nebom a zemou ...
@zdenka11081983 ja som musela vybrat z neho baterky, lebo sa mi tiež nahodne spuštal. No zosrata som z toho bola. 😅
@lilly2303 aj my máme toho psa... teda myslím že to je ten istý pes...čo mu aj svieti srdiečko
Zapínal sa často v noci cez deň.. dcéra sa ho už tak bála strčila ho do skrine a v noci sa zasa zapol
Vybrala som baterky...a v noci som sa zobudila ako dcéra plače zo sna. A to srdiečko svietilo blikalo bez batériek😢 a všetky reálne vysvetlenia išli bokom
Napiste to do tych recenzii na Konovi 🤣
https://www.modrykonik.sk/recenzie/fisher-price-hovoriaci-psik/
Inak kamoske sa stalo, ze v noci zacala hrat detska knizka, ktore jej deti dostali od jej prastryka... rano jej volali rodicia, ze prastryko necakane zomrel 🤔
Podobne ,pretsahovali sme sa do novopostaveneho domu syn mal take mc queen auticko odrazadlo dali sme ho neviem preco do satnika v nasej izbe a v noci sa zaplo hrozne nahlas startovalo ,viac mi netrebalo infarktove stavy ja vrestala ,vrestal aj manzel co vrestim ja ze v dome niekto je 🤣🤣🤣hotova komedia keby nas niekto videl .
Potom spominal ze sa v noci zapol fp vlacik mali ho za dverami izby a vravel pod sa so mnou hrat .no a co cert nechcel o apr dni sa to stalo mne ked som bola doma sama s detmi my dole vlacik hore v izbe a dookola sa spustalo pod sa so mnou hrat 🤣🤣🤣tak som sa na tom uz len smiala reku nejdem a odvtedy som ho vypinala .tie elektricke hracky su horor 🤣ano aj my sme mali hlasice poziaru niekolkokrat zapnute v noci-slabe baterky .
Netreba to vsetko moc prezivat hoci ano je to neprijemne 😉
@vlada2401 áno,toto bežné na nete píšu,že jediné dieťa dokáže tu dušu vyhant. Ze ma jednoducho povedať chod prec. Pripadne ahoj,ale chod prec. A vraj to funguje. A dalej opisujú aj to,ako píšu maminy vyššie,že uctiť si toho mŕtveho a tak odíde. Môj svokor postavil firmu na mieste,kde kedysi opitý muž prílohou v posteli babo a zomrelo. A tie im tam straší,pocut kroky,raz videli chlapi na dvere zvláštnu postavu tackajuceho sa muža atď. Obkladac,keď chodil robiť dlzby,nosil plynovú pištoľ,čo bol doslova pokazený z toho. Sú veci medzi nebom a zemou,nech si hovoríme čokoľvek 😉
Je to vždy o tom, čomu chcete veriť. Nám sa zapínajú tiež hračky, malý s tým trieska tak je jasné,že kontakty sú už mimo.
Môj syn sa zadíva aj na pavúka 🤷♀️ tiež sa mi zdá,že tam nič nieje, zlakne tieňa alebo keď je tma zľakne sa obrysu hračky, stoličky.
Raz som strážila neter a povedala mi,že je tu s nami aj jeden pán a hrala sa ďalej. Keď som sa jej spýtala, čo tým myslí, tak mi odvrkla,že veď pán Včielka 🤷♀️ proste tam lietala včela a podľa rozprávky ho volala pán Včielka
Takže je to o vás aké vysvetlenie si nájdete pre vec
@somtu2019 Vsetci do 10rokov vidime duchov.Potom tuto schopnost stratime alebo zosilnie.Darom by som to nenazvala....Vysvetit dom a raznym hlasom ale fakt raznym povedat ,,Ziadam ta aby si opustilo tento byt,,dom,, Nepatris sem tvoje miesto je na druhej strane,,...
