icon

Manželka chce len jedno dieťa: Ako na to reagovať?

19. dec 2023

ahojte ,
mame dceru 2 rocnu v podstate od malicka zdravu plus minus mame nejake chripky atak, nic vazne..... samozrejme ze ked bola mala tak v noci sa moc nespalo
žena nechce ani pocut o druhom, dovod - nechce uz prezit prvy rok babatka

Strana
z2
mikasa_ackerman
20. dec 2023

Je mi naozaj lúto tvojej ženy, miesto aby si ako jej manžel rešpektoval jej rozhodnutie, tak sa s cudzími ľudmi radíš, ako zmeniť jej názor…

bu1bu
20. dec 2023

Našťastie v 20.storoci prebehla ( okrem iných) aj sexuálna revolúcia a ženy ( aspoň vo vyspelom svete) môžu mať deti koľko chcú a nie koľko si zmysli partner. Akceptuj manželku, ona si " oddrela" ten rok s dieťaťom. Mne keby manžel vo veku 2r nášho dieťaťa navrhol druhé, tak ho asi vykastrujem.. A vieš čo? Predsa len mame druhé, s odstupom času, s veľkým vekovým rozdielom ale ja som sa spamatala po prvej materskej, nastúpila do prace, užila si prvé a potom som súhlasila s druhým. A aj vďaka tomu ze na mňa manžel nenaliehal ( a viem ze on by bral aj 5), boli sme si rovnocenný partneri ( bol aj na MD).

simsalabim
20. dec 2023

@mikasa_ackerman no casto tu pisu zeny v situacii, ze oni chcu a manzel nie. Tiez sa radia s cudzimi 🤷‍♀️ O tom toto forum je. Vypocujes si nezaujaty nazor.

stanulienkat
20. dec 2023

Tu si na zenskom fore. Ked chce zena nasilu dieta a chlap nie, tak chlap je hulvat, egoisticke hovado. Ked chce dalsie dieta chlap a zena nie, tak chlap je hulvat a egoisticke hovado.😁

mikasa_ackerman
20. dec 2023

@simsalabim áno to viem, v tých príspevkoch je môj komentár úplne rovnaký, odsudzujem tlačenie do dieťaťa z jednej aj druhej strany. Nerozumiem, načo sú ľudia vo vzťahoch, keď sa nedokážu otvorene porozprávať o nie len takýchto podstatných veciach, ale o všetkom.

simsalabim
20. dec 2023

@mikasa_ackerman no zjavne sa rozpravaju, len kompromis nevedia/nechcu najst.

mikasa_ackerman
20. dec 2023

@simsalabim aj to je možné, každopádne v deťoch sa podľa mňa kompromis urobiť nedá, vždy sa musí jedna strana prikloniť k druhej.

simsalabim
20. dec 2023

@mikasa_ackerman alebo sa zhodnu. My s manzelom sme mali vzdy jasno, ze chceme 2 deti (i ked realita je nakoniec ina).

mikasa_ackerman
20. dec 2023

@simsalabim áno, samozrejeme sa dá zhodnúť, ja ale hovorím o tom, keď sa nezhodnú. Ja deti 200% nechcem, takže si neviem predstaviť byť s niekym, kto ich chce a viesť nejaký kompromis že “len 1” alebo tak.

taktotedanie
20. dec 2023

Tak respektuj jej rozhodnutie !

lenkakravcova
26. dec 2023

Máš smolu že nemôžeš mať viac manželiek 😃😃😃

maryetta
26. dec 2023

Tlaci vas cas? Vek?
Mozno-mooozno zmeni nazor ale… ak nie vzdy to bude len ten “kompromis”.
Bud budes spokojny ty alebo ona.
My cakame kazdym dnom stvrte. Ale chapem ze su zeny-matky ktorym je narocne aj jedno…
Isto je to zaberak. Presla som si tym… napriek tomu som vzdy snivala o velkej rodine-a svoj sen aj zijem.
Ale my sme v tomto s muzom za jedno… uz ked sme sa dali dokopy tak vravel ze chce aspon 3-4deti.

katarka_tatarka
2. jan 2024

Chápem ťa, u nas je to zase tak, ze ja by som chcela ešte jedno dieťatko, kľudne aj dve a priateľ nechce. Než sa nám narodila Dorotka, ja som hovorila o štyroch deťoch, on o dvoch, tak som sa smiala, že kompromis bude tri a...dva roky prehováram a nič.
Som neskutočne vďačná za Dorotku, vždy hovorím, že má úplne napĺňa a keby sme nemohli mať ďalšie detičky, tak nie som smutná, viem že to tak proste je, ale to že by sme mohli, ale priateľ nechce beriem od neho trocha ako podraz. Pritom ani nevie že nás má, väčšinu času trávime spolu samé dve, nevsataval k nej keď bola maličká....nič....
Tak ak si to podarí prehovoriť manzelku, daj vedieť ako 🙈

Strana
z2