icon

Muž nehovorí o ďalšom dieťati

27. júl 2025

Dnes sa muž rozprával s naším dvojročným synom. Hovoril mu, že no budeme len dvaja chalani, že dúfa, že bude mať so sestrami dobrý vzťah, že sa nebude pred nimi hanbiť a tak. Snažíme sa o dieťa a aj sme sa bavili, že by to mohol byť chlapček a tak. A teraz úplne rozprával akoby ani to ďalšie nechcel ani sme nad ním neuvažovali. Ja som sa hneď rozplakala a plačem a plačem kôli tomu. Je pravda, že sa nám skoro 6 mesiacov nedarí, ja mám strašne dlhé cykly. To mi nepridáva na nálade. Bojím sa, že mám PCOS. A neviem sa zbaviť tej túžby aj keď prestávam uz veriť, že sa to naozaj podarí. A tieto reči má vždy rozplačú. Som fakt až taká labilná ? Ja už so nášho malého predstavujem, už má aj meno a ľúbim ho aj keď ešte neni ani na ceste. On akokeby to úplne vystesňuje a ani neberie, že by sa to mohlo podariť. Podľa mňa ho ani nechce a vyhovuje mu to, že to nejde.

Strana
z4
really8
27. júl 2025
@evcagabi

@anonym_b33a2b toto je ta, co ma cca 7m babatko dievcatko a uplne jej preplo, ze chce este syna

@evcagabi ma 7m a pol roka s a snazi o druhe a hovori do pindura? Chudence deti. Fakt mi ostalo smutno

nattyond
27. júl 2025

Baby ktorá diskusia je ta stará? Dobré čítanie ku káve 😀😀

evcagabi
27. júl 2025
@really8

@evcagabi ma 7m a pol roka s a snazi o druhe a hovori do pindura? Chudence deti. Fakt mi ostalo smutno

@really8 podla mna je to ona. Lebo neverim, ze sa najde viac prepnutych , co pri malej dcerke revu, ze nemozu otehotniet lebo chcu syna. Zapamatala som si to, lebo som akurat vtedy uspala moju malu a citala to, led som pri nej lezala. bolo mi strasne luto toho maleho babatka, ktoreho chora mater si zaumienila par tyzdnov po porode, ze potrebuje syna

michaelam2
27. júl 2025
@evcagabi

@really8 podla mna je to ona. Lebo neverim, ze sa najde viac prepnutych , co pri malej dcerke revu, ze nemozu otehotniet lebo chcu syna. Zapamatala som si to, lebo som akurat vtedy uspala moju malu a citala to, led som pri nej lezala. bolo mi strasne luto toho maleho babatka, ktoreho chora mater si zaumienila par tyzdnov po porode, ze potrebuje syna

@evcagabi presne tiez si to podla toho pamatam…a myslim ze uz viackrat ako raz tu pisala.

deedol
27. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi ak je to ona, tak ona ma podla mna minimalne styri deti a predstavovala si, ze bude mat prve dve dievcata a druhych dvoch chalanov, ale to posledne je dievca, a teda ten predposledny dvojrocny "nema partaka".

autorka, myslis, ze opacne pohlavia sa spolu nezahraju? myslis, ze v dospelosti je zarukou dobreho vztahu rovnake pohlavie? ja fakt nerozumiem, ako premyslas, teda ak premyslas a nie si len v emociach.

anonym_a97fef
27. júl 2025
@anonym_autor

Možno je to divne ale ja som sa aj pred sexom rozprávala akoby so spermiami a hovorila nech tam ide Y a som mu hovorila ako sa bude volať čo budeme robiť spolu a tak pred sexom a mužovi to prišlo ok a teraz neviem čo sa stalo.

@anonym_autor Preboha, rozpravat sa so spermiami, tak teraz som uz citala vsetko. Potrebujes psychiatra nie dalsie dieta..

luccys
27. júl 2025
@petamich

Pocuj a ty ked sa sama nad sebou zamyslis, tebe sa zda toto spravanie v poriadku? Pride to to normalne? Ze takto sa sprava zena, ktora sa snazi o dieta? A teda tvoj manzel no comment, ked si nevsimol, ze potrebujes odbornu pomoc.

