icon

Máte aj vy pocit, že ste zlá matka?

kattullka
5. máj 2018

Ahoj mamičky. Aj vy máte dakedy pocity že ste zlá matka napríklad keď zakričíte na drobca svojho pripadne ho capnete? Ja mám teda vždy pokazený cely deň a výčitky. Keď si spomeniem na tie kútiky úst ktorým bolo do placu 😟 Máte to aj vy tak? Či len ja som taká precitlivelá? A otázka čapli ste dieťatku aj takému menšiemu okolo 2rokov? (Samozrejme nie silno) ďakujem za reakcie

bielamacka3
7. júl 2018

No samého ho tam s mužom nepustím - ale ide o to, napíšem to teda znova, že ked mal asi 11 mesiacov, náhodou som vošla do spálne, svokra na posteli, moj muž na kresle a dieťa držalo v ruke blister, kde boli ešte tabletky na spanie a obaja sa iba pozerali...ved to je sekunda, čo by si dal nejaku tabletku do ust a potom ešte raz ich chytil do ruky a treti raz, ked som ich dala na vyššiu policu, nejako sa ocitli dole a zase som vošla do spalne, ked ich dieťa bralo do ruk a ked som sa zvyšeným hlasom ohradila, tak svokra sa osopila, že na nu kričim...a keby dieťa zjedlo niečo z toho? to boli tabletky na spanie, nie nejaký celaskon....preto mám nedôveru a strach..alebo ho točila tak, že ho držala za ruky, aj viac ako 20x a potom ked vracal, tak vravela, že to nemá z toho, ja by som to sem nepísala, ale muž nástoji na chalupe

beky1813
7. júl 2018

@bielamacka3 tak to jasne, treba sa izolovat a ostat s malym doma.

zooeynka
7. júl 2018

@bielamacka3 cize si jedina zodpovedna a nenahraditelna vo vasej rodine? Akoze trosku uber, ak syna uz nedojcis tak ho s doverou pusti s muzom ku svokre a ty si sprav relax doma a oddychuj. Vobec muzovi nedoverujes ze sa postara o vlastneho syna?

lenkaaw
Autor odpoveď zmazal
bielamacka3
7. júl 2018

aj pri mne sa mu múže niečo stať, ale človeku, ktorý sa kukal na to, ako sa hrá s liekmi a potom ich ešte aj položil z hornej police uplne dole, skrátka neverím - keby sa to stalo napriklad v jasliach, okamžite odtiaľ dieťa odhlasujem

bielamacka3
7. júl 2018

A najhoršie je, ked je pri dieťati viac ľudi, vtedy sa spolieha jeden na druheho. Ak je človek s dieťaťom sám, splieha sa sám na seba (mal by teda) a stane sa menej úrazov.

eliska13
7. júl 2018

@bielamacka3 jasné, že máte ísť.Synovi to dá veľa nemusí sedieť v paneláku a na ihrisku kde bol 100x.budete behať po dvore, naháňať motýle, bude sa kúpať, bude to pre všetkých príjemná zmena.Ale ty si už vopred negatívne naladená ako vždy a stále.nic pozitívne na tom nevidíš.Co môže byť lepšie ako roztiahnuť deku čítať si knižky, jesť maliny...ale to by si musela mať chuť žiť a nie stále všetko ohundrat
Si upata a nervózna a preto je taký tvoj syn
Všade hľadáš len riziko.Tak ho uväzni a stráž ako oko v hlave a, keď bude puberťák bude ako neriadená strela, lebo bude mimo mamin dohľad a všetko čo má zakázané bude chcieť dohnať
Ešte Ti môže aj do ohňa skočiť, keby ste si náhodou grilovali či opekali nedaj Bože ho postipe včela
Uber a nechaj to dieťa trocha žiť.

eliska13
7. júl 2018

@bielamacka3 a aj ty sa už uvoľni a ber čo Ti život nuka.od svokry to je milý ústretový krok

cecilia68
7. júl 2018

@bielamacka3 Oni nech idú a ty ostaň doma, lebo toľko negatívnej energie by si tam priniesla, žeby z toho všetci ochoreli....teda hlavne z teba 😂

bielamacka3
7. júl 2018

@cecilia68 no východniari sú vždy najmúdrejší....

beky1813
7. júl 2018

@bielamacka3 ber si z nich priklad 😉 neberu zivot tak vazne

zooeynka
7. júl 2018

@bielamacka3 tak co chces pocut? Mame s tebou ponadavat na tvojho strasneho manzela a nemoznu svokru, potom budes spokojna? Naco zakladas temy ked si dopredu rozhodnuta ze nejdes? Baby ti dobre radia, ale ty si ides svoje...