Ja som na tieto veci vnímavá. Som veriaca a väčšinou vzdy pred spaním sa aspon v kratkosti pomodlim, alebo podakujem, tak neviem ci tym nepritahujem aj duše. V izbe s babetkom spim sama aby sa muz vyspal do prace, mame zapnutu detsku lampicku. Raz, teda prednedavnom som malého nad ránom kojila, kedze dlho papal uz som bola aj prebrata. Stale som pozerala na tien vedla dverí, nieco sa mi na tom tieni nezdalo, len na sekundu som uhla pohladom a bol preč. Zostala som merava, pretoze som sa ani nepohla, dokonca ten tien nemalo ani co vytvorit. Izbu mame len postel a vstavanu skrinu. Proste som si vsimla nieco, co som asi nemala.... ale toto je len lahky príbeh, co sa mi stal
@lentilka2021 ja som bývala aj byte podnájme kde sa zena obesila v obývačke, bol to 4izbovy byt a v jednej izbe mala ešte svoje veci, inak byt bol v pohode, občas som mala pocit ze nie som sama😅
@nana27 taká som rada, že nie som sama. Ja som tiež minule v noci uspavala v obyvke. Preniesla som mladú na posteľ do spálne a čakala či nevstane. Zrazu ma niečo 3x ťuklo do brucha, tak som myslela, že ona nohou. Išla som ju chytiť a noha nikde. Prešla dom posteľ rukou a bola o 50cm odo mňa. Otvorila som oči, že wtf a nad nami asi 6 tieňov lietalo. Pozerala som asi 30 sekúnd, čo to je. A nakoniec sa jej taký najciernejsi dotkol a ona začala revať. Našťastie zmizli lebo v tú noc by som ich chytila a vytriasla z nich tú čiernotu, aké nervy som dostala, že zas musím uspavat. Paradoxne sa odvtedy cítim najlepšie a už vôbec sa nebojím.
@bororka 😲
Kým ti nezačne hovoriť že niekoho vidí alebo vidí svojho súrodenca (predchádzajúci potrat a nemá o tom ako vedieť) tak sa to logicky vysvetliť dá. Dvom kamarátkam sa toto dialo. Jedna hovorila že to prestalo potom čo dala za dieťatko odslúžiť omšu. Druhá povedala že sa zaň začala modliť. Nikdy si neuvedomila že to doteraz vlastne ani neurobila, lebo potratila pomerne v nízkom týždni. Moje našťastie nespomínajú nič, a také neurčité vresky a kukanie po izbe neriešim, fantázia je veľká vec a navyše malé deti sa môžu báť úplných banalít. Obe deti, hlavne staršia, mala nočné desy a mm už tomu neveril že je to okej lebo to bolo jednoducho neskutočné čo robila. Tvrdil že keď pozerá jedným smerom v izbe tak určite niečo vidí. Ja na toto síce verím, lebo ako dieťa som tiež videla a pamätám si to (5-6 ročná) ale keďže ona to mávala len v spánku tak som len pre jeho kľud vysvätila dom. Postupne vekom desy ustúpili.
veeľmi zaujímavá téma.... pamtám sa že mi toto presne pred pár rokmi švagrová hovorila že počuje v noci hrať z povaly hračky keď jej muž bola v nočnej... je možné že nejaká logická technická chyba... no niektorí ma budu odsudzovať no ja na iný svet,, duchov a Boha-som veriaca verím! dokonca čím som staršia tým viacej... a čítala som že napríklad deti po narodení sú viac "tam" ako tu... usmievajú sa a hladia do neznáma.. vidia vraj anjelov... a to isté aj ľudia keď sa blíži smrť - sú už viacej "tam".... nedávano mi zomrel starký... a noc pred jeho smrťou sa mi snívalo že mi vypadli predné dva zuby v ich dome... celý den som hovorila že sa isto dačo stane... stalo sa.. minule sa nám zapla konvica na vodu z ničoho nič.. keď pri nej nikto nebol... a ja stáále čakám že ma starký príde navštíviť.. vôbec sa toho nebojím.. práve naopak... 🙂
@ildiko36 no nesla by som fuuu
