icon

Menili ste po narodení detí šatník?

20. mar 2023

Krásny deň prajem mamičky. 😊
Len ma tak zaujíma či ste menili šatník po narodení detičiek, štýl, strih, dĺžka. Samozrejme ak sa zmenila postava je to potrebné, ale či ste sa z " pani manažérky" premenili na " pohodlnú žienku" ( ako príklad som uviedla) 😊.
My máme čerstvého drobca a všade chodím v teplákoch momentálne, ale rada by som sa vrátila ku svojmu starému štýlu potom. Rada nosím rozprávkové mikiny napríklad, tak malý bude mať Mickey Mousa a ja Minnie na tričku 😄 tak to možno bude zvláštne, vyzerám mladučko. Včera som stretla staršiu pani v parku a hovorí mi aké je krásne keď sestra kočíkuje bračeka, že aj jej deti sa takto kočíkovali (nechala som ju v tom) 😄

Strana
z3
andrea_82
20. mar 2023

nie, ja som nemenila. Vždy som radšej nosila športovejšie, pohodlnejšie veci, pri nich som aj zostala.

zenulkaaa
20. mar 2023

Ja som akurat vymenila opatky za tenisky a pohodlnejsie nizke topanky. Ale to aj kvoli tomu ze som dost vysoka, a bez opatkov sa citim lepsie. Ale inak satnik zasadne nie. Od porodu mojho syna je to uz 7 rokov sice, ale zasadne som satnik nezmenila. Suknicky, saticky, to bolo moje vzdy a v teplakoch som nechodila ani ako tehotna, ani na materskej. Ja totiz teplaky neznasam, nosim namiesto nich leginy.

viestta
20. mar 2023

Obmedzila som nosenie toho v com som sa necitila pohodlne, ale styl urcite nie. Nastastie uz nie su normy na to co ma nosit vydata zena a ked je oblecena cisto a vkusne, moze mat na sebe hocico v com sa dobre citi. Hoc aj rifle alebo elegantny kostym a vsetko medzi tym aj okolo toho.

luccija
20. mar 2023

Úplne ja som musela chodiť do práce v kostýmoch, lodičky...

majlo1234
20. mar 2023

Nie, len som pracovne kostymy zavrela do skrine a prestala nosit podprdku

beata_k
20. mar 2023

Preco chodis v teplakoch? Minimalne rifle by som si dala a k tomu tu mikinu.

tyrkysova_kobyla
20. mar 2023

Ja este len cakam babo, ale zmeny nechystam, nosievala som a aj stale nosim rofle, tricka, mikiny, botasky. Teraz jedine som ochotna ist "na verejnost" v leginach, lebo je mi to na brusko pohodlnejsie (predtym som nosila leginy takmer len doma, ak neratam nejake sportove). Ale teplaky napriklad nemam rada, v tom nerada chodim von, su aj krajsie pohodlne veci na moj vkus 😀

melanta
20. mar 2023

Nie. A teraz mám dosť po 40 a stále sa nechystám obliekať sa ako teta. Stále nosím 10 cm opätky, pekné šaty alebo rifle a blúzka či tunika. Tepláky nemám a nemala som ani na materskej. Ak som išla na ihrisko, tak síce som opätky nemala, ale ani tam som nechodila v teplákoch.

julinka65
20. mar 2023

nevidim dovod, preco menit satnik. vsak ked sa v tom citis dobre, tak to nos. vsak keby si isla na nejaku oficialnu akciu, tak tam asi nepojdes v teplakoch, ale takto bezne, preco nie.

domiklik
20. mar 2023

Samozrejme, to co som nosila 5x za týždeň do prace som schovala do hlbín skrine...

hviera81
20. mar 2023

chodim viac v sportovom, ale to som vzdy aj mala take veci. takze nemenila som, len elegantne cakaju v skrini na svoju prilezitost.

maryetta
20. mar 2023

Max som prisposobila asi obuv. Ale inac zasadne som satik iba kvoli detom nemenila.
A hej. Este som si zajednala jeden batoh. Ktory je pri detoch praktickejsi nez kabela.

darkswan
20. mar 2023

teplaky by mali byt zakazane na ine aktivity ako sport a na doma🙂je to strasne, ze ich ludia povysili na normalny spolocensky odev

mima1608
20. mar 2023

Ak veľmi nepriberiem (čo zatiaľ chvalabohu vyzerá, že nie, lebo priberám len do bruška), tak meniť nebudem. Vyzerám tiež mlado, častokrát odo mňa v obchode pýtajú občiansky a to budem mať 29 😅 akože, také ako niektoré maminky nosia, že rovnaké veci s dieťatkom, to nosiť nebudem (aj keď mi to príde roztomilé), ale nevidím dôvod prečo by som nemohla mať na kardigáne mačky, alebo Mickey Mousa na tričku ☺️

princess59
20. mar 2023

Ja trošku áno, chodievala som denno denne na vysokých topánkach...ešte aj v tehotenstve keďže mi neopúchali nohy😅 takže som prešla na tenisky ale nie čisto športové....a začala som viac nosiť rifle a obmedzila šaty...ale stále u mňa mňa prevláda v skrini elegantné oblečenie ktoré kombinujem s niečím neformalnejsim

zorkahorka
20. mar 2023

Veci, ktore som nosila do prace, nosim na doma. V zime vo velkom nosim elsstaky, aby som sa vosla do ciziem a nemusela furt prezliekať.
Prrsla som na pohodlny styl

aaadkaaa
20. mar 2023

Vymenila som podpatky za rovne podrazky a bluzky za tricka. Teplaky, leginy medzi ludi nenosim...

ivangeline
20. mar 2023

Zmenila, aj velkosti sa menia a hlavne som farebnejsia a viac siat/sukni.

nikasmile
20. mar 2023

Áno zmenila. Chodila som v elegantnom oblečení + lodičky. Teraz trička a tepláky, legíny. Leto je fajn. Tam šaty a šlapky.

autor
20. mar 2023

Tepláky mám preto, že ešte stále nie som úplne zahojena po cisárskom a rifle ma proste tlačia. Tak na čo sa mám trápiť.

autor
20. mar 2023

A aj ja by som rada zostala pri starom štýle obliekania, akurát sa trošku obávam, že keď budem na materskej ani sa vlastne nebudem mať kde obliekať ako do parku, alebo prechádzky, zoo atď 😄 Aby som sa potom vrátila do starých návykov a nezlenivela cez matersku

andreatytler
20. mar 2023

Satnik sa zmenil tak prirodzene. Same od seba sa vyselektovali nepohodlne kusky. Ostali zatial v skrini, ale ak ich do roka ani raz neobleciem, asi ich dam prec.
Byt na tvojom mieste, urobila by som ako sa citis. Ak sa chces citit starsie, tak asi budes musiet prestat nosit rozpravkove mikiny, ale podla mna sa coskoro naucis, ze co si myslia ini ludia ti moze byt jedno.

struhanka
20. mar 2023

Nie, nemenila. Štýl obliekania i preferencie, čo rada nosím, mi ostali rovnaké. To, že som už matka, pre mňa neznamená, že sa “opustím” a zrazu budem všade chodiť v teplákoch. Sukne, šaty, blúzky, saká, kabáty ani kabelky neopustili môj šatník.

elis248
20. mar 2023

Zásadne som nič nemenila. V práci som chodila v uniforme, vo voľnom čase rifle, košele, blúzky, tuniky, šaty. Veľa vecí som mala ešte zo študentských čias, takže už mi pomaly aj dosluhujú (myslím tým únava materiálu, nie že by mi už neboli dobré). Čo doslúži tak vyhadzujem a snažím sa nájsť v obchodoch niečo podobné. Ale veľa toho nemám. Krajšie kúsky mám odložené na neskôr až deti trošku odrastú.

heln
20. mar 2023

ja som riflovy typ, takze rifle do prace, rifle na pieskovisko, akurat ze do prace si dam sveter a topanky a na ihrisko mikinu a botasky.

srferreira
20. mar 2023

Nie, nemenila som nic. Do roboty chodim oblecena na urovni mojej pozicie. A von so synom vacsinou sportovom. Vzdy sa obliekam podla situacie co budeme robit. Ked viem ze budeme pri mori sa hrabat v piesku nepojdem vo vysokych topankach a mini satoch. Na veceru, alebo prechadzku si ich kludne dam. Micky Mousa ani podobne detske kresby by si na mne nevidela ani predtym a ani po narodeni syna.

marisoul17
20. mar 2023

Áno, keďže naháňať deti po ihrisku v lodičkách a v kostýme by bolo smiešne a hlavne nepraktické. Už som volila nízke topánky a pohodlnejšie oblečenie, nie však tepláky a legíny, tým som na chuť neprišla ani pri deťoch.

cookie29
20. mar 2023

Ja som vzdy bola satovy a suknovy typ. Od dietata. Proste nohavice su mi nepohodlne. Akurat som vymenila stekle za pohodlne topanky, a ked zacalo chodit a ja som zvolila cestu barefoot tak som presla na bf aj ja.

pandeia
20. mar 2023

Ja som celkovo zmenila. Namiesto vysokych opatkov, lodiciek,sukni a siat mi je teraz pohodlne v leginach, mikinach a teniskach. Leginy preto lebo po cisarskom to bolo pohodlne, nezniesla som rifle, tak naco sa trapit.

titla
20. mar 2023

Ano zmenila. Ja preferujem elegantny styl obliekania - do prace a do spolocnosti. Kym som bola na MD/RD a dni som travila naprv kocikovanim a potom na ihrisku, prisposobila som tomu satnik. Chodila som von so synom skoro za kazdeho pocasia, takze som do satnika doplnila vela funkcneho a praktickeho oblecenia. Rovnako som minimalizovala licenie, ale to neznamena, ze som bola neupravena. Ako som sa vratila do prace znova preferujem elegantne oblecenie a licim sa.
Ale teplaky su pre mna oblecenie do telocvicne alebo na doma, na verejnosti v nich nechodim, ani pocas MD a RD.

Strana
z3