Máte aj vy pocit, že ste zlá matka?
Ahoj mamičky. Aj vy máte dakedy pocity že ste zlá matka napríklad keď zakričíte na drobca svojho pripadne ho capnete? Ja mám teda vždy pokazený cely deň a výčitky. Keď si spomeniem na tie kútiky úst ktorým bolo do placu 😟 Máte to aj vy tak? Či len ja som taká precitlivelá? A otázka čapli ste dieťatku aj takému menšiemu okolo 2rokov? (Samozrejme nie silno) ďakujem za reakcie
@eliska13 no zda sa mi ze pisala ze ju ma v 4 stadiu..neviem oprav ma ak sa mylim..ale ked uz ju ma v takom stadiu neviem ci sa vylieci..ci?ale ano. Kto chce kam pomozme mu tam..tu je zbytocne a tazko nieco pisat a radit ked sama neche prijat to co ine zeny pisu...bohuzial..mech zije tak ako uzna za vhodne....
dievcata na Janu alias bielamacka ani nereagujte.. ona je znama snad po vsetkych forach na slovensku, ma psychicky problem a reagovanie na jej prispevky ju len podnecuje k dalsim blbostiam..
@jaredine 😱😱😱 to fakt?
@tinaa64 to zavisi coho rakovinu ma, ako ju lieci, ci ma vybratelne metastazy atd.. ale ano, pri 4stadiu uz su prognozy horsie a verim, ze cloveka to polozi a moze sa to odrazit na psychike..
ale rakovina v 4stadiu este nemusi nutne znamenat koniec.. neteri nasli nador a metastazy prave v tomto stadiu a vyliecila sa, len to teda bolo velmi narocne a zdlhave.. ale uz je teraz iba sledovana.. fakt drzim palce vsetkym co sa s tym pasuju..
@beky1813 pre všeobecné dobro dúfam, že ten malý syn je vymyslený, lebo inak chúďa...
Ja inak ak idem niekam, kde si nie som istá tým, že na deti dá niekto pozor, tak si ich strážim sama a hotovo. Naši na chalupe nie sú extra zodpovední, tak si na decká dohliadam, keď sa im venujú, tak si oddýchnem. Deti majú zmenu, radosť, zážitky a pre mňa je to vtedy jediná práca.
@bielamacka3 choď na chalupu a venuj sa chalanovi, kašli na ostatné a bude. Nevar, neupratuj, aj to je oddych. Keď pôjdeš na wc, daj ho na starosť mužovi, ak vtedy spadne do bazéna, do basy pôjde muž. Ak sa aj tak bojís, daj mu ho na starosť proti podpisu 😀
Aj tak dúfam, že ona nie je reálna 😀
Posledný raz píšem pre nechápavé, prečo nechcem syna pustiť na chalupu.1. Je tam strmý svah a pod nám kamenní schody. v dome strmé schodisko a pri dome bazén, síce v sklenníku, ale tomu by som aj tak neverila. 2. Dieťa je priveľmi živé, ja som po vybratí maternice, muž nevie rýchlo utekať a keď sa rozbehne hore tým svahom dieťa, tak ho nechytíme. 3. Svokra je nezodpovedná - malý sa v jej prítomnosti hral s liekmi a potom ich znova dva razy chmatol, lebo ona ich dala na dolnú policu napriek tomu, že ja som ich dala vyššie a ešte bola urazená, že som si dovolila povedať, aby lieky schovávala, Malého vonku točila za ruky a potom sa mi doma povracal -jedol predtým ovocie s jogurtom, to jedol xkrát predtým a xkrát potom, no ona mudrovala, že vracal z jedla a nie z točenia. Keď sa učil stáť, nechala ho pri telvizore, pod TV bola skrinka so sklenenými dverami, tie boli otvirene a keby spadol, krásne by si rozťal hlavu. Raz večer o deviatej sa s ním u nás akože naháňala ked som jej povedala, že treba aby mal kľud pred spaním, tak sa urazila a odišla, ja som sa jej potom išla ospravedlniť a navrhla som, že takto neskoro mu može napriklad čitať a ona na to "Vieš čo, nič mi nehovor..." A ešte dávnejšie - síce takí banalita - ale zjedla mi nejaké oriešky, či čo, mala som na ne strašnú chuť, tak som nechala odkaz po manželovi, tedy jej synovi, on jej to určite povedal slušne a ona, urazená, mi tresla dvadsaťeurovku, že nech si idem kúpiť, tiež si pamätám, ako som jeden deň vytrela v byte podlahu, pri večeri sa na zem dostali nejake omrvinky a ona o jednej v noci zametala - to ešte sme mali spolubyt, ale na druhej strane, keď si pozvala nejake svoje kamarátky na kávu, tak ich pustiila do obyvačky vo vonkajšich topánkach, no ja som ich poprosila nech sa vyzujú - skrátka, js takýmto človekom mám syna niekam pustiť? Ja som si kvôli nej už pár razy poplakala.
