icon

Idú aj vám deti na nervy?

12. sep 2023

Idu aj vám tak deti na nervy? Hlavne keď sú choré?

nykkushka
12. sep 2023

Nie, keď sme sa rozhodli mať dieťa, rátali sme aj s tou možnosťou, že to nebude prechádzka ružovou záhradou....čiže nie, naše dieťa mi na nervy, a už vôbec nie v čase choroby, kedy nás najviac potrebuje, nelezie na nervy...
A cudzie deti ma nezaujímajú, ak je ich správanie neúnosné, odchádzame....

autor
12. sep 2023

@nykkushka fajnemne ide na nervy len keď je chorá lebo furt reve

zafir01
12. sep 2023

Nie . Keď sú moje tri deti ( 11 , 5 a 1,5r ) choré . Najradšej by som si to s nimi vymenila ,aby ich nebolela hlava ,aby ich nebolelo brucho ,hrdlo ,aby nehoruckovali .

Keď mám deti choré poviem si ,že radšej ja ,ako oni . Hladkam ich .mojkam sa s nimi , varím im čaje , pozeráme spolu rozprávky ,a snažím sa ,aby im čím skôr bolo čo najlepšie .a v rámci možností ,aby sa cítili čo najpohodlnejšie

nykkushka
12. sep 2023

čo ti na toto napísať... chúďa dieťa? Nemala si mať deti? dúfam, že aj ty lezieš niekomu na nervy keď si chorá?
Veď asi jej niečo je, je chorá je logické, že plače...a potrebuje ťa...
Ale tak pevne verím, že toto je len ďalšia téma na rozprúdenie vášni, lebo neverím, že jedna normálna milujúca matka sa dokáže nasrať na svoje choré dieťa...lebo..? Lebo reve?

beata_k
12. sep 2023

Nie. Je mi ich luto.

olimuc
12. sep 2023

Ked sa ma na 650 km dlhej ceste pyta kazdych 5 min v akej krajine sme 🤦‍♀️ to mu pohrozim, ze ho vylozim na Pumpe… nevberie ma vazne, vtedy mi lezie na nervy. nie ked je chory, tak skor skacem ako opica okolo aby som mu nejak ulavila - zabaly, caje, rozpravky, mojkam ho. Ked som chora ja leziem na nervy sama sebe .. to staci

kvoli
12. sep 2023

Ked su chori mam vyčitky svedomia,ze som na nich pred pol rokom kričala, zato že sa bili.
Táto téma je určite výmysel, pretože toto nikto nemôže myslieť vážne.

erikak123
12. sep 2023

Tomu neverím že toto môže jedna matka povedať.

lenka2232
12. sep 2023

Suhlasim s dievcatami..ked je chory,je mi ho luto a mojkam si ho,radsej by som bola chora ja,ako on

beronsche
12. sep 2023

Idu. Ale nikdy ked su chore, nikdy. Aj ked "furt revu". Radsej by som ja bola 2x taka chora, len nech oni su ok a nemusia "furt revat"...

kristina2412
12. sep 2023

Nie , keď sú choré je mi ich ľúto. Kupujem ako besná blbôstky na rozptýlenie , nálepky, vymaľovánky atď a nechám sa raz do roka ukecať na nezdravé domáce hranolky🙈,ktoré im dovolím jesť na sedačke pred telkou.

thoughtfulweirdo
12. sep 2023

Jasné, že mi aj to najmilovanejšie dieťa občas lezie na nervy, a občas aj keď je choré. Ale to je len pocit, za ktorý som ja zodpovedná, takže sa s ním rýchlo vysporiadam a idem ďalej ako ukazkova empatická mamička 😁

sergejj
14. sep 2023

Len niektore cudzie.

nikaeli
14. sep 2023

Ako sa cítiš ty, keď si chorá? si milá, usmiata, plná energie a chuti sa baviť? choď objať svoje dieťa a neseď na koňovi. Plače, lebo mu je zle a potrebuje maminu lásku a pohladenie 🧸 Možno furt reve práve pre tie tvoje nervy 😔

galganka
14. sep 2023

Toľko dní som s chorým dieťaťom v nemocnici strávila... a to nebola nejaká "vážna" choroba, sú aj oveľa horšie. Čo ja by som vtedy ale dala ta obyčajné nonstop sople a kašle.
Jasné, že mi z nich občas trhá okom, zastavuje mozog, najradšej by som ušla do blízkeho lesíka, ked sa vadia a chcú sudcu zo mňa... ...ale choré dieťa mi nikdy neliezlo na nervy. Vždy v duchu ďakujem, že je to iba sopeľ, iba zapalené spojivky, či iba laryngitída, lebo viem, aké je to čakať 4 - 5 hodín pred operačkou...

