icon

Manželstvo a manželove požiadavky po pôrode

13. jún 2020

Ahojte, prosím mam otázku. Keď by vám muž povedal, že by bol rád, keby ste nosili opätky a pančušky častejšie, urobili by ste to? Ja nie som úplne suknickovsky typ a manžel začal mať takéto požiadavky. Keď som chodila do prace, tak som sa obliekala pekne, teraz na materskej je to skôr športový štýl. Malý ma 2 roky. Muž sa mi priznal, že si pozerá ženy na internete a uspokojuje sa. Boli časy, keď išiel spať aj o tretej ráno. Bol na počítači. Ze mu to chyba, že po pôrode sa už neobliekam tak, ako predtým. Priznám sa, hnevá ma to, nepribrala som, starám sa o seba a on tiež nie je športovec roka. Neviem, čo mám robiť. Na jednej strane nechcem o neho prísť, na druhej sa mi to prieči, zmeniť šatník a chodiťchodit v opatkoch. Co by ste robili? Nechcem sa rozvádzať, malého milujeme, neviem, ako by bol bez jedného z nás. Tiež mi dosť hovorí do toho, ako sa mam obliecť. Proste sa priznal, že ho to dáko prevalcoval a nevie, čo s tým. On je taky pancuskovsky typ... Ďakujem za každý názor..

lucia147852
14. jún 2020

Aj môjmu sa páči viac iné ako športové oblečenie tiež som sa do práce obliekala elegantne. Tak raz ta cas na, seba hodím niečo pekné a je spokojný. Podľa mňa je normálne ze si sa, mu páčila veľmi v takom oblečení. Tiež preferujem keď je muž pekne oblečený a ma košeľu a nie rifle a tričko. Ja na tom fakt nevidím nič nenormálne

simca06022011
14. jún 2020

Ako viem, každý máme nejaké veci co preferujeme... Ale je mi nechutný. Také neuctvie, drzé... Dá sa to aj normálne: "mamina nahod sa do sukne ideme von, dieťa postrazim.. Atď atd". Co je to občas sa obliecť? Je na to príležitosť? Môj tiež papuloval, že už máme asi len tepláky doma, ale rýchlo som ho usmernila. Kam si to máme obliekať? Ak chodím po dvore, ideme na bicykel, nákupy, na skok do firmy... Kam sa má človem nahodiť?

marca12
14. jún 2020

To ani nerob,to su tie uzasne konikovske rady na kazdy problem rozvod. Toto by som ani velkym problemom nenazvala. Kazdy vztah si tym prejde. Je na vas ako to ustojite. Super,ze o tom vies. Vela zien sa zobudi az ked mu pridu na milenku. Snaz sa trosku ohaknut,robte si aspon raz v mesiaci vecer pre seba. Vybavte si strazenie a chodte vy dvaja niekam. Nezabudaj byt aj pritazlivou zenou.

marca12
14. jún 2020

@simca06022011 na nakupy a do firmy predsa. Ja to mam z opacnej strany. Ja sa rada obcas pekne obleciem a moj chodi v teplakoch. Tiez som mu povedala,ze by mohol zacat o seba dbat. Spoznala som ho,ked chodil pekne obleceny,dbal o seba a po rokoch je z neho usadene nedbale cudo. Takze uplne chapem,co tym myslia chlapi,ked sa im zeny prestanu o seba starat.

mirage
14. jún 2020

@simca06022011 mimo temy.. ale moj muz by ma nazval raz " mamina".. mne sa to velmi protivi.. mamu mam, muz nech ma vola mojim menom, ci inou.zdrobneninou..

