icon

Nemáme čas na sex

anjika42
26. aug 2016

Ja sa chcem opýtať, že po tom, ako sa narodilo dieťa, ako často
máte čas na manželské povinnosti - ja s mužom tak raz za dva
týždne a to som ešte rada - je to normálne, alebo ešte menej niektoré to robíte?
Malý má veľa energie a nechce večer, keď je muž doma, spať ani tých desať minút.

margaretka
24. sep 2016

@anjika42 anjika42 AUTOR Ako posunút? keď mi zaspí o desiatej ráno, mám ho nasilu zobudiť? a ja som nepísala, že dovolím, ale on jednoducho, pokiaľ unavený nie je, tak bude hore. Pred chvilou som ho dala do postielky, dudlik do pusy a zhasla svetlo a spustil taký vres, ako keby ho motorovou pílou rezali.

Jasne ze reve, ved ma len 10mes. nechape co od necho chces, chce teba pritulit pohladkat pomojkat ... tvoj slovnik je plny odporu a hnevu na to dieta, ukludni sa fakt toto nema vyznam problem je v tebe.... kde citit lasku? nikde v ziadnom tvojom prispevku ....

gabi32
24. sep 2016

Baby ja mam iny problem. Sex by som aj chcela ale taka som unavena po celom dni ze uz len ked si to predstavim ma vsetko boli a nie to podat vykon v posteli.

margaretka
24. sep 2016

@lenka1993 wau tak vy ste teda dobríííí som sa pobavila 🙂 mas moj obdiv 🙂 super len nech vam to vydrzi 🙂 musim poradit aj kamoskam 🙂 spievankovo+piskoty a 10minutovka v kupelni 🙂 sa tu smejem super 🙂

danulicek
24. sep 2016

@anjika42 ja ta celkom aj chapem, prvy syn bol taky, ze z 24 hodin spal mozno 4-5 a aj to po 10-minutovych spankoch. tiez zaspaval v postielke do isteho casu. u nas vsak pomohlo len to, ze sme zaviedli spolocne uspavanie (comu sme sa branili asi najviac, lebo ved kazdy hovori, ze dieta ma zaspavat samo) a skorsi cas na spanie. teraz mam druheho syna 10-mesacneho a to je uplne ine dieta, co sa tyka spanku. ale tam od narodenia fungujeme na spolocnom zaspavani. pomojkat, potulit, pohladkat, skrabkat po chrbate, ci zasvietene svetielko, ci zhasnute - to uz kazde dieta potrebuje nieco ine, treba poskusat.

dietatko je nervozne o to viac, ako su rodicia, takze aj ked je to tazke, skus pripadne to spolocne uspavanie (a je jedno, ci bude v postielke alebo vo vasej posteli). prve dni to mozno bude trvat dlhsie, lebo bude skusat, ci spis, docahovat ta, hladkat. ale casom to pride a bude to trvat chvilku 🙂 u nas napr. pri starsom lezim ja a pri mladsom vylucne manzel. pri mne ten mensi zaspava aj hodinu, lebo skusa na mna vselijake triky, ale pri manzelovi zaspi ihned po vypiti mlieka, lebo uz je tak nauceny. cele zaspavanie trva asi 10-15 minut. upokojenie rodicov urobi vela aj pri dietati.

inak, pri tom mojom 10-mesacnom som si vsimla, ze ked ho necham poobede dlhsie spat, tak uz je pomyleny a sice vydrzi dlhsie hore, ale potom je tak unaveny, ze skratka uz nechce spat a vymysla - dava sa na styri, vresti, otaca sa. takze aj ked sa to mozno zda byt mnohym cudne, aspon priblizne dodrziavame denny rezim a na nocny spanok chodia v priblizne rovnaku hodinu. vtedy vsetko klape ako hodinky. akonahle ich nieco vyrusi (napr. ze sa vratime neskoro odniekial), tak uz je vecerne zaspavanie kriz. tak ci aj vas syncek nie je az prilis unaveny - mozno by stalo za skusenie troska mu zmenit ten denny rezim.

a co sa tyka sexu - pri jednom sme mali menej casu ako pri dvoch a to len preto, ze sme si nevedeli s prvym do urciteho obdobia rady, lebo ked zaspal, nevedeli sme, ci sa ist najest, zbehnut na zachod alebo zahajit mikrospanok, kym sa o tych 10 minut zobudi 😀 nam pomohlo to spolocne uspavanie a okrem toho, ze som sa upokojila ja, upokojil sa aj syn a bolo aj viac casu a energie na intimnosti.

margaretka
24. sep 2016

@danulicek prene my tak isto. takmer doslovne co si pisala.

