Prečo majú ľudia viac ako štyri deti?
Nudia sa? Aj keď ich vedia zabezpečiť a sú dobrí rodičia, ja tomu nerozumiem
Ja dám ešte takú všeobecnú odpoveď. Som z 5tich deti. Naši malú úplne bežné povolania a žiaden nadštandardný príjem. A mala som nadherne detstvo . Aj lyzovat viem 😀 a netreba love mi ani skypas, stačili mi naše kopce v okolí. Nemala som žiaden nadštandard a nič nám doma nechýbalo. A túžila som ísť na tanečnú, ale keďže som z dediny a tanečná bola 30 km vzdialená, nešla som a aj tak som mala krásne detstvo 🙂 chodili sme na vylety, dovolenky , vyštudovali sme , cestovali sme. A o nič som neprišla, len mam niečo navyše. Ďalších 4. surodencov, + pribúdajú neteky, synovcovia,krsniatka ....
A dodám, naši o rozvode neuvažovali, a ak by sa niekomu niečo stalo, tak táto vec bola tiež poriesena
@mandarinka555 ja zivim 4 deti sama. bez rodiny. ex na ne plati 900€ mesacne. pracovala som na HO takmer stale, takze financne som vzdy bola nezavisla od partnera.
@reanda Asi si to nezažila a preto to nechápeš prečo niekto spomenie lyžovačku.Nevieš asi aký je to pocit keď všetky deti niekam idú len ty nie.
To, že je nejaké decko nevychované je tým, že všetko berie ako samozrejmosť.
Aj keď na to človek má tak musí deti učiť, že nič nie je zadarmo.
@slniecko5 Je to predsa voľná diskusia...Slušne som sa opýtala a čakala slušné odpovede...Neviem akú "pointu" potrebuješ k otázke. Ale čakala som, ktorá prvá hus zagága...Lebo Cecília aspoň slušne odpovedala.