janickacrazy
14. jún 2020

@simca06022011 ty chodíš na nákupy v teplákoch? aj do firmy? ja ani po dvore, len doma, ked idem von, tak si dám rifle alebo šaty, aj ked idem len pár metrov do obchodu, mne sa to nepáči, ked baby chodia vo vyťahaných teplákoch, však len do obchodu, je to kúsok, ja som proste tak naučená, idem von, tak sa oblečiem pekne

simca06022011
14. jún 2020

Keď to tu tak čítam ďalej tak asdi každý chlap, ktorému žena beha za deťmi v teplákoch, alebo chodí športovejsie oblečená (no v com asi? Nohavice a top a nízke topánky... Katastrofa 😂) , bez opatkov, sukniciek, má pravdu a je ok sa uspokojovat pri "obrázkoch" a ešte to hodiť na tu ženu 😔 že vlastne ona za to môže, lebo neoblieka sa doma ako predtým.
@marca12 isto idem sa potrhat trepať sa do potravín v kostime a opatkoch 😂 a na firmu kde cestou vylozim pol kufra papierov a zase naloží na homeoffice tiež budem chodiť vyobliekana (a tam ma ani nevidí mimochodom 😂). To ci niekto ide v silonkach alebo obycajnom oblečení nemá nič so starostlivosťou o seba. Ci u muzou alebo žien. Pre mňa sa stará os e a ten co sa umýva, cvičí, zdravo sa stravuje, Stará sa o bežné záležitosti ako strih vlasov, nechty, ruky, čisté a vhodné oblečenie.. Atď... Určite na základe typu oblečenia by som nesudila človeka. Určite by som so svojím chlapom napr nešla do shoppingu v teplákoch 😂 ale v nohaviciach a košeli v pohode, detto ani ja nejdem v rifliach a teniskách.. Ale ani sa nebudem naťahovať s nákupom v opatkoch len pre jeho radosť a aby náhodou nepozeral po iných. Cele hranie sa na to co kto nosí je povrchné, ak má nizekto priťahuje, tak aj vo vreci by mohol byť oblečení. Hlavne keď viem co ten človek robí, žena celý deň beha okolo deti, tak asi k tomu ma primerane oblečenie ... Ta trosku úcty a pochopenia by ho nezabila.

simca06022011
14. jún 2020

@janickacrazy nechodím v teplákoch ani na nákup ani do firmy 😂 ale kostimceky a opätky nevytahujem. Športové oblečenie nie sú len tepláky 😂 teplaky nenosim ani na šport 😂 ale už vidím co je tu problém celej diskusie😂
@mirage aj ja to neznášam, to bol príklad 😂 bože dnes suntu všetci citliví na drobnosti 😂

zuzanka.zuzu
14. jún 2020

cca 3 roky (tehotenstvo+malý má 2 roky) ťa podľa všetkého nevidel oblečenú ako sa mu páči, dosť dlho vydržal 👍 on sa zmenil? nejde o to, že "nie je športovec roka" - bol taký nešportovec aj predtým? ak áno, tak ty si jediná, ktorá sa zmenila a nepáči sa mu to... proste si spohodlnela. prečo by si mala meniť šatník? vráť sa k tomu, ako si chodila pred 3 rokmi. určite nemyslel na detské ihrisko, tam mu je isto fuk ako chodíš.

didaa
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
14. jún 2020

@didaa ved jasné, ja nemám nič proti ženám, čo sa vedia pekne športovo obliecť, ale žijem na dedine a tu je bežné chodiť hocijako vo vyťahaných teplákoch, aj do obchodu alebo na poštu, teda nie všetky ženy tu tak chodia, ale nájde sa ich dosť a vačšinou sú na materskej, mne to príde otrasné a nečudujem sa, ked sa to mužom nepáči

goodidea
14. jún 2020

Kvôli čomu sa hádate? Keď ste sa pred tým nehádali až tak často ako pred narodením dieťaťa tak je to normálne to sa utrasie ako malý bude rásť..dôležitá je komunikácia, rozprávajte sa otvorene o tom čo vás trápi