lenka1993
25. sep 2016

@margaretka nie ze ma daju na socialku pre toto 😂. Ale to sa stava naozaj velmi velmi malo. Mozno raz za mesiac. Inak sa snazim stale vecer ked dieta spi mat cas pre nas ☺

anjika42
autor
25. sep 2016

Má síce iba 11 mesacov, no nemoze ist predsa len o obdobie vzdoru? Lebo niekdy sice v ohradke vydrži, inokedy narieka ako neviem čo... A musim ho dat niekdy do ohrádky, napríklad ked idem na WC alebo sa osprchovat alebo pre kočík, nechcem riskovat, že za tých pár minút sa mi bez dozoru prizabije. Takže keď musí tam byt, nechám ho aj plakat, potom ho vyberiem.Včera ma tak nahneval, že už nemám chuť ani žiť.

myshalka
25. sep 2016

@simca06022011 tento prispevok akoby som ja pisala!velmi pekne napisane!👏👏👏 presne tak.mame 2deti.a obe su uplne ine ale rezim a spanok musi byt!obaja o 19tej okupani uz v postielke a spia do rana.dcera 6r,syn 1rok tak to ma byt!rodicia nie su stroje ani otroci...treba si najst cas aj pre seba 🙂 som rada,ze nie som jedina s tymto nazorom ;)

anjika42
autor
25. sep 2016

To je pekné, ale keď trucujú a plačú v tých postielkach? Ja to proste nemôžem počúvat,

myshalka
25. sep 2016

@anjika42 aj moj syn plakal a mal obdobie ze skusal....aj sa zachadzal od revu...ale stopovala som si intervaly.napr.5min plakal.prisla som pohladkala dala dudu,alebo caj,prihovorila sa a odisla.ak znova zacal,predlzil sa interval ma 10min.znova prisla to iste urobila odisla.hum.zaspal.zopakovalo sa to mozno 2-3krat za tyzden...vedel ze nepovolim a prestal.treba vydrzat.drzim palce!

anjika42
autor
25. sep 2016

Pravdou je, že z malého bývam tak vyčerpaná, že na ten sex ani už nemám chuť ☹

moni244
25. sep 2016

@anjika42 to uz ake slova pouzivas, ze sa ti nechce zit? Nemala si si robit dieta po 40-tke

salfusco
25. sep 2016

kazdopadne viem,že kazde dieta je ine..ozaj to nalinajkovat nejde..osobne to poznam od znamej,ktora ma autistu,aky bol maly a co si prezivala,pokial jej to v troch rokoch nepotvrdili...niektore deti su ozaj prilis hyperaktivne a rezim o osmej spať nie vzdy funguje.Kazdopadne suhlasim,že ten režim si treba nastaviť a vydržať bez polavenia. Dieta nemože manipulovat s rodicmi,aby sa rodicia prisposobovali

11031981
25. sep 2016

Uz mesiac sa riesi tato tema.nemyslim si,za autorka vyskusala aspon jednu radu.za tu dobu sa mu uz musel zlepsit rezim.ale to by musela autorka chciet.a potom by vlastne uz nebolo o com pisat...aj ked,nieco by si zase nasla....inak naozaj,vobec nie je citit lasku,nehu,trpezlivost,..nic voci synovi.stale pises,ze place.to su deti,niektore deti viac,niektore menej.a bude horsie.to nie je babika susu,neda sa vypnut.

margaretka
25. sep 2016

@11031981 presne tak. Súhlasím a je mi ľúto deti takých mám. To rastie skvelá populácia pre túto stále horšiu bezcharakternu,sebecku dobu

puklica13
25. sep 2016

Uprimne..nech sa prihlasi niekto kto si este stale mysli ze ide o realny problem realnej osoby...ziadna reakcia na rady, zeby nieco vyskusala, furt verklikuje svoje, potom prida nejaku vyslovene provokacnu poznamku na rozduchanie vasny..a to vyjadrovanie..ze signalizuje ze chce spat...???

christina_petrikova
25. sep 2016

@puklica13 myslim ze uz si to nikto nemysli. Najhorsie na tom je ze kocky niektore sa tu ozaj snazia dat jej radu, pomoct jej a ona nema zaujem snad o nic. Len nerozumiem naco teda sem s tym isla 🤐

moni244
25. sep 2016

@puklica13 ja jej neverím, toto už je na diagnózu

anjika42
autor
25. sep 2016

ale prd som nič nevyskúšaôla - 1. ľahla som si k nemu do postele, no keď nechce spať, aj tak sa dá na kolená a začne loziť
2. Dala som ho do postielky, zavrela dvere na izbe. no po troch minútach som ho musela vybrať, lebo nezvládam počúvať ten plač
... tak čo mám robiť???

sorciera24
25. sep 2016

@anjika42 nemusela si ho vybrat!.....povolila si.....chyba.....ak si uz za nim prisla, pohladkat, pusinka a zas odist.....bude plakat....znova to iste......par vecer sa to bude opakovat, potom sa nauci......ak ustupujes, necakaj zmenu..... a ten spanok co? skratila si cez den? alebo budis ho skor rano?