@petamich Manzel bude podobny typek ako autorka, nikto normalny by taketo psycho doma netoleroval...

luteam
27. júl 2025

@anonym_autor si chora toto naozaj vobec nie je normalne. Velmi dufam ze si troll. A tvoj manzel tiez nebude v poriadku ked to neriesi, ze si psychicky narusena chudence deti snad si to niekto z okolia vsomne a nieco spravi 🤷‍♀️

really8
27. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi to bude skvela mater. Urcite sa jej deti citia milovane

anonym_73d1a3
27. júl 2025

Ja nechápem prečo chce každý ďalšie dieťa len aby to prvé dieta parťáka ? Nech mi to niekto vysvetlí .
Nikde nie je napísaná , že budú partaci , nikde nie je dane , že budú ,,najlepší kamaráti ,, a mohla by som pokračovať .
Vy sa radšej upokojte lebo Rozprávať sa so spermiami je už veľa . Ja byt Vašim chlapom tam Vás zoberiem ku psychiatrovi aby ste sa spamätali .

vilma7
27. júl 2025

Labilna nie, ale psychicky chorá. Prepáč za úprimnosť, ale aby si sa rozprávala som spermiami??? Fakt choré. Prosím nemaj uz dlhšie dieťa.

svetlonos
27. júl 2025

Zeny, ktoré verite ze je to trol - nemisi byt. Mam známu, ktora este v 59tke zubami nechtami chcela otehotnieť. Dokonca 2x zaplatila za ifv. Muza hnala ako besneho, nech znova zoženie peniaze na zákrok. To je uz posadnutí, pritom uz 3 dospele deti ma... Takže neiveritelne ake realne!

svetlonos
27. júl 2025

@anonym_autor
Autorka, len tak k téme - raz ráno som sa zobudila, lezala som este v posteli. Zrazu pocujem hlas - budeš mat dceru menom --- 😯 Nie som psycho, nic som nikdy nebrala ano som nepila 😁 Vravím si oookk??
Uplynulo 7 rokov a narodil sa mi syn. Potom druhy... S mm sme o 3tom dieťati najskôr žartoval, potom sme sa pre tretie rozhodli. S tým ze bude bude, nebude tak ôk. Mame tretiu dceru. Muza vy sim však nikdy nenutila.
Ale teda také psycho ako ty som nepraktizovala, spamataj sa lebo bude zle.
Ty mas fakt problém a veľký!

anonym_c6137c
27. júl 2025

Preto niesi tehotna lebo ta dusicka sa nechce narodit takej blaznivej matke😆

viestta
27. júl 2025

Ty si tu uz pisala. Uz ti poradili obratit sa na psychiatra. Myslim si, ze muz by ta mal k nemu odprevadit. Je najvyssi cas. Ze mu odkazujem

anonym_96a797
28. júl 2025

Ja mám len otázku, keď sa narodí malé a bude mať rok, budeš chcieť zase dieťa? Vieš, že dieťa nie je hračka? Že to neopraví to, čo máš v duši, spomienky z detstva apd.Cítiš sa nepotrebná? Nemilovaná? Nemiluješ ty dostatočne svojho muža? Že hľadáš ďalšie a ďalšie stimuly.

Absolútne to nemyslím v zlom, ale toto na konci toto nedopadne dobre. Prídeš do bodu, kedy sa vaječníky a maternica zablokujú, kedy nebudeš hormonálne ok, kedy nebudeš môcť otehotnieť a ty urobíš čo? Zblázniš sa úplne? Chceš prežiť potom niekde v liečebni s bábikou v rukách? Ty myslíš aj na manžela? Na svoje deti?

@anonym_autor neodpovedala si, koľko máte už detí? Dokedy toto bude pokračovať? Je to tak, že vždy povieš mužovi ešte jedno a dosť, že? Ak by sa mužovi niečo stalo, uživíš všetky deti? Sama, ako samoživiteľka?

A keď bude mať manžel problém a už bude neplodný tak čo sa stane? Opustíš ho?

taktotedanie
30. júl 2025

@anonym_autor labilna a mala by si navstivit psychologa lebo ako toto uz normalne nie je

zuzi0911
3. aug 2025

Nedarí sa,lebo sa moc na to upinas a vtedy tvoj mozog ide proti všetkému resp.tvoje telo .
Ja som tiez otehotnela vzdy na 1x . Po potrate to nešlo. Nesko to preto ,lebo som tak veľmi chcela . Keď som sa na to vykašľala,hned som zostala tehotna .
Takže na to úplne prď..užívajte si s muzom ..spermiam nedavsj meno a oni začnú robiť čo majú

Strana
z4