icon

Prečo sa tak veľmi tešíte, že vám deti idú do školy?

4. sep 2023

Úplne žasnem nad vetami typu. "Otváram šampus", "Konečne vypadnú" , "Nevedela som sa dočkať"
To skutočne tak neznášate svoje deti? Mne je vždy smutno, keď viem, že budú opäť pol dňa preč, aj keď síce môžem pracovať vo väčšom pokoji, mám ich stále v hlave a neviem sa dočkať, keď budú opäť doma. Normálne mi puká srdce, keď vidím, že niektoré mamy sa chovajú inak. Myslíte, že vaše deti to nevnímajú?

kvetinka75
4. sep 2023

@eliska13 nedovolím jej h o platiť z toho dôvodu, že sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ona naň nemá a ja nebudem platiť za niečo, čo nepotrebuje, pretože študuje v mieste bydliska a svoje zarobené peniaze nedám niekomu cudziemu, aby si splácať svoju hypotéku. A ako som tam aj ďalej napísala, pokiaľ by si chcela zobrať hypo na niečo svoje vlastné, tak jej aj prispejem. takže čítaj všetko a nielen to, čo sa ti hodí.

miskakyska
4. sep 2023

@jana_eyre_2 autorka nikde netvrdí, že žije lepšie, ako ostatné kočky..to už tu diskutujúce urobili z komára somára..tu bežný jav

zmrzlinka2021
4. sep 2023

@miskakyska

Tak prečo tvrdí "To skutočne tak neznasate svoje deti?"

petulda333
4. sep 2023

@miskakyska nie? Tak si precitaj jej komentare. Ona lubi deti,my neznasame. Tak neviem co to je 🙈

kamagma
4. sep 2023

Neviem kolko mas deti, ale ja sa tesim,ze konecne stihnem aj nieco porobit a kedze chodim do prace na zmeny,ze sa aj konecne vyspim po nocnej. Nie vsetci sme doma 3roky a uzivame si rodicovsku.

sense
4. sep 2023

@zuza265 asi tak nejak.... Moja sa už do školy tešila a ja s nou... Ale nie preto ze vy mi doma vadila. A vždy sa teším keď zo školy spokojna príde domov

lienka.7
4. sep 2023

@autorka vieš co, ja budem otvárať šampanské až budúci rok,keď mi do skolky pôjde aj druha😉
To som ale netvor, ze?
Inak trosku menej to prežívať.
Ja to beriem uplne normalne, malá sa do skolky teší, zahra sa tam s deťmi, ráno niesla p.ucitelke kvetinku. Pri luceni mi zahlásil tak čau poobede.
Tiež som mala "depky" ze chuderka moja, co tam asi robí, niekde ci neplač a pod. Bola som sa spoza rohu pozrieť keď boli vonku. Lietala po dvore ako šarkan, spokojná, stastna, usmiata. Viac mi nebo treba.

autor
4. sep 2023

@kamagma tiez pracujem, a?

autor
4. sep 2023

@miskakyska suhlasim.
@zmrzlinka2021 preco si si to prave ty vzala k srdcu? Ja som to adresovala matkam, ktore sa nevedia dockat, kedy im deti vypadnu z domu. Ale ak si ten typ, tak potom som to adresovala správne.

kvetinka75
4. sep 2023

autorka a keby aj bola ten typ, čo teba do toho? Čo ty riešiš druhé matky? Kto si ty že posudzuješ a súdiť druhých a vynášaš čo je správne a čo nie?

ibajaanikiny
4. sep 2023

Dalsia,co tu analyzuju totalnu hlupost…chytis sa jednej/dvoch viet a napises,ze na zaklade tych viet dane maminy svoje deti nenavidia. Je mi ta naozaj luto zena…to,ze tebe chybaju pol dna,neznamena,ze inym musia chybat,niekomu ten pol den tak zbehne,ze si to nestihnu uvedomit. Ja ked mam nahodou volno a mala je v jasliach,rano mi je z uvodu tak “zvlastne”,ale napokon mi to neskutocne ubehne,lebo dohanam to,co inak nestiham…sa nenazdam a zrazu ju idem vyzdvihnut. Ale napisat o inych,ze “az tak nenavidite svoje deti” je uz aj na mna vela a to si vacsinou taketo bezduche vylevy unudenych matiek nevsimam. Pisem unudenych,lebo asi sa nudis,ked ti iba toto prebija hlavu a zakladas na to temu. A po dalsie,casto ide o vety,kedy tie zeny len “zartuju” a su viac v strese ako samotne deti. Ach jo,vzdy vravim,treba si upratat pred svojim prahom a nenakukat do inych dveri…

kamagma
4. sep 2023

Blahozelam ,ocividne mas vela volneho casu.