@jana_eyre rakovina súvisi s tým, že ľuďom, ktorí mi psychicky ubližuju, neviem do očí povedať, že sú hajzli, ale dusím to v sebe
A keby neexistovalo to, že starí rodičia majú právo vidieť vnukov, tak by som k nej malého napúšťala ani v mojej prítomnosti
@bielamacka3 a predstav si, ze ta tvoja mrcha svokra ma urcite v kuchyni niekde v sufliku noze na porcovanie masa. Co ak sa k nim syn dostane a ublizi si?
@bielamacka3 a nechces na ňu podať trestné oznámenie? Ze chce ublížiť tvojmu synovi? A zákaz priblíženia? Sarkazmus.. Toto nie je normálne, čo ty riešiš žena a živís to v sebe.. Tvoj syn má úžasnú babku, máte skvelú chalupu, tak ho tam pusti. Ja mat takú svokru tak jej ruky nohy bozkávam, oriešky jej budem aj každý deň kupovať. Kazy ma svoj systém, tak sa nevyzuli, ako upozornim, ok, ale, poriadim, a? .. Keď už ty si chorá, neber synovi detstvo. Ma 3 roky čoskoro, už si musí vedieť dať pozor.. Tabletky by v 11 mesiacoch nezjedol (maximálne by mu zabehli) aj keď nevravím, že to bolo zodpovedne, točím syna aj ja a zbožňuje to.. A tiež sa mi zgrcal z jogurtu bezdôvodne, je to pre deti ťažké,nemusi vždy sadnúť, apropo skrinka, tiez stalo sa, nepozornosť, roztat si môže hlavu kdekoľvek.. Pozor, lebo karma je zdarma a aby sa nakoniec malému niečo nestalo v tvojej prítomnosti. Tiež to budeš hádzať na svokru? Očividne máš smutný život, keď sa v tomto dokážeš dookola rýpať. Jediny koho mi je ľúto je tvoj syn.. Vlastne sčasti aj muža a svokry.. Neviem, čím si ťa zaslúžili...
Ked si precitam nastrahy chaty a predstavim si, co vsetko ciha na moju na zahrade, tak by som podla toho tvojho divneho uvazovania, mala ostat doma 😮
@bielamacka3
@bielamacka3 odstahuj sa od svokry chod byvat di svojho najlepsue ba druhy koniec republiky....a nebude ti jest tvoje iriesky ani vodit svoju navstevu v topankach do obyvacky... alebo trusit omrvinky ked umyjes....
@bielamacka3 ved ho nepusti, ked mas neschopnu svokru aj manzela a najdivokejsie dieta na svete... nemusis to tu 100x obhajovat. zavri ho doma do bubliny a ofukuj ho, kym sa bude dat...
vlaste je to fajn, ze nevies zakladat temy 😀 😀 takto si vsetky mozeme jednym klikom vypnut upozornenia, ked si nechceme velmi dvihnut tlak 😀
@bielamacka3 oni Ti neubližujú to ty tak beries celé roky.Si žila v bubline iba dobrí nezakerni ľudia?ruzove okuliare či čo?daj tomu malému voľnosť, lebo bude vždy v živote bez teba bezradný, ak ho naucis, že mu vždy všetko odobris a pozeráš mu cez plece, alebo bude mať takú povahu, že mu pôjde to tvoje kibicovanie na nervy a bude od teba utekat
@bielamacka3 tak to vykrič do vankúša.Nezvaluj to na druhých.Je to tvoj prístup čo Ti zvazuje nohy ruky ...
Skoda si drat dotykovy displej...
