HOMOSEXUÁLNE SOBÁŠE A ADOPCIE.
Ahojte! Celkom sa nudím počas tejto karantény, tak si rada prečítam Vaše názory na otázku: Ste za alebo proti homosexuálnym sobášom a adopciám + prečo?
@miadi tak to palec hore ak si dala doslovný preklad. A nevidela si tam aký charakter ma Božie srdce? Mojou správou je ze Jezis Kristus žije a ku podivu tento svätý, živý Boh sa zaujíma o nás o teba. On sa ako Sudca vráti - Hľa, prichádza v oblakoch a uvidí ho každé oko, aj tí, ktorí ho prebodli. Nariekať budú nad ním všetky kmene zeme. Tak je. Amen! Ja som Alfa i Omega, hovorí Pán, Boh, ktorý je, ktorý bol a ktorý príde, Všemohúci. On stále ešte mení životy, tých ktorí ho hľadajú, lebo mnohí ním pohŕda ju. Želám ti všetko dobre, momentálne veľa zdravia, žiadnu coronu. Pa
@anaj_janka Nestvoril Boh aj homosexualov? A nemiluje Boh a Jezis vsetkych rovnako, bez rozdielu?
Ak sme vsetci bozie stvorenia, tak preco je niekto viac a niekto menej? A kto dal nam pravo sudit, ze homosexuali su nieco menej a teda nebudu mat rovnake prava ako maju heterosexuali?
@fokuska povedz mi stvoril Boh alkoholika, stvoril pedofila, stvoril Hitlera?
@anaj_janka No podla nabozenstva ano. Alkoholizmus nie je vrodeny, ani extremizmus.
@fokuska Boh stvoril muža a ženu, stvoril ich na svoj obraz a dal im rozum, srdce, city, pamäť, schopnosť rozsudzovat a právo rozhodovať sa. Človek sa rozhoduje sebecky, nie je schopný nesebeckej a sebaobetujucej sa lásky. Aká budeš keď den nedostaneš jest a budú ta provokovať, čo pôjde z teba co tvoja myseľ, zverejnila by si ju všetkým? Ježiš Kristus zvíťazil tým, ze v tych najextremnejsich bolestiach na kríži sa rozhodol človeka milovat a v srdci ho nikto neponizil aby mu "to chcel vrátiť" zostal plný lásky. A k tomuto nás pozyva:k životu s nim pre skutočnú lásku. (Eros je na nižšia láska - ide o sex.pud,kde použijem a idem ďalej, filio je hlbšia láska kde už mi na dobré toho druhého záleží preto som schopný niečo obetovat(napr.ostanem sa, starať o chorú mamu a odmietne lukratívne miesto, alebo muž odmietne miesto v zahraničí aby naplnil predovšetkým výsadbu byť dobrým manželom a otcom deti-venuje im seba, zdieľa s nimi svoj život a to je náročné niekedy a Božia láska v ľuďoch je "milujte svojich nepriateľov, ti ktorí vás nenávidia modlite sa za nich, želájte im zo srdca lepsie ako sebe samému a to je to co Boh chce človeka naučiť. Co je na tom ze Boh dal človeku manželstvo pre radosť, ochranu, bezpečie a aby vedel jeden druhého vnímať a milovať. Napr.menzes keď ma zena:Bozou myšlienkou okrem iného bolo_nema silu muža, potrebuje vypnúť a muž má prevziať domácnosť, aby si vážil prácu a, námahu manželky. Proste byť ľudským. Preto homosexualita je len na báze kúpa a predaj. Prečo heter.vztahy nepotrebujú papier a tu dvaja muži on veľmi stoja ved nech žijú ako sa im páči, nikto im za to neublíži, skôr kresťania sú vysmieva i-povedz niekomu o Bozom spôsobe života a ma ta za blázna napr.panetstvo-preco? Boh muža chce naučiť ovládať sa v tom najväčšom tlaku, aby vnímal jej dušu, aká je, aby sa v bezpečí spoznávali, lebo Boh hovorí ze skutočne a hlboko môže človek milovať len raz,. On sa tak pripraví na manželstvo keď ona bude tehotná aby bol nezny, zhovievavy, vedel odložiť "svoje dôležité" a byť jej oporou a trpezlivo čakať na ňu. To všetko sa ma muž od ženy naučiť. Rozumieš o co Bohu ide? Spravodlivý život v láske a nie v prvom rade napĺňanie žiadosti (a to je jedno ci ide o alkoholika _dajme mu ved ma chuť, dajme deti pedofolom, hej? Alhoholik sa nestal z večera do rána stále sahal po zakazanom a to je aj homosex, veštenie, závisti, žiarenia, zvady, smilstvo, cudolozstvo). A od toho nás chce očistiť. Nikto nie je viac a nikto nie je menej, všetci pred Bohom sme na rovnakej úrovni, záleží na našich rozhodnutiach aký charakter budeme mat v chvíli smrti. Budeme zahorknuti se ci, či ľudia, ktorí miluju Boha a blížneho svojho,schopnost niesť zodpovednosť.
@anaj_janka Ani som to nedocitala a nebudem s tebou diskutovat.
Ziadne logicke argumenty, respektovanie druheho nazoru, len nejake fanaticke kecy.
Asi sa nudis...
Kolko percent z populacie tvoria homosexuali?
A kolko.percent z populacie homosexualov sa chce vziat? A kolko percent adoptovat deti?
Akoze kolko ludi na Slovensku riesime?
Tak myslim,ze mame vaznejsie temy....

Jak keby to neni jedno?...aj z tradicnej rodiny zijde podivnost napr cmuchaci mamcinych nohaviciek