huginko
4. sep 2023

Sorry, tento postoj tiež nie je za mňa v poriadku. Byt závislá na deťoch. Majú svoje záľuby, potrebuju žiť v spoločnosti rovesníkov. Upinat sa na deti, neviem no... Treba nájsť zlatú strednú cestu... Tak ako ty nevieš pochopiť postoje iných matiek, oni možno tvoje... Prečo to treba riešiť. Každého osobná vec...prepáč, potom sa mnohé matky sťažujú, že ich vzťah nie je ôk. Ved bodaj by bol. Niektoré vidia už len deti.... Nič ine

huginko
4. sep 2023

Tak ty si určite matka roka, sorry, tieto postoje nemám rada

autor
4. sep 2023

@huginko a ako som zavisla? Ze neotvaram sampus a nehovorim im, ze som stastna, ze konecne vypadli? Wow 👌👌🤔😅

autor
4. sep 2023

@huginko tak radsej milujuca matka, ako studeny odchov, ktory je podla teba v poriadku.

huginko
4. sep 2023

@kvetinka75 tvoj postoj je trochu divný, prepáč

huginko
4. sep 2023

Ty ma poznáš? Trochu drzé, nie?

kvetinka75
4. sep 2023

@huginko a v čom prosím ťa

lucilaines
4. sep 2023

Autorka, nemyslim to teraz v zlom, ale na kilometre z teba kricia psychicke probleby menejcennosti. Mrzi ma to, ak ti to pomoze, si skvela matka, bars aj najlepsia na svete. A este lepsia budes, ked vyhladas nejakeho dobreho terapeuta a miesto skryteho volania o pomoc na modrom konovi si pomozes tak skutocne.

huginko
4. sep 2023

To by sme sa museli spýtať deti... Inak, samo chvála smrdí, to nepoznáš? 😂😂😂

huginko
4. sep 2023

@kvetinka75 však si precitaj, čo píšeš.

bessie12
4. sep 2023

musim ta sklamat, ale to, ze sa niektore tesia, ze ich deti idu do skoly/ skolky, tak to neznamena, ze su o nieco horsie matky ako si ty. Svoje deti urcite miluju, tak isto ako aj ty.
Sice deti este nemam, ale uz teraz viem, ze sa budem tesit, ked do tej skolky ci skoly pojdu alebo do jasli. Nemyslim si, ze budem horsia matka od teba ci inych.

denuss
4. sep 2023

ja som opiciu lasku nespominala, asi si mala oznacit niekoho ineho..

kvetinka75
4. sep 2023

@huginko neviem teraz na čo narážaš. Tak buď sa vyjadri jasne, a nie v hádankách alebo nepíš nič. Vyjadrovala som sa tu k viacerým veciam, tak neviem, čo konkrétne myslíš. A to čo píšem, je podľa mňa v poriadku. Ak má niekto na to iný názor, to je jeho problém. Ja neriešim druhých tak ani mňa nemusí nikto riešiť.

huginko
4. sep 2023

@kvetinka75 neriešis druhých? Tak už potom neviem, čo si mám myslieť, no skus si prečítať, akú tému si založila. TY riešiš predovšetkým iných 😂

kvetinka75
4. sep 2023

@huginko si si istá že to patrilo mne? Ja som na MK myslím, že založila za celú dobu čo som tu 1 tému a tá sa týkala mobilného operátora.

domiklik
4. sep 2023

Milá autorka... Skôr ako začneš riešiť iných, skus sa zamyslieť sama nad sebou... Niekedy je hranica medzi matkou, ktorá bezpodmienečne miluje svoje deti a matkou, za ktorú sa deti hanbia (aj dnes tu bolo niekoľko tém) veľmi tenká... Ja napríklad nechápem, ako niektoré matky nie sú schopné prestrihnut pupocnu šnúru a bránia deťom v socializácii, lebo ich až príliš milujú, ale nedovolím si to riešiť...

banderaska29
4. sep 2023

@kvetinka75 si vítaná, aj prespať máš kde 😀

huginko
4. sep 2023

@kvetinka75
@kvetinka75 pardon.nepatrilo