11031981
25. sep 2016

Ty si tak znechutena zo svojho dietata.....az sa to uz zle cita.ty si nervozna,nasra..,znechutena,lebo dieta nerobi,co chces ty.asi sa stala chyba niekde na zaciatku.v prvom rade chyba kopec lasky a trpezlivosti.a aj zdravy rozum...az sa cudujem malemu,ze sa hrabe von z postele a placom ta vola.urcite nepride usmiata mama s laskou a pokojom v hlase.ty si tu pre neho,nie on pre teba,aby si bola 3 roky doma...ach jaj,skoda pisania.moja dcera tiez vcera cely den preplakala a nespala cez obed.a nejdem zakladat temu,pocuvam ju aj usami,aj srdcom

simca06022011
25. sep 2016

Maminka nemá trpezlivosti ani za mak... Skúsi niečo na minútu a nejde to tak hotovo.. ;) čiže tu je nejaká diskusia zbytočná. Dieťa nie je počítač, nepreprogramujeme ho za minútku a potom bude "fungovať". Treba opakovat, trpezlivosti kopec atď. Ale tu je to zbytočné.. veď ľahne si s ním a on odstornozkuje... No samozrejme 🙂 to si už musí MAMA nájsť spôsob ako loptosa uspať ;) niekto s rozprávku, niekto vystiskaim,in skrabkanim chrbatika a niekoho stačí uložiť a spí ;)

vratina
25. sep 2016

veru deti skusaju.. moj 22mes tiez skusa potahuje moje nervicky zopar x nespal cez den zato na druhy den dospava no nedovolim mu cez den prespat sa.aj dnes boli sme na vylete a ani za svet spat hoci suchacky oci zivanie bolo tak ked to neslo samemu lahla som si k postielke a jasne no potichu mu zacala vysvetlovat ze je unaveny ma zazitky treba ist spinkat ked sa vyspinka pojdeme zase von atd.. a hoci nervacil div postielku nezlomil neustupila som a vysledok?spi vyse hodiny jednoducho netreba polavit samozrejme s laskou.. vela trpezlivosti no pojde to.a viem je to tazke zvlast ked je clovek nevyspaty ja som navyse aj chora drobcovi idu zuby no vsetko nakopu jednoducho ked sa zacne netreba polavit. vela pevnych nervov prajem.

simca06022011
25. sep 2016

ako môže 11( jedenásť) mesačné dieťa čo ešte nemá v podstate ako "vedieť počúvať" svoju milujúcu mamu tak že ona napíše ze ju nebaví žiť??? V prvom rade treba si uvedomiť že takéto malé dieťa sa správa tak ako si ho my naučíme, akú má rutinu a zvyk.. ak je doma nervozita, dieťa nemá režim tak vyvádza... Čo by nie.. my sme ohrádku používali ale nedala som tam malu len tak.. zabavila sa a išla som, rozprávala som sa s ňou aj keď bola nervozna aj zo záchoda ale nikdy cirkus nerobila. O vzdore v tomto veku pochybujem, trucky začali napr u nás v cca 1,5+ roku keď išla do jaslí

margaretka
25. sep 2016

@puklica13 súhlasím buď je to totálna primitivka nasvedcuje tomu aj správanie aj slovník, alebo umelo vytvorená diskusia nasvedčuje tomu aj jej reakcia na všetky rady !!!!!! Škoda času trpezlivosti a nervov čo tu koli nej radime

zuzanka2588
1. dec 2023

Po 1 dieťati bolo všetko ok...chuť bola v kuse
Po 2 dieťati som rada ,keď večer konečne zaspí ,lebo ju uložiť do 20:00 sa mi nikdy od mala nepodarilo druhé dieťa mám extrém náročné keď zaspí o 22:00 a to ma už 3 roky pomaly som rada ,že si pozriem jednu časť seriálu alebo zaspím 🤣

nicky655
Autor odpoveď zmazal
kristina28918
1. dec 2023

@lasina je čas ho vymeniť 😀

radacak
1. dec 2023

@anjika42 po prvom sme fungovali ako predtým.. nič sa nezmenilo čo sa tohto týka...sex sme mali často
Teraz čakáme druhé a verím že to tak bude aj teraz...🙏♥️a to dcéra bola naaaaaročne dieťa a nespáč

2006_1211
1. dec 2023

@anjika42 ja som od pôrodu ešte normálny sex nemala mala ma 8mesiacov. Ani čas ani chuť