@bielamacka3 kriste pane..u babky zahrade mame za domom mam kopec a lahko sa z toho kopca da vyliezt na strechu..aj napriek tomu sa deti na tom kpci hraju..mi na zahrade mame strme kamenne chody a kaskady kde sadime...pkus mostik na povalu kt.je niekolko metrov na betonovym chodnikom...zabradlie mame ale nic moc...a aj napriek tomu sa tam deti hraju....maju zakazane chodit blizko ku zabradliu a ku povale..chodim ich kontrolovat...moja rocna bezne stoji pri telke..a otvara a zatvara sklenene dvierka na obyvacej stene..mi niesme nechapave....to ty robis z komara somara..ked tam nechces ist tak tam NECHOD...Zamkni sa doma a nevychadzaj z domu lebo co ak ked vyjdete von niekto vas zbije zrazi auto, Alebo niekto zastreli?ved po svete chodia aj magori....Proste sa zmier ze nastrahy su vzdy a vsade..aj u teba v obyvacke..proste tam nechod ked nechces...ani na ziadny vylet..ale potom sa necuduj akti jedneho dna tvoj syn zacne vycitat ze nikdyy nic nezazil lebo ty si strasne uzkostliva..a k tym liekom..ano nemaju sa deti hrat s liekmi..ale hadam tvoja svokra s muzom niesu dementii ze by dietatu dovolili dat do pusy akykolvek ..
@bielamacka3 ozaj..pred chvilou sa mi dcera smykla na vyliatej polievke..asi jej nebudem davat jest lebo co ak sa zas nieco vyleje ona sa smykne a rozbije hlavu!?a k tym orieskam...aj ja by som reagovala tak ako tvoja svokra..tiez by som ti hodila peniaze aby si si aj sto mohla kupit a zjest...a aj mne niekedy chodia clenovia mojej rodiny obuty po obyvacke..a niekedy aj ja..no booooze cista katastrofa ze?
@eliska13 ved..len jej syn doplati na jej spravanie..len by ma zaujimalo ze co by rovila leby si maly napr..NEDAJBOZE robil hlavu v JEJ pritomnosti..na koho to zvali?kto bude
vinny? To je hrozne takto zit. Ja mat jej zmyslanie som davno na psychiatrii..ved malemu sa moze nieco stat aj ked bude cely den lezat v posteli ...to co ona popisuje je smiesne...schody v dome,schody na zahrade,oriesky,ovuty ludia v obyvacke,tocenie dietata kt.sa pozvracia...rozum sa mi zastavuje pri tom. A zasnem nad tym...ja neviem ked sa tak onho boji nech ho da na to voditko pre deti..a pre istotu nech ho este zabali do pukacieho papiera a nech mu da este prilbu na hlavu plus chranice na lakte a kolena..co ak by si ich rozbil na tych strasnych schodiskach?hej aj usta nech mu zalepi a jest nech mud ava vylucne ina...co ak ta hnusna stara striga menom svokra kt.mu chce ublizit da do ruky nejake lieky a dovoli mu ich zjest...
vidim ze to to je uz strasia diskusia, ale neda mi neprispiet svojou troskou .. Moja skusennost je z pohladu starkej - babky a svojej 22r dcery, ktorej sa narodilo babätko.. neplanovane, zo zaciatku aj nie moc chcene .. Ide o to ze sa nevie vpratat do ulohy mamy babätka .. Nie je vydata, trosku si za to moze sama lahkovaznym pristupom k laske a vztahom.. Nakoniec sa rozhodla nechat si babätko a narodil sa krasny zdravy chlapcek .. Zije s nim pri mne a mlad.sestre v jednej domacnosti.. Ide o to ze nemusi nic ine robit, len venovat sa babätku.. Ma navarene, nakupene, pomaham jej so vsetkym , dokonca ona si ide pospat, a ja sa o neho staram cele doobedie, pripadne poobedie, momentalne so m uz dlhsie pn s chrbticou.. Napriek tomu ze je na nej len aby ho v noci nachovala, prebalila a uspala, je nervozna a kope do postielky, nechava malého revat do vysilenia, hadze ho na postel so slovami :"skap !" .. Strasne ma to boli, bojim sa o malickeho, pomaham jej obcas do vysilenia a ono to proste nestaci .. Co robit? Co robim zle? Mam obavy ze ak si niekoho najde a odide s nim do samostat.byvania ze ak chyti nervy tak mu nieco nenavratne urobi :( .. nestastna babka

@tinaa64 len toto spravanie nie je sposobene vhorobou. Takto isto vypisovala pred chorobou, ale z ineho nicku