icon

Manžel ma uráža, zmení sa to?

4. jan 2020

Mame 8mesacnu dcerku.Je to nase prve dieta.Manzel mi pomaha s nou,co poviem to spravi.Lenze boji sa o nu.A to uz ide do takych extremov,ze staci barsjaka malickost,priklad mala zakasle alebo jej zabehne.A on vykrikuje na mna ze som sprosta ze sa neviem o nu postarat.Alebo mala zaplace a manzel krici na mna,ze ty suka co si jej spravila.Nema problem sa takto spravat aj pred cudzimi ludmi.Za co sa ja hambim.Aj nadava na mna.Nikdy sa mi neospravedlni,len povie ze on sa boji o malu,preto sa tak chova.Neviem co s tym,mam sa zmiernit s tym a dufat ze casom sa to zmeni?Dost ma to trapi.Okrem toho je vsetko ok medzi nami.

Strana
z4
marca12
14. jan 2020

Ajaaj pri stavbe domu su velke stresy,nezhody,tlacia terminy a ak je uz teraz takyto agresor,kludne casy necakaj. Musis byt ty razna,akoby mur,aby vedel,ze si nemoze dovolit. Casom sa mozno nauci,co skor pochybujem,lebo ak si dovoluje aj na verejnosti,to bude skor o charaktere cloveka

autor
17. jan 2020

Zienky sme onjednane k psyvhologicke,len rozmyslam ci to nezrusit.Som pocula,ze dr vsetko skuma aj co bolo v minulosti a ze ak najde neaky psychicky problem v cloveku,ze moze sa stat ze odobere mu dieta.A to zas nechcem.

majah212
17. jan 2020

Odobratie dieťaťa sa nerobí len tak. Pokiaľ nie ste sociopati alebo inak nebezpeční pre svoje dieťa a pod. Tak nie je dôvod na odobratie dieťaťa. Ak by mali odoberať dieťa každému kto navštívi psychológa,tak sú plné detské domovy. Samozrejme že psychológ sa pýta na minulosť,pretože tá ovplyvňuje človeka a jeho konanie.

autor
17. jan 2020

@majah212 Chapem,len on ma problemy aj s rodicmi,nevychadza dobre s nimi.A znama mi rozpravala,ze ked idu pri skumani do hlbky a nieco objavi psycholog,ze moze dat podnet na sud aby ten rodic mal zakazany styk s dietatom.Neviem,ja som to len pocula od nej.

majah212
17. jan 2020

Známa pracuje ako psychológ? Never všetkému čo povie znama🙂 na prvom sedení nestihnete ísť až do hlbky,budete sa rozprávať a pod. A uvidíš sama ako si sadnete so psychológom. S rodičmi má problém skoro každý (viď diskusie tu). Možno pre tie problémy je uzkostlivejsi pri dieťati ale to nie je na zakázanie styku s dieťaťom.

autor
17. jan 2020

@majah212 Neni,len bola u psychologa.

majah212
17. jan 2020

A ten na základe toho čo povedala poslal na nu podnet na sociálku? Tam by museli byť sakra vážne podozrenia aby sa to riešilo. Nie som vestica a nevidím čo a ako funguje u vas,ale sama vieš posúdiť či ste nebezpeční pre svoje dieťa alebo nie. Alebo to zrus a nechaj si nadávať od manžela alebo tam choďte a porozprávajte sa a manželovi sa možno otvoria oči a buď chcieť zmeniť svoje prístup k tebe. 🙂

autor
17. jan 2020

@majah212 Nie nie sme nebezpecny pre dieta.Len znama mi nahodila strach.A manzel tiez zacal mat reci ci je blby ked pojdeme psychologovi,ze tam normalni ludia nechodia.

majah212
17. jan 2020

Normálni ľudia chodia k psychologovi,nenormalni ľudia sa tlapkaju po pleci a vravia si že sú normálni. To je rozdiel. Prečítaj si diskusiu čo ti baby písali,ani jeden koment nebol súhlasny so správaním tvojho partnera (rovnako baby písali z e partner cuvne pred návštevou). Samozrejme rozhodnutie je na vás dvoch. Držím palce

moonlight1210
17. jan 2020

to s tym psychologom, ze da podnet - to by muselo byt nieco naozaj velmi vazne. nie taketo chovanie medzi rodicmi. toho sa neboj.

druha vec - ty si sa na nieco liecila, alebo mas nejaky problem, ked sa bojis, ze by nieco nasiel?
lebo ak najde iba u tvojho muza, tak neodoberu dieta aj tebe ako matke. iba ak by dceru tyral a ty by si to ticho tolerovala. to sa podla tvojho opisu nedeje.

tretia vec - zvazila si fakt, ze on sa naviazal na dieta a ty si sa stala uz iba "nosnicou"?
stava sa to skor matkam. ze muz zrazu ostane uz len darca a po porode ma pre nu vyznam uz len dieta. celu pozornost upriami uz len na to dieta. muz ide bokom.

ale stava sa to aj muzom. ze zena je uz len upratovacka, au-pairka, popripade dalsi ekonomicky prvok v domacnosti, co nosi tiez peniaze (ak chodi do prace), ale uz ju nevnima ako zenu. sex sa vytrati (alebo je ho malo), jeho zivot sa toci okolo neho, jeho zaujmov a deti. zena je mimo, do poctu a v postaveni cudzej. v extremnom pripade ju doslova az odstrci od starostlivosti a vychovy. akoby boli deti len jeho a ona na ne nesmie siahnut, nic povedat. ako cudzia.

