Keď manžel stráži dieťatko
Baby nechávate niekdy strážiť partnera dieťa ktoré nemá ešte ani rok? Ja som do teraz mužovi dôverovala, ale po 3 raze, keď som videla že sa malá vždy niekde buchla, začínam pochybovať či mu ju ešte nechať občas, alebo radšej až keď bude strašia 🤷♀️ Na jednu stranu ma teší, že muž má záujem aby som si oddýchla, no na druhú sa bojím že proste nedáva na ňu až taký pozor. Má 5mesiacov, táže behať za ňou nemusí, no už tri krát mala udreté čielko, nič hrozné ani modrina, no ja som taká úzkostlivá že sa bojím 🙄 keď som sa s ním o tom bavila, tak bol hneď urazený že on na ňu dáva pozor, že nevie ako sa buchla atď... Ja viem že sú to prkotiny, no aj tak sa bojím keď to nebolo raz 🙈 dôverujte svojim partnerom a nechávate ich s detičkami čo nemajú ani rok?
@ikuska27 🤣🤣🤣🤣🤣

@andreatytler preco vsetko zvalujes na muza? Ty si bezchybna? Ci jedina tvoja chyba je ta, ze nechavas rozhodovat muza? Moj manzel ma rozhodne nepocuva na slovo, ma dost rozumu, aby vedel deti obliect dostatocne teplo, to ze idu niekedy podla mna ako cirkusanti obleceny je nieco, co naozaj za chybu nepovazujem. A opat, su aj zeny ktore su neni schopne sa postarat o deti, ale to sa vobec nehovori, lebo ved zeny su dokonale, vsetko len ti zli chlapi, ktory su neni schopny sa plnohodnotne postarat, podla tvojho nazoru.