miadi
16. sep 2023

Nie nikdy mi nejdu na nervy moje deti su moji najoblubenejsi ludia na svete . Na nervy mi idu cudzie deti ( dospele) co anonymne zakladaju odveci temy na MK . Ak si naozaj mama tak vyhladaj odbornu pomoc Lebo chore dieta potrebuje najviac maminu empatiu lasku obetavost trpezlivost. Nehu .

beronsche
16. sep 2023

Napadla mi Este jedna vec - mozno sem autorka temy napisala pod vplyvom totalneho vycerpania, nedostatku spanku a zufalstva. A my sme ju vsetky sfukli...

Autorka - ak je to tak, potrebujes pomoc, od muza, starych rodicov, kamaratky. Aby si si mohla oddychnut a nabrat silu, ked je dieta chore. Ak citis hnev a frustraciu, nepotlacaj tie pocity, ale nikdy nedovol, aby to tvoje dieta zistilo., aby to malo vplyv na tvoje spravanie k nemu. Dieta potrebuje bezpodmienecnu lasku za kazdych okolnosti!

veronikalubko
16. sep 2023

Nádych / výdych ... je to tvoje dieťa a potrebuje ťa .

janka1011
16. sep 2023

Deti vedia ísť niekedy pekne na nervy a ak niektorá povie, že sa jej to nikdy nestalo, tak proste neverím.
V čase choroby je to ale predsa len trochu iné, vtedy by si si mala ty vedieť uvedomiť, že nerevú z trucu, ale majú na to dôvod a potrebujú ťa viac ako inokedy. Ak si príliš vyčerpaná, popros niekoho o pomoc a oddýchni si trochu.

iwesska
16. sep 2023

Nie,ked je niekto chory,tak mi ho je luto a zelam si,aby bol co najskor zdravi. Ale ano lezu mi deti na nervy vtedy,ked sa vadia,natahuju o blbosti,vyhovaraju sa jeden na druheho a pod.

ivanka12311
16. sep 2023

Nie nejdu mi na nervy keď su choré, každá to poznáme zvracanie,horúčky,soplik kaslik mne to je skôr ľúto

betulinka1
16. sep 2023

Lezú ale nie ked su chore. Vtedy je to iba o nich a ich potrebách. Ale ked sa maju ucit, vtedy by som si najradsej isla kupit do lekarne xanax 🤣🤣🤣

ivanka12311
16. sep 2023

@betulinka1 no to poznám aj ja zabudla si dopísať robenie rozhodcu 🤣

betulinka1
16. sep 2023

@ivanka12311 toto nastastie nemame 😉. Tuto muz radikálne zasiahol uz od mala. Cize na moje prekvapenie, ziadne bitky a kto co spravil sa nekonajú. Ja sa az cudujem, kedze mame dvoch chalanov.

milanemila
16. sep 2023

Ano lezie mi obcas na nervy, ked sa jeduje z nicoho nic, ked niektore veci musim opakovat 174939x, ale NIKDY mi neliezlo dieta na nervy ked bolo chore ako ty pises pretoze vtedy reve 🤦🏼‍♀️ tak jasne, ze ked sa citi zle, tak ma zlu naladu, mrnci atd aj mne sa chce niekedy revat, ked som chora 🤷🏼‍♀️

k47
18. sep 2023

Ked cely den mrnci a neviem preco, tak mi to lezie na nervy, lebo uz neviem, co mam spravit 🤷‍♀️. Vtedy len cakam, kedy to prevezme manzel, s cerstvou zasobou empatie. Tiez si to nechcem vybijat na nej. Choroby nas este len cakaju, tak uvidime 🤞.

sickynickyobsadene
18. sep 2023

Idu mi na nervy, jasne ze.Ale nie keď sú choré.

k47
18. sep 2023

Mozno len potrebujes znizit naroky. Ze nie kazdy plac vies vyriesit alebo sa mu vyhnut. Aj ked to dieta od teba ocakava. A ze sa tazko rozmysla, co este skusit, ked dieta place a dozaduje sa pozornosti.