sebkodominika
23. jan 2020

Ahojte, chcem radu lebo uz fakt neviem co a ako dalej! S mojim priateľom mame 2 deti maly ma 13 rokov a dcerka 8, sme spolu uz 14 rokov! Od zaciatku ako sme spolu my stale nadaval urazal ma do k...., p.... š...... Vzdy ako si vypil som bola len odpad pre neho. Ze som taka ako svoja mater!!! Nedostavala som taku lasku od neho po akej tuzi kazda zena tak som ho podviedla a po pol roku sme sa vratili naspat stym ze odpustil a bude to uz ine ale trvalo to nadalej dalsie 4 roky trapenia, tyzden bol dobry a potom sa opil a urazal ma aj pred detmi!Uz velka krat my vyhodil na oci ze on zaraba viac ako ja ale to len vtedy ked bol opity mam to brat ze tam bol ten alkohol? Mam ho rada ale laska uz vyprchla.... Cele 4 roky som ho prosila aby prestal pit lebo nici rodinu a teraz ked som uz rozhodnuta odist tak sa chce zmenit..... Neviem sama co mam robit ci mam ostat alebo ist raz a navdzy od neho😥

abbey1
23. jan 2020

@sebkodominika Potrebuješ na to odpoveď od nás? Ospravedlňovať ho, lebo v tom bol alkohol? Toľko rokov trpieť urážky, v takom prostredí vychovávať deti? Čo myslíš, že ti poradíme? Myslím, že času na zmenu mal dosť, kľudne sa môže zmeniť a byť zrazu úžasný človek, prestať piť,...i keď ho opustis a začneš žiť normálny život. Držím päste. Mysli na seba a tie deti.

jana_eyre_2
23. jan 2020

To je moc smutné ako sa k tebe chová.. nie, nemyslím že sa to niekedy zmení a ak tak skôr k horšiemu..

aj ja sa o deti bojím, určite aj môj muž, ale takto sa nechovame a už vôbec sa neobvinujeme ak dieťa zakasle, alebo mu zabehne..

Mal by navštíviť odborníka aby začal na sebe pracovať, bohužiaľ si ale myslím, že také niečo nebude ochotný podstúpiť ak sa nie je ochotný ani ospravedlniť sa.. no a potom sú dve možnosti.. buď to budeš trpieť a dieťa v tom bude vyrastať, alebo sa rozidete..

jana_eyre_2
23. jan 2020

@sebkodominika ako fakt si myslíš, že sa zmení? Čo už môžeš mať len rada na chlapovi, čo ti 14r nadáva? 🤔

laguna28
23. jan 2020

Takže keď tvoj manžel zakašle alebo mu zabehne, tak jeho mama je podľa všetkého neschopna suka. Či ako... Mne môj manžel nikdy nenadaval.

autor
28. jan 2020

@moonlight1210 No dostala som strach zeby nieco dr nasla a svokra ma tiez odhovara aby som psychologicku radsej zrusila,ze nechce aby sme prisli o dieta.Ja som normalna mlada zena,na nic som sa neliecila,nic som nebrala,nikomu som nikdy neublizila.Ale jak ma svokra odhovarala od toho,dostala som strach.

ave17
28. jan 2020

Ježiš zena, zapni rozum, svokra sa len boji, ze psychologička skonštatuje, ze jej syn je precitlively magor, nič viac. To je totálna hovadina, ze psychologička dáva takéto podnety, prosím ťa úrady nestíhajú riešiť decka, ktoré naozaj majú ísť do decaku a nie deti rodičov, ktorí sa občas pochytia, ale o deti sa normalne starajú, nenechaj sa zastrašiť kravinami

carodejkadorot
23. apr 2020

Váš manžel je už možno prípad pre psychiatra a na Vás vidno, aký ma na Vás blahodárny vplyv : máte skutočne krásny, nekomplikovany vzťah plný lásky, porozumenia a je pre Vašu dcérku skutočným prístavom pokoja a vzorom do budúcna, gratulujem... keď už Vám tak vyhovuje, aspoň Vašej dcérke by ste mali dopriať šťastný život, aspoň sa nad tým, čo píšete o tomto Vašom ideálnom milovanom mužovi zamyslite, dosť Vám vymyli mozog

mother221
22. máj 2020

@l1978 aby ho nacahlo. Cisty k*kot

erikab82
16. máj 2023

Asi pochopíš až vtedy, keď vlastne decko povie že si jebn*ta suka keď spadne alebo sa udrie. Však to čo vidí u otca, tak to bude robiť aj ona. Dala by som ultimátum, buď buď psychológ / psychiater alebo rozvod.

erikab82
16. máj 2023

Svokra ťa odhovara, lebo vie, že jej synček nie je úplne ok. Veď preto bol asi starý mladec, že áno Inak, prečo vie svokra o niečom takom. Toto je len vaša zaležitosť. To je ďalsia vec čo nie je v poriadku, ona sa do vás nemá čo starať. Dieťa ti nevezme nikto, stará ťa len manipuluje a citovo vydiera. Musiš od nich čim skor odísť a riešiť terapiu pre seba. Ty už vôbec nevieš kde je sever.

tiezjedna
16. máj 2023

@erikab82 reaguješ na 3 roky starú diskusiu....

erikab82
16. máj 2023

@tiezjedna pre niečo sa mi ukázala, hádam autorka je OK

Strana
z4