icon

Košeľové šaty - sú pohodlné?

szaszanka
23. feb 2020

Dopredu upozorňujem, že sa obliekam viacmenej výhradne športovo, neriešim, rifle, mikča, ide sa🙂 Ale teraz som zistila, že mi celkom idú aj košele, aj keď som skúšala zatiaľ len tie športové. Uvažujem, či s prichádzajúcou jarou a letom trochu nezmeniť štýl. Všimla som si, že v obchodoch teraz idú košeľové šaty, tak uvažujem. Máte s nimi skúsenosti, sú pohodlné?🙂

heidy222
23. feb 2020

@szaszanka riflove koselove saty su top, mozes kombinovat s leginami, pancuchami, satkami,opaskami, mikinami.... Plus ked je Fakt zima das pod to teple tricko,rolak, bundu. J edny podobne Ake mam ja som videla v c and a.
Ja nosim vyhradne sukne, necitim sa dobre v rifliach, Ale riflove saty su moj oblubeny kusok v satniku. Raz som mala flanelove koselove saty a tie neboli pohodlne, boli neforemne. Mam aj bavlnene koselove a tiez nic moc lebo latka je neelasticka, pri pohybe da detmi sa Mi otvaraju gombiky.

lenkakravcova
23. feb 2020

@szaszanka Záleží dosť na materiale. 🙂 ja mam jedny ľahké letné viskozne a mam ich celkom rada.

essenceee
13. máj 2020

mam ich najradšej. Maju tu vyhodu, že maju nastavitelnu dlžku rukavov (možeš vyhrnut, alebo nechat dlhe, 3/4), možeš ich nosit s opaskom i bez, hodia sa k lodičkám i teniskam. Teraz su naozaj velmi moderne.

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená