icon

Ako obnoviť šatník po materskej dovolenke?

24. sep 2026

Ahojteee...tak nemozne sa stalo skutocnostou a ja po 3detoch a 9 rokoch (!!!) na materskej - zacinam pracovat!
Baby aj sa tesim aj sa bojim😅 ale momentalne vas chcem poprosit o radu! Poradte mi IG ucty, stranky, co ja viem co este aby som videla co sa mosi a co je moderne.
Nie som otrok mody ale moj satnik realne obsahuje kusky do prace spred 10r a povedzme si uprimne aj moja postava aj vkus sa zmenili...predsa uz nemam 20r😆
Potrebujem si obnovit satnik o pohodlne ale smrncovne kusky ktore sa lahko kombinuju a ktore nestoja mqjland. Odmietam dat za obyc tricko 40e🙄 ale taky second hand privitam🫠
Som z Bratislavy cize kludne mi aj poradte obchody kde by som mala zajst. Postavu mam uplne normalnu cize lahko sa zaradim do konfekcie 🙂
Privitam hocico co mi pomoze sa premenit z kacatka matky na kancelarsku labut😆 (v praci mame dress code ale zas nie nejaky extra striktny)
Dakujeeeem

laura851
•
24. sep 2026

Ja chodim rada do Zary 😊

zuzidr
•
24. sep 2026

v tescu je teraz pekná bussines moda, na obchodnej v BA máš textil house tam v pohode kúpiš blúzky, saká, nohavice, prípadne reserved, mohito...

kiki68
•
24. sep 2026

Za mna dobre nohavice, sako, par topov a sveter. Jedny saty. Za mna tiez Zara, HM, Peek, proste pozriet co strihovo sadne. Teraz je in hneda, bordova, tmavomodra a cierna vs bezova a smotanova. A tam neni s cim to pokazit, ak sedi strih.

wiwi28
•
24. sep 2026

Zase ak je tričko vysoká gramáž a má kvalitný materiál tak za neho v klude dám aj 40€, pretože vydrží roky. Peknú, kvalitnú, relativné lacnú a dobre kombinovateľnú office modu ma HM v stálej ponuke. Roky tam kupujem košele a nohavice. Saká skôr Reserved a moja srdcovka Zara. Aj v Mohite nájdeš šmrncovné veci ale materiály sú hroza, New Yorker mal krásnu letnú kolekciu, uvidím čo príde na zimu.

ivett1
•
24. sep 2026

@anonym_autor pozri aj C&A majú tam tiež čosi z business do kancelárie 😉

hederamonstera
•
24. sep 2026

a pozeraj si to na svoj typ postavy, to urobi vela. Nieco sa ti moze pacit, ale na tebe to bude vyzerat hrozne. 🙂

kalifka
•
25. sep 2026

@anonym_autor ja som dlhé roky zvykla nosiť C&A, ale nejako pre mňa sa kvalitovo zhoršili, preto som u nich prestala nakupovať. Od vtedy zvyknem Mohito a Reserved, mám od nich svetre z vlny cca 50 eur a stoja za to, stále ako nové. V práci mám tiež dress code a toto mne vyhovuje, farebne mne svedčia bledé farby, ale občas niečo prihodím pastelové a mám aj čierne nejaké veci a to sa výborne ladí.