@mandzula Chapem tvoje presvedcenie, len mi prosim vysvetli odkial je ta sila, ktora dava zivot tomuto svetu, bunky sa delia, mnozia bez toho, aby niekto ich napojil na elektrarne, clovek sa lisi od zvierat, lebo ma v sebe nieco, co zvierata nemaju, svet uz funguje miliony rokov a niekto sa o to stara, aby to fungovalo, aj ked hlupost cloveka je bez hranic od vojen az po nicenie planety, no clovek ma slobodnu volu a robi si co chce. Elektrinu nevidis, ale ked vopchas prsty tam kam nemas tak ta to strasie, taktiez vidis vysledok elektriny - svetlo. Toho, kto to vsetko riadi, kto dal z lasky cloveku slobodnu volu, kto ta z lasky povolal do tohoto sveta, postavil ta na tvoje miesto kde si teraz a dal ti tu splnit ulohu a raz od teba bude pytat vyuctovanie tiez nevidis, no od neho si vysla, on o tebe vie a k nemu znovu pojdes, ked sa naplni tvoj cas, rovnako ako tvoji predkovia a tvoji potomci. Ked uz vies, ze nie si zvieratko, ktore zije vdaka pudom, ale clovek, ktory pouziva rozum, tak pochopis, ze ten niekto, koho ludia volaju Pan Boh je mocny aj ked ludia v pyche si namyslaju co vsetko dokazu, no nedokazu ani len sami seba kontrolovat. Ked pride nestastie, potom uz ludia sa pytaju, kde je Boh? Dovtedy ho nepotrebuju a nepoznaju. Zelam ti, aby si Pana Boha nehladala az v krutom utrpeni zivota, ked uz stratis vsetku nadej tohto sveta, ale ovela skor, aby si sa do takejto situacie nikdy nedostala.
@majkabambulik 😁🤗👍😘
@majkabambulik na vysvetlenie vecí, na ktoré sa pýtaš a za ktorými ty vidíš Boha, ja vidím fyziku, chémiu a evolúciu. Ja nepotrebujem, aby za mňa niečo riadil Boh, ja si to viem zariadiť sama, na tento svet ma "povolalo" spojenie vajíčka mojej matky a spermie môjho otca, na miesto, kde som teraz, ma nemusel stavať nikto, dopracovala som sa k nemu sama. Nado mnou nemusí stáť vztýčený prst Boha, ja si svoj život viem obgazdovať sama, nepotrebujem na to nikoho iného, kto by na mňa striehol, mám dostatok sily na to, aby som to zvládala sama. Mojím "Božím prstom" je moje vlastné svedomie, je mojím rajom, keď konám tak, aby bolo čisté, zároveň mojím očistcom, ak som si vedomá toho, že som pochybila a párkrát v živote bolo aj peklom, keď som sklamala samú seba a svojich blízkych. Zažila som v živote veľa neúspechov, pádov, osobných nešťastí, no nikdy som sa neobracala k Bohu, stačilo mi uvedomiť si, že funguje jeden zo základných zákonov fyziky - zákon akcie a reakcie, po mojom, akú dáš, takú dostaneš a veľakrát aj x-krát silnejšiu. Keď sa naplní môj čas, jednoducho tu už nebudem, a preto žijem tu a teraz tak, aby tu po mne ostali príjemné spomienky a ak niekomu budem predkladať vyúčtovanie, tak jedine sama sebe a svojej rodine. A dúfam, že toto "Ked uz vies, ze nie si zvieratko, ktore zije vdaka pudom, ale clovek, ktory pouziva rozum, tak pochopis, ze ten niekto, koho ludia volaju Pan Boh je mocny aj ked ludia v pyche si namyslaju co vsetko dokazu, no nedokazu ani len sami seba kontrolovat" si nemyslela vážne, pretože ak som to správne pochopila, ľudí, ktorí neveria v Boha, považuješ za zvieratká žijúce vďaka pudom. Ak to myslíš vážne, tak potom ďakujem pekne za Boha, ktorý ťa k tomuto vedie. A neboj, tak ako som Pána nehľadala doteraz, nebudem ho hľadať nikdy, to by bolo pre mňa jasné znamenie, že som sa už načisto pomiatla. 🙂 Ale v každom prípade, ja nerozumiem tvojmu svetu, ty môjmu, takže pokojne si každá žime podľa svojich predstáv.