icon

Manžel mi vyčíta ako sa starám o deti

2. jan 2022

Ahojte napisem tak ako vsetko je. Manzel je naozaj skvely stara o deti spi s mladsim aby som sa ja vyspala. Spim so starsim cize celu noc. Liecim sa na depresiu ktora vypukla po druhom porode beriem rozne lieky z ktorych som velmi unavena. Chodim spat skoro okolo pol 9 spim do 5 rana bez prerusenia no aj tak sa zobudim a potrebujem este spat. Manzel sa nahneval rano lebo som zaspala na gauci a starsi si otvoril zamknute dvere do spalne a zobudil ich. Vycital mi ze len spim. Teraz mi vycital ze sa s nimi nehram ze na nich malo hovorim ze sa im nevenujem ze to su deti a treba chodit vonku atd. Viem ze vo vsetkom ma pravdu viem ze som zla matka. No neviem co s tym. Vsimla som si ze cez vikend alebo ako teraz sviatky som strasne vystresovana ze je doma a ze zas ma bude buzerovat ako robim vsetko zle. Ze zaconsa zase nahneva ze robim zle. Ked je v robote som kludnejsia lebo nad sebou nemam nikoho kto sleduje co robim alebo nerobim. Teraz vlastne k mojej otazke ako sa preboha zmenit a byt lepsou mamkou ? Deti maju 3.5 a 1.5 starsi chodi do skolky ma miernu formu autizmu ale je velmi sikovny no je plienkovany lebo ani to nedokazem odplienkovat ho :(

Strana
z3
autor
3. jan 2022

@rohypnol1 dakujem velmi pekne ❤️

iwesska
3. jan 2022

Najlepsie je vzdy,ked clovek,co nema ani paru o psychickej poruche,ide tomu,co si prechadza vnutornym peklom radit ako sa ma vschopit, spamatat a vyhodit lieky. A najlepsie sa vlastne pretvarovat a hrat dokonalu matku a manzelku. Damy, tak len aby som vas uviedla do obrazu,presne tato rada zobrala zivot uz mnohym ludom. Pretoze pretvarovat sa clovek nevydrzi vecne a slabsie povahy to proste vzdaju. Nie je totiz nic horsie,ako to,ze vas okolie nerespektuje take,ake ste. Tym,ze sa lieci,robi pre situaciu maximum. Ze ma zial partnera,ktory je nechapavy a namiesto toho,aby sa viac venoval detom,jej to vycita,za to ona nemoze. A verte mi ze nieco o tom viem, ten moj by vam vedel rozpravat kolkokrat ma zastupil na 100% a nikdy po mne nevyblakoval,ze si dlhsie pospim. Ani ma nekontroluje,kolko toho denne urobim. Vie,ze robim maximum,co sa mi da. Ona nikde nepise,ze spi od rana do vecera. Pise,ze chodi spat skoro a to je rozdiel. Keby mala rakovinu a chodila na chemo,tak by to kazdy chapal a lutoval ju,za to,ze jej chorobu vidiet nie je,tak sa ma pozbierat a vyhodit lieky🙈 Damy,ja vam len prajem,aby vas v zivote nic take nestretlo,lebo ak sa vam potom najblizsii ludia otocia chrbtom,zistite ze psychicka choroba je daleko horsia ako fyzicka.

autor
3. jan 2022

@iwesska dakujem za pochopenie ❤️

iwesska
3. jan 2022

Nemas za co,ja som uplne alergicka na slovo "vzchop sa", pritom mame ovela vacsiu silu v sebe,ako ludia,co sa rucaju z toho,ze vysnivane topanky nemali v ich velkosti🙈 Urcite sa da nieco robit s kombi liekov,ktore uzivas,aby ta tak velmi neutlmovali,ale podla toho co pises,zvladas chorobu aj deti super👌Z muza si nic nerob,nechape to,lebo to sam nezazil. Moj absolutne vyrovnany a flegmaticky muz si nedavno tiez presiel tiez istou formou psych.problemov a odvtedy uplne inak tieto psychicke problemy vnima. Kazdy do toho moze spadnut kedykolvek. Nie si preto o nic horsia. Je to choroba ako kazda ina fyzicka a rozhodne to nie je nic,co by si si mala vycitat.

Strana
z3