S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?
Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?
Moj druhy syn je Melichar a stvrty Manfréd ❤❤
Inak mam kamaratku menom Ibolya❤, kamoska ma dceru menom Lada, dalsia Skarlet, dalsia syna menom Atrey....susedia mali Carmen....kamoskina vnucka Hilda, hovoria jej pekne Hidi alebo Hilduska a dalsia.zas vnucku Deborah....synovec mojho muza je Klaus....poznala som pana menom Hilarius....kamoska je Zita...na ihrisku chlapcek Sven, dalsi Dallas, Damian, Benjamin, Boris....sused Bartolomej - volali ho Bejbino...moja krstna Nadezda...prastryko Vendelin....nevlastna stara mama Hedviga...moja babka bola Jozefina ( Joja ) a dedo zas Imrich ( Imro )....moja milovana babina bola Gertruda ❤
Kolega mal klientov Romulus a Remus - dvaja bratia...v praci kolega Svatopluk, vnucka nasej susedy Aurelia...
Moja kamoska ma suseda a vola sa Sandokan.
Teraz som si spomenula, že ja som stretla už aj Šeherezádu.
A mala som aj mladu klientku Kleopatru 😉
V Latinskych krajinach ako Spanielsko, Argentina, atd. Je celkom popularne meno Jesús (cita sa chesús) jedneho som poznala ked som zila v UK. Neviem si predstavit ze by tu nejaka mamicka na ihrisku kricala na svojho syna “ Ježiš, ideme domov!” 😆😆😆
Ja som mala kolegyňu Felíciu,sesternica má dcéru Lumi a poznám jedného pána,ktorý sa volá Božetech
Ja som mala kolegyňu Kunikunda ale hovorila ze ju máme volať Kika že od malička ju tak volaju. Ta pami uz je dochodkarka
Larisa a Ksenia. krasne mena obe.
Lionel... ehm...
@00momo nie je to náhodou Kunigunda??? 🤣🤣🤣 videla som to meno v tomto znení, s tým "k" to musí byť riadny pruser 😂😂😂
@monuska218 urcite Kunigunda. Je to inak Kinga 🙂
@drahomirrra Aniela je poľské, ako u nás Angelika.
Učíteľka mojej dcéri sa volá Anatália
@cajomila teraz si mi pripomenula, ako sme boli na strednej vrámci Náuky o spoločnosti na exkurzii na okresnom súde, na pojednávaní rozvodu medzi Zdenkou a Vinnetouom Lakatošovcami.

@monuska218 hej sorry nevšimla som si ze mobil to preklepol 🙂
@michellemary Aniela, Angela, Angelika, to by som chapala. Ale ta mala sa vola AnJela. S “j”. 😅😅

Sangeeta alebo Dushyanthi