marca12
14. jún 2020

@janickacrazy ved to,ze zeny si to neuvedomuju,ale vidim to na kamoskach. Predtym kocky a teraz pri detoch ako posledne mumie. Ale to je aj vizitka chlapov,bohuzial. Tie baby,ktore maju milujucich muzov,ktori pomahaju,ziju rodinnym zivotom,su stale kocky. A tie,ktore maju muzov degesov,ktori len kritizuju,behaju kade tade,su upachtene,neuoravene,nedbaju o zovnajsok. Stale tvrdim za krasnou=spokojnou zenou je milujuci muz. A nemusi chodit v kostymoch a stekloch,ved sexi sa da obliect aj inak,nielen vyzyvavo. Ale dolezite je vyzarovanie spokojnosti,vtedy je zena krasna.

valentinavibi
14. jún 2020

tak ma iný fetiš, úchylné mi to príde

nikyball
14. jún 2020

@marca12 vystihla si to ale nie je to iba o deťoch. Veľa aj bezdetných báb sa začne vo vzťahu zanedbávať , nechápem tie čo vyjdú medzi ľudí neupravené, v teplákoch a v mastných vlasoch. A občas aj špinavé 🙂 Otras a pritom je to to najmenej čo žena môže pre seba spraviť.

zuzankkaa1
14. jún 2020

Noooo....ja som.mala takeho frajera. Začalo to tým že mám.nosit sukne. Potom som sa pred ním.mala promenadovat v spodnom pradle,potom som si mala nechať nárast dlhé vlasy,potom som si ich mala prefarbit na cierno- lebo toto všetko sa mu páčilo na ženách. Dostal kopačky. Dnes mám muza ktorý má v živote neskritizoval ako vyzeram ani mi nehovorí čo mám nosit ako sa česať ani čo variť.... Uvidíš či sa to nebude zvyšovať , tie jeho nároky. Nech sa preberie,chlapec....

nikyball
14. jún 2020

Ja by som išla na nákupy s ním , nech aj on povie čo sa mu páči a povedala by som mu , že potrebuješ príležitosti kam tieto veci nosiť , takže neodmietnes pozvanie na večeru,.do kina ...

dajana1983
14. jún 2020

@zuzankkaa1 presne tak.Normalny jedinec sa ani len nesnaží prerábať partnera na obraz niekoho iného...iste, poradiť čo si kúpiť ,obliecť na keď sa niekam ide ale nie stále.Takí ľudia majú problém sami so sebou podľa mňa.

autor
14. jún 2020

@goodidea hádame sa hlavne kvôli malému, ale nie je to synovia chyba. Sme naňho sami, rodičia sú ďaleko, ja bez malého vybehnem tak na tie nechty na 2 hodky a hneď domov. Malý nie je typ dieťaťa, že kde ma položia, tam budem. Stále naňho treba dávať pozor. Tak je toho občas veľa. Ani ústa sa mu nezatvoria ani na 10 sekúnd 😁 muž nechodí nikam, možno do garáž občas, ale to málokedy. Okrem toho je stále doma, po korone im už nechali home office. Takže 24 hodín spolu v dvojizbovom byte dáva tiež zabrať. Ale rozprávame sa o všetkom dá sa povedať.

autor
14. jún 2020

@zuzankkaa1 on tiež začal, že si mám dať ryšavé vlasy, že by sa mi to hodilo. Ja mu na rovinu poviem ale, že chcem svoj melír a ze to nezmení. Do niektorých veci si nenechám hovoriť. On mi potom povie, že dobre, aj takto mi to pristane... Je to také na hrane asi, ale veľa vecí si vydiskutujeme.

autor
14. jún 2020

@dajana1983 on mi to zase nehovorí stále. Keď je toho veľa, tak ho upozornim.Ale asi majú pravdu aj dievčatá, že žena by sa mala o seba starať. Teda co sa týka oblečenia. Ja som si nakúpila kopec športových veci teraz na materskej napríklad.

autor
14. jún 2020

@valentinavibi neviem ci fetiš úplne, ale páči sa mu to. Teraz mu to vraj prerástlo cez hlavu.

