icon

Konečne máme svoje bábätko. Je to veľká láska

14. máj 2021

Ženy konečneee🥺😍😍😍konečne ju mame!!!
Je pri nás 🥰❤️
Som zamilovaná 😍to aj existuje taka veľká láska 🥰🥰
.
.
.
.
.
Prepáčte za nezmyselnu diskusiu no mam chuť to vykricat do sveta že máme dcérku ❤️

jaja20
14. máj 2021

A prečo anonymne? 🤔

lvula
14. máj 2021

@jaja20 možno lebo adopcia a nechce to verejne?

autor
14. máj 2021

@jaja20 aby všetci nevedeli od koho bol tento "výkrik" lebo mne samej to príde trosku trápne.. Ak vam to zneprijemnilo deň ospravedlňujem sa vám, stačilo napísať gratulujem netreba sa zapájať ak nemáte čo povedať 😊pekný zvyšok večera prajem ❤️

jaja20
14. máj 2021

@lvula A prečo by nechcela? Veď za to sa netreba hanbiť, že poskytli milujúci domov pre také dieťatko.

jaja20
14. máj 2021

Nepríde mi to totiž vôbec logické, že sa hanbíte za takú radostnú udalosť. Btw,čo ste potom očakávali za reakcie? Gratulácie?

lvula
14. máj 2021

@jaja20 je úplne zrejmé, že autorka je šťastná a prejavila spontannu radosť. Fakt jej to potrebuješ kaziť rypanim sa v každom slove? Ži a nechaj žiť ❤️

jaja20
14. máj 2021

@lvula To, že som sa opýtala,prečo anonymne, považuješ za rypanie? Len ma to zaujíma, nechápeš?

mery80
14. máj 2021

Zo srdca vám gratulujem 🍀🍀🍀.

lvula
14. máj 2021

@jaja20 zrejme nechápeš ty 🙂 empatia ti zrejme chyba... fakt to uz nechaj tak

jaja20
14. máj 2021

@lvula Rozkaz 😉 Keď ťa to urobí šťastnou...

lvula
14. máj 2021

@jaja20 áno, ďakujem a pekný večer 😊❤️

999k
14. máj 2021

Gratulujeeem z celeeeeho srdca! ❤

jaja20
14. máj 2021

@lvula Podobne 😘

miska992
14. máj 2021

Gratulujem!

luccija
14. máj 2021

Teším sa s tebou😉niet krajšieho pocitu lasky

m_o_n_c_a_k
14. máj 2021

Krásne vyznanie. Viem aký je to pocit. Držím palce a vela zdravíčka. Buďte stastni

nika23t
14. máj 2021

Gratulujem ❤️❤️❤️ Živo si pamätám, že som mala presne rovnaké pocity, ked som sa prvýkrát stala mamou ❤️ Prajem mnoho krásnych a šťastných chvíľ s malou princeznickou, hlavne veľa zdravíčka ❤️❤️🍀

suzitok
14. máj 2021
sticker
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
14. máj 2021

Gratulujem ❤️

sticker
stanulienkat
14. máj 2021

Tak vela zdravicka a radosti.

sofiella
14. máj 2021

❤❤❤❤uplne chapem a rozumiem tvojmu vykriku❤❤❤
Ja mam takúto chut kričať každý jeden deň
GRATULUJEM!!! A prajem vám kopu kopu šťastných nádherných spoločných chvíľ

ivanizna
14. máj 2021

Gratulujem! 🥰 Tiež som pochopila až s príchodom dieťatka na svet, čo je to bezpodmienečná láska, radujem sa každý deň, som vďačná za to požehnanie byť mamkou môjho dokonalého zdravého človiečika ❤ Veľa lásky a zdravia ❤🍀🤗

autor
14. máj 2021

Všetkým ďakujeme za pekne slová a gratulácie 🥰❤️

miadi
15. máj 2021

Gratulujem.😃Ja som to tak vykricala tiez no na mojom profile Mne je fuk co si ludia o Mne pomyslia. Chapem tvoju potrebu ale zaroven aj to preco pises anonymne lebo vies ze tu vedia byt zeny protivne bez dovodu ( teda oni na to svoje dovody maju 🤣) aj fotky som dala ale mam taky mix pocitov zverejnovania fotiek mojich deti na nete.. na jednej strane to vidim ze su krasne ludske bytosti. Mladatka rozkosne a idem wxplodovat od lasky.. na druhej viem ze su vselijak zli ludia na nete ..a vo svete.. ze niekedy dam fotky a potom vymazem. Uzivaj si babatko velmi rychlo rastu 😍ale laska ostava velka na cely zivot.

autor
15. máj 2021

@miadi áno presne ja tiež nechcem vystavovať dcérku po internete lebo nikdy nevieme kto sa naňu bude pozerať a aký su zákerný ľudia po svete... Ale kukla som na tvoje deťúrence zlatučke sú 🥰