icon

Kričíte na deti? Ste aj vy už proste vyčerpané?

sareenah
29. máj 2011

Ahojte, potrebujem poradit a povzbudit...Mam teraz 2 a pol rocneho syna a cakame dalsieho...neviem, ci je to hormonmi, unavou, alebo neustalym sa tocenim okolo maleho...ale ja ma proste pocit, ze niekedy uz fakt nevladzem...Proste manzel cez tyzden robi od rana do vecera...chodi domov okolo siedmej...unaveny, ked je vikend, tak proste viem, ze ma toho vela, tak mi je prirodzene, ze ho necham vyspat a ja sa tocim okolo maleho...ale niekedy mam pocit, ze som jak blba a mohla by som do celeho procesu upratovania a starania sa o maleho ovela viac zatiahnut aj manzela...ved ani ja nemam vikend...ani ja nerelaxujem...kedy si mam oddychnut ja? P oste uprimne...mame doma bordel...fakt...ci kuchyna, obyvacka...vsade hracky, veci, vsetko...ale ja proste nemam pocit, ze by som len tak sedela a valala si sunky...proste vecer idem spat unavena ako kon a cela ta moja unava a vypetie sa potom prenasa tak, ze na maleho vysteknem, ked ma nepocuva...proste nemozem povedat, ze by bol zle dieta, to nie, len je asi ako kazde ine, vymysla, chce skusat, ale ja proste uz nemam naladu, ked niektore veci este robi naschval...fakt neviem, ci je to tehotenstvom, hormonmi, alebo zlou stitnou zlazou a dalsimi hormonmi...proste niekedy mam pocit, ze mi to tu uz vsetko prerasta cez hlavu...a vola sa to materska DOVOLENKA...hahaha...kto to vymyslel? Proste chcem sa opytat, aj Vam sa stane, ze na dieta kricite? Mne je to potom luto a aj to beriem, ze je to vychova, ja si zas po hlave skakat nenecham...ale niekedy sa neviem ovladnut, lebo som proste unavena...da sa to pochopit, nie?

vejinka
6. júl 2011

@jarunka111 kedze sa mi rehotal tak silna nebola ale ja ani silne neviem dat a cez plienku kedze na spanie este davam tak to muselo byt ako pohladkanie.

jarunka111
6. júl 2011

@vieruna v pohode 😵

@vejinka aj my sme mali veľký boj so zaspávaním, ale som sa zaťala a už je to miliónkrát lepšie 😵 Veruže sú krásne tie dietky, keď si pospinkajú. Aj môj drobec chrní, inak mi nehrozí tu sedkať a klebetiť 😀

vieruna
6. júl 2011

ja viem 😕 Nastastie, to je fakt ze raz za cas. Ale vdaka vam myslim, ze dnes budem na nich milsia ako obycajne 😉

vejinka
6. júl 2011

heh baby co tak predsavzatie ze dnes uz nebudeme kricat? Schvalne ktora to dokazeme a vecer sa tu vyspovedame a teraz uz zalahnem a budem premyslat kde robim chybu v uspavani lebo tam ma najviac vytaca

ivkapon
6. júl 2011

@vejinka takéto predsavzatie si dávam občas cez víkend. Ani raz sa mi ho nepodarilo dodržať. 😢

vieruna
6. júl 2011

@vejinka nekricala som! az do vecera 😀 a to iste so zaspavanim mam odpozorovane aj aj. Podla mna deti vycitia, ze ti zalezi na tom, aby zaspali a preto spekuluju. Mam to odsledovane u nas doma. Pri muzovi nikdy, rsp. veeelmi malo kedy bol problem. Somnou vzdy. Taky, ze som to vzdala a prestala som Andrejka davat spat.

vejinka
7. júl 2011

@vieruna ale ja ano..skoda

bonaquaba
7. júl 2011

ja som kedysi bola tiez nervozna z uspavania, ale teraz cez den pokial deti same nechcu, tak ich nedam spat a vecer apson ked lahnu do postele tak si hned odfukuju 🙂
a dnes som na nich pokricala,ale len malo a to kvoli hlupostiam,
mozeme v tomto predsavzati pokracovat, ZAJTRA NEKRICIME NA DETI

hexi
30. dec 2011

no co sa kricania na deti tyka som prisla na to ze to nema vyznam i ked je clovek vycerpany, lebo potom som si vsimla moja mala sa ma zacala moc bat a mykala sa pri zvysenom hlase a vtedy somsi povedala dost! je to tazke ale pokusam sa to bez kriku, vysvetlit jej to a dohovarat a pomaly ale isto to ozacina fungovat

winni
31. mar 2015

Aj ja sa pridávam do klubu, no žiaľ som tak vyčerpaná a unavená, že ani písať nevládzem..

ivkapon
1. apr 2015

Dnes som este nekricala. Deti su totiz v skole. Ale
zajtra maju prázdniny, tak sa budem musiet kontrolovat.

lucifera
11. apr 2015

veru,ja si giez zahulakam od nervov,ale krparty ma ma na haku...upozornim a on pokracuje...potom pokracuju s dcerou v bitke,hadkach...to je obcas na hlavu....skus dat syna k babke,mame,sestre...oddychnut si 🙂 viem ako to je s dvomi malymi,,,,

cailinevelyn
5. máj 2015

juuj, ja veru tiez zakricim a riadne, az sa aj manzel boji... len zdroj toho kriku ma ma niekedy na haku... slak ma ide trafit. Ale este ani nedokricim a uz ma to mrzi a ideme sa stiskat a bozkavat a robit "hamburger" - teda vsetci piati sa objimame nalepeni na seba 🙂
Hehe ja kricim hlavne, ked este ani nedopracem a uz stihnu znova vsetko "rozburdat" do povodneho predupratovacieho stavu... a po "hamburgeri" mi to uz nevadi, aj dva dni... 🙂

sosanna88
10. máj 2015

super tema..ako na mna sita..
ja hulakam tiez..niekedy viac, inokedy menej...v posledných dnoch ako besny pes...uz mne samej vadi moj hlas, duni mi v hlave, jezia sa mi chlpi...ale mam dost...som unavena...mala ide na vikend k babke, nemozem sa dockat...🙂 potom budem zase kludna...cca 2 dni...co uz no....