marca12
14. jún 2020

Nerozumiem ako pretastlo cez hlavu. Napozeral vela zien alebo co mysli tym,ze prerastlo cez hlavu?

autor
14. jún 2020

@marca12 no ze sa mu to predtým páčilo, ale keďže sme mali menej sexu, tak začal byť na tom možno trochu zavisly... Sama nie som ista

mamutka
14. jún 2020

No keď sa mu predtým páčilo ako si chodila oblečená do prace, tak prečo ta nezoberie niekam kam môžeš v krátkej sukni a opatkoch? Lebo na ihrisko opätky... Minule ten môj, že daj si suknicku... A pritom sme šli na ihrisko. Rada nosím aj sukne v lete, ale na ihrisko také športové a k tomu sandále nízke. No a teraz šiel on na ihrisko v sandaloch. Keby ste videli to utrpenie v kamienkoch medzi hojdackami 🤣
Píšeš, že tvoj nie je žiaden športovec roka, môj teda maká strašne, k nemu je radosť nahodiť sa, keby bolo kam, ale zase len na bike, že jo... 😂
Keby na mňa chodil s láskou k pancuskam, tak začnem o tehlickach, nech tiež niečo urobí aby bola iskra.

lenuliatko84
14. jún 2020

Pocuj teplaky sa nosia len na šport. Ja chodim doma pekne oblecena,ked mi muz povie ze tieto tepláky su uz zle,vyhodim a kupim stylove znackove leginy na doma.alebo teraz nosim pekne colne kratase a ked ideme von vzdy sa nahodim,muz sa niekedy pyta ze ved ideme len do obchodu a moje kredo znie,,nikdy nevieš koho kde stretnes,,

zuzanka.zuzu
14. jún 2020

dámy, prečo to beriete ako KRITIKU? lepšie by bolo, keby si našiel milenku a až potom sa žena spamätala? lebo nie, "chuderka žena" je tak pol roka po pôrode (plus-mínus), všetko dlhšie sú výhovorky, pohodlnosť a potom sa darmo budete čudovať...

chrapúň by bol, keby komentoval, že "kozy ovisli" (áno, aj toto jednej mojej kamoške povedal jej miláčik) ale tento len povedal, že sa mu viac páčia upravené ženy. ja by som skôr radila autorke sa čím skôr spamätať, nepožaduje niečo zvrátené ani ponižujúce

autor
14. jún 2020

@zuzanka.zuzu asi to tak bude

6mia6
14. jún 2020

Opýtaj sa ho kam sa máš tak nahodiť? Ja som vždy bola športový typ a keby som si tu na tej našej dedine dala opätky tak by sa ma 20 ľudí opýtalo kam idem. V pohode si dám tepláky. Kľudne aj na postu, aj do obchodu. Obliekam sa akože normálne : rifle (za mňa skoro ako tepláky) až keď idem do mesta. No kým som bývala v meste kľudne som skočila v teplákoch aj do samosky pri paneláku, s deťmi na ihrisko. Sídlisko je to iste ako dedina. S deťmi hrávam bežné loptové hry, v piesku varíme 😂, hráme schovky. Takže za mňa tepláky praktické. Neviem prísť na chuť leginam. Max turistika, šport. Doma by som to na seba nedala.
Kostymi a šaty nechávam pre iné dámy.
Som rada ze mam chlapa, ktorý je najradšej keď som nahá. Co je medzi tým ho nezaujíma.
Keď je príležitosť rada sa oblečiem, kľudne šaty aj opätky ale to sú skôr len oslavy.

6mia6
14. jún 2020

Ak sa ideš vrátiť do prace zase sa začneš primerane obliekať. Inak nech vybaví opatrovanie a nech ta zoberie 3x do týždňa na večeru. Kúpila by som si kvôli tomu aj novú garderobu. 🤣🤣🤣