Prsia po tehotenstve
Ahojte,rada by som sa opýtala, či sa vám zmenili veľmi prsia po tehotenstve?
Ak ste mali aj druhé alebo viac tehotenstiev , boli zmeny aj po ďalších alebo sa už nemenii? Čítala som ,že najviac ich ovplyvňuje prvé tehotenstvo. Ďakujem.
Po prvom sa nezmenili takmer vôbec. Práveže sa mi zdali ešte krajšie. V druhom som bola tehotná krátko,prsia boli takisto ok, teraz som tehotná tretikrát a momentálne sa mi absolútne nepáčia. Obrovské, trocha ovisli, asi tou váhou. Uvidíme ako to bude po tehotenstve, keď zhodím.
Ja som mala stale mini prsia, take A, pocas tehotenstiev (3) teda nabrali riadne na objeme. Kojila som dokopy 8 rokov, ked som dokojila tretieho, som zas na A. Rozdiel vidim jedine v bradavkach, su proste vykojene stuple 🤦🏼
Ja som mala krasne cecka, teraz mam ovisnute decka. Moje sa zmenili a velmi. Aj bradavky, aj dvorce aj samotne prsia. Proste cele spadli.
Ja som mala stále obrovské prsia. Po prvom tehotenstve mi dosť spadli. A to som ani nekojila. Bradavku sa počas tehu zväčšili a také zvacsene ostali. Momentálne som druhý krát tehotná a kosik 75G mi je už malý.. som pevne rozhodnutá, že po tehotenstve, respektíve po kojeni ak sa bude dat, tak si dám prsia zmenšiť a trochu povytiahnut 😀
Neviem, vôbec sa takto nepozorujem a neviem posúdiť, či je dáky rozdiel. Beriem to ako fakt, že aj keby sa zmenili, tak je to vek, genetika, tehotenstva, dojčenia. Pravdupovediac je mi úplne jedno, ako vyzerajú.Ale ja som nikdy sa takto neppozorovala.
Po prvom vyfuknute balóniky, po druhom mi ostali vysušené slivky 😭 v tehotenstvach mi prsia narástli o 3 veľkosti a urobili sa mi na nich strie 🤦♀️
bohužiaľ áno!! :( predtým som mala svoje a dovolím si povedať že veľa kamosiek si myslelo že mám silikóny, velkost C a pevne, v tehotenstve pevne D, kojila som pár mesiacov a totalne zmenili tvar, pevne už vôbec ;(( niečo medzi C/D, som rozhodnutá ist na plastiku
Zmenili. Neskutočne. Z pevných B na ovisnute D. Kojila som krátko. Takto sa zmenili už v teho. Prudko mi vyskočili o 2 veľkosti, asi preto ovisli
Mne sa práveže po prvom a druhom tehotenstve veľmi nezmenili. Boli trochu väčšie, potom splasli, ale rýchlo sa dali po "pôvodného stavu " Aj po 3,5 odkojenyvh rokoch boli stále pevné... teraz, po treťom, ešte stále dojcim, sú ako mega dyne a patrične vytahane a padnute dobre že nie po pupok 🤦♀️
Bohuzial, je to tak, ja som bola pocas tehotenstva s prsiami maximalne spokojna, naivne som si myslela, ze tomu tak bude aj po porode. Opak je pravdou, ked som stratila mlieko, splasli a uz im nepomoze zrejme ani druhe tehotenstvo. Ale beriem to, ako to je, som s tym uplne zmierena. Uz zostava len plastika prs, ale s tym uplne stotoznena nie som. 😂

Mne veľmi a to som vôbec nekojila, jednoducho povedané - počas tehu sa poriadne "nafúkli" a po tehu vyfúkli a vyfúknuté zostali 😆