ludmilaka
10. máj 2015

@sareenah Moji žiaci mi vždy hovorili, že pokojnejšiu povahu nezažili. A to bolo stádo pubišov. Naša malá má 2 roky a posledné 3 mesiace jačím, že mi sliny lietajú. A keď dojačím malá sa ma opýta : Mamičenka a sa ako máš?" Minule mi ušlo a odpovedala som "na hovno"..

eeffka
10. máj 2015

@ludmilaka to máš dobré...Ja za chvilu skončím na liekoch alebo pri flasi

ludmilaka
10. máj 2015

@bonaquaba Tak takéto predsavzatie si dávam každý večer. A po ďalšej prebdenej noci už ráno viem, že dnes asi jačať budem.

ludmilaka
10. máj 2015

@eeffka Daj potom vedieť aké lieky, kúpim fľašu aby sme mali čím zapiť.

eeffka
10. máj 2015

@ludmilaka dnes má tak vytočila pubiska ze som jacala až som chrcala.... A krpana stála pri mne a zo záujmom si ma obzerala.Kkso vážne som rozmýšľala o diazepane či by mi bolo všetko jedno...( jedine co doma mám ) 😠

ludmilaka
11. máj 2015

@eeffka Jeeeeej, ty máš doma diazepan? Sa máš... Ja som našla iba voľáke prírodné z nejakého šišlíka, či čo za volovinu to je. Tak som si dala, bo som voľačím upchala drez a vody až po vrch. Vykrikujem:"Jeeeeežkovi nohy!" A malá sa driapala do drezu:"Mamik, kde má ježko nohy, kde má nohyyyyyy, ukáž ježkovi nooooohy."

cailinevelyn
11. máj 2015

@ludmilaka sorry, ale ja som si tu situaciu u vas vizualizovala, a neviem sa prestat smiat... vdaka tomu asi dnes kricat nebudem... 🙂 🙂

rebekamarcusko
11. máj 2015

@ludmilaka a to som si myslela,ze len ja jacim po svojom 2 rocnom synovi,ale niekedy to inak nejde aon sa mi potom este smeje do tvare. ale neiekdy na 18.krat posluchne :D:D

eeffka
11. máj 2015

dnes som bola u lekarky, s malou, popri tom som hovrila o starsej ( to ma len 10 ) ako ma vytaca, co robi/nerobi, , lekarka sa len usmievala, pridala par otázok presne trafenych, az som skonstatovala ze psychofarmaka treba si mne 😀 😀 😀 , kkso po vcerajsku mam dost, este jeden taky vystup a ide sa k odbornikovi. Len neviem kto odtial vyjde s receptom 😀

libka1
11. máj 2015

@ludmilaka jaj ty si mi ako okraslila den 😀 pobavila som sa... presne ako tvoja dcera by reagoval aj moj syn a trval by na tom ze tie jezkove nohy chce vidiet a ked by som mu ich neukazala este by spravil hystericku scenu aby to malo grady 😀

ludmilaka
11. máj 2015

@cailinevelyn
@libka1 Žienky, som rada, že pobavilo. Minulý týždeň jej pri uspávaní v dobrej nálade hovorím :"Ty si moja buchtička s lekvárom." Dieťa sa vymrštilo z postieľky a začalo jaćať:"Kde mám lekvár, mamik kde ho mám, kde jeeeee." A spánok bol v r.....Inak, čudujem sa, že sa neozvala ešte nejaká dokonalä msminka, čo nás pohaní za jačanie. Zažila som takú v mat.centre, kde mamka hučala po synovi, bo sa zaháňal hokejjkou po iných deťoch. Druhá maminka nabehla a začala strašne psychologicky malému vysvetľovať. Ten popočúval a potom praaaask jej medzi oči s tou hokejkou.

libka1
11. máj 2015

@ludmilaka 😀

ludmilaka
11. máj 2015

@libka1 Neboj nič, bola aj hystéria. Śplhala po mne aby videla do drezu, keď to nešlo, snažila sa ma za nohu vytiahnuť z kuchyne, tak som hučala, že ušla. O chvìľu prišla a spoza dverí tak opatrne na mňa zvolala:"Mama a ty čo taká sama?"

cailinevelyn
12. máj 2015

@ludmilaka Vasa dcerka veru pojedla vtipnej kase 🙂
ja sa pri uspavani veru musim cielene niektorym pesnickam vyhybat - ked spievame cervene jablcko - automaticky chcu okamzite jablcko, a podobne, toto je z repertoara vylucene 🙂

ludmilaka
12. máj 2015

@cailinevelyn 😀 U nás je z repertoáru vylúčené -pokapala na salaši slanina.....Vidìm, že nie som sama čo musí po večeroch vyspevovat...

me_to_you
12. máj 2015

@ludmilaka nech ti je lepšie na duši že si ma strááášne pobavila 🙂

BABY, nejačte, NAUČTE SA ŠEPKAŤ, ZNIE TO DESIVEJŠIE 🙂
Už nehučím, nemá to cenu, len nasieram samú seba 😀 ale jasné, že niekedy je to nutnosť