vanesanova
7. júl 2018

Ja normalne capnem po zadku m

cecilia68
7. júl 2018

@beky1813 Ďakujem 😉 Mladá je tak frustrovaná, že ľutujem aj to dieťa a o mužovi ani nevravím...ten z nej musí byť na prášky.

vanesanova
7. júl 2018

Po zadku mojmu 16 mes.synovy akoze inak by mi niekedy vystrelila chrbtica alebo ked neposlucha hadze sa o zem a ja nevladzem jasne ze mu jednu tresknem po zadku...ma plienku takze to urcite neboli a uz pozna aj ten moj nastvany pohlad tak niekedy staci aj ten od malicka treba ucit deti hraniciam samozrejme nie bitkami ale kazdy mame na to svoje overene praktiky vycitky mam niekedy ale celkovo ja sa s nim vela maznam a mojkam ho takze mu to kompenzujem nemoze to byt len o kazni ale aj o laske vsetko ked je v harmonii je to

bielamacka3
8. júl 2018

A ešte ked ledva vedel stáť, tak ho svokra nechala, nech stoji pri televizore, pod tv sú sklenene dvere a nechala ho stáť pri otvorených dvierkach, keby spadol krásne si rozrazi hlavu...a takmer dva roky čakám na odpoved - čo by sa stalo, keby v jej prítomnosti dieťa nejaký liek zjedlo? A to booli lieky na spanie, nie dáky obyčajný celaskon alebo bekomplex. Stále čakám na odpoved. Dočkám sa? To by som už bola v base ja, lebo ja som matka. A na svete by bolo o jedno dieťa menej. ☹

beky1813
8. júl 2018

@bielamacka3 uprimne, lutujem tvojho syna. Ma matku, co zije v minulosti a rozmysla, co by bolo keby.

zooeynka
8. júl 2018

@beky1813 toto je na psychiatra nie na nase dobre mienene rady...

beky1813
8. júl 2018

@zooeynka k tomu sme ju uz posielali

johanna_b
Autor odpoveď zmazal
bielamacka3
8. júl 2018

stále čakám na odpoved ....mimochodom, rozprávala som sa s dvomi psychologičkami, povedala som im o tých liekoch a obidve krútili hlavami, že to svokra dovolila sa hrať s liekmi

sense
8. júl 2018

@bielamacka3 to by.nebola blavacka aby sa neibula do vychodniara...si rozhodnuta neist a presvedcena ze len ty robis vsetko spravne tak nepis na kona ...pretoze ani zmena nicku ti nepomohla....ludia robia chyby a mozno boka chyba nechat ho hrat sa s liekmi ale to je minulost ....a riesit co by bolo keby....si myslis ze pri tebe sa mu nikdy nic nestane?

beky1813
8. júl 2018

@bielamacka3 ty si strateny pripad. Vies, kolko krat sa mohlo mojej nieco stat? A neriesim, co by bolo keby? Mas fakt smutny zivot, ked jednou udalostou zijes skoro 2 roky a furt ju vytahujes, ako argument, preco niekde neist. A ty si chcela dat dieta do skolky? Uz teraz lutujem tie deti a ucitelky tam

bielamacka3
8. júl 2018

@sense tak ja ti to zopakukem, dobre? prvý raz sa pozerala, ako sa hral s liekmi, druhý raz ich chytil do ruky, lebo boli na dolnej policui a treti raz ked som ich dala na hornu policu, nejako sa ocitli zase na dolnej a vošla som do izby práve vtedy, ked ich schmatol - takže to nebolo len raz - dalo by sa prepáčiť, kebxy si chystala lieky, nechala ich na stole a vyrušil by ju telefonát, alebo by nutnne muselaisť na wc - ale ja ked som dala kvoli dieťaťu lieky vyššie a ona si dovolila napriek tomu dať ich tak, aby ich dočiaho a ešte sa na mna osopila, že sa hnevám, tak to už hraničí s fakt drzosťou

bielamacka3
Odpoveď bola odstránená
beky1813
8. júl 2018

@bielamacka3 ak by tam nebol internet, tak je jedno, kde by si bola. Matka roka, frustrovana, zaseknuta v minulosti

sense
Odpoveď bola odstránená
bielamacka3
Odpoveď bola odstránená
beky1813
8. júl 2018

@bielamacka3 a co si si ty nepredlzila pobyt o navstevu na takom oddeleni? Prospelo by ti to a dieta by aspon malo normalne leto 😊

eliska13
8. júl 2018

@bielamacka3 si uboha.Rob si ako chces tvoj muž musí mať svätú trpezlivosť.Z teba rodičia vychovali večné dieťa, ktoré po 40 tke sa nevie postarať samé o seba.Tebe tak bábiku a nie živú bytosť.
Keby nebolo liekov čo by si vyťahovala roky rokúce??