icon

S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?

19. feb 2022

Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?

lenkike
22. feb 2022

Osobne nepoznám, ale počula som o chlapcovi, ktorému rodičia dali meno Ken, čo už samo o sebe je podľa mňa dosť zlé, ibaže s ich priezviskom dohromady to dáva zvieratko typické pre Austráliu 🙈 fakt kreatívni rodičia 🥴🤯😵 a potom som na vysokej škole spoznala chlapca s rovnakým priezviskom a vravím mu túto storku a on na to nenadseny : "No, to môj bratranec so ženou dali také meno..." 🙄😬 Som nevedela, čo na to povedať 🙊 ženy pozor, Slovensko je malé 🙈🥴❗a teda ešte jedno posolstvo: Majte zľutovanie so svojími deťmi 🙏 fakt radšej Jozef alebo Mária, ako za každú cenu byť "originálny" 😬

lucy126
22. feb 2022

Naša dcérka sa volá Bria 🙂

foxyfox
22. feb 2022

Sused bol Ronaldo. Ale čo tu čítam Školastika je asi najväčší úlet 🙈🙈

vlucifuk
22. feb 2022

@oblecenie99 Jeeemine, áno, manželova sesternica z Maďarska má Nimródka...Vidíme sa veľmi málo a ja som si to meno za svet nevedela zapamätať.🤦‍♀️

sisafisch
22. feb 2022

@zuzikq91 moja dcéra si tak hovorí (aj sa tak zvykne predstavovať), ale volá sa Mia 😆

nice202
22. feb 2022

Bryan, Bene, Rinaldo a môžem pokračovať 🤣

suezana
22. feb 2022

@foxyfox najväčší úlet je Šanel a Flanel a Popoluška 🙈🙈🙈😂😂

suezana
22. feb 2022

Ja ešte na margo tej Fialky - jedna kamarátka stále volala dcérku Beruška - tiež sa jej ľudia pýtali, či sa tak volá 😊😊 a nie. A moja malá si raz nevedela spomenúť a pýta sa či tam bude aj tá Burinka 🙈🙈🙈

zuzikq91
22. feb 2022

@sisafisch aha, no tak toto musim zistit😀

jasmine2
22. feb 2022

@mata128 zomrela som...🤣😂🤣

moravcikovalucia
22. feb 2022

Môj tesť sa volá Heliodor

janaspa
22. feb 2022

@edulkobaby môj kolega má dcéry Ľubica a Ivica, majú 9 a 8r

shisha211
22. feb 2022

Ja mam syna Branka 🙂

dahra
22. feb 2022

@shisha211 moja najmladšia prišla zo škôlky a vraví: Mami, chodí s nami aj taký chlapec, ktorý sa volá Granko. Slovo Granko bolo známe, ale Branko už nie.

dahra
22. feb 2022

No a v 80.rokoch rodičom pomáhal pri stavbe domu pán, ktorého volali Jaro. V slabej chvíli sa priznal, že v OP má meno Hieronym. Hiero-Jaro vzniklo. A najlepšie bolo priezvisko k tomu menu. Košík. Hieronym Košík.

martanagy
22. feb 2022

moj ex frajer sa vola Darius, vzdy sa mi to meno pacilo ale inak poznam: Ernestinu, Simeon, Dajana, Reka, Gizela, Vendelin, a moja prateta sa volala Sidonia. Ale poviem vam ja mam tradicne meno ( Marta ) a nikdy nikdy som sa s nim nestotoznila.
A pri dievcatach zasa az tak straasne na priezvisku nezalezi kedze nikdy neviete za koho sa vydaju a ci sa to bude hodit 🙂

romanka93
22. feb 2022

@janaspa Flanel 😂 odpadnem

romanka93
22. feb 2022

Ja som sa stretla s chlapčenským SeVastián a dievčenským Eliána ( ale to sa mi velmi paci)

lilik96
22. feb 2022

@echo my máme tiež Lilianu 2010 a vtedy som tiež žiadnu nepoznala, teraz ich už je viac

lenicka777
22. feb 2022

Bernardeta 🙈🙈🙈 pre mna katastrofa alebo Víťazoslav

empeeska
22. feb 2022

Syn ma v skolke spoluziakov - Elvis, Svorad, Lev. Moja prababka sa volala Genovéva (familiarne ju volali Féfka)

drahomirrra
22. feb 2022

Kajetána, Anjela. Des a hroza 😁

shisha211
22. feb 2022

@shisha211
@dahra no počítame s tým, že ho tak budú prezývať 😑 ale nám sa to meno páči

lejllamt
22. feb 2022

@janaspa Šanel pochpím....ale Flanel? Joooj, veď to už mohla ozaj iné dať

linibini
22. feb 2022

Kamaráti majú Angeliku, Agátu, syn v škôlke spolužiaka s menom Hong Bo - učiteľky mu hovorili Hongbik, teraz v škole Gréta, Alica. Kamaratka má Julianu, susedky sme mali Naďu a Oľgu, babky z ulice teta Vilma, Ružena, Vincencia, moja babi bola Helena, druhá Serafina, manželova prababka Šarlota. Poznám Etelku, Paulu. Z banky meno Kvetoslav Motýl, bol to úžasný starý pán, a este Virgil Blúzka. Dobrava, chlapček na ihrisku Eduard, Letícia, Lorant Čvirik.

hesloveslo
22. feb 2022

Moja sestra sa vola Siana ale to meno sa jej paci

mymel
22. feb 2022

@lilik96 ja mám kamarátku Lilianu ročník 2000 🙂 Ani som doteraz inú nepoznala

a_andrejka4
22. feb 2022

Moja spolužiačka ma dceru s menom Sláva a syna Svätopluk🤦🏼‍♀️

cajomila
22. feb 2022

@dahra 🤣🤣🤣

natalka81
22. feb 2022

Františka bola moja spolužiačka zo základky, cize ja toto vôbec nepovažujem za nezvyčajné. V rodine mame Gynovévu-voláme ju teta Gynka. Moja praprababka sa volala Salomea, Žofia je klasika.
Ale čo som skoro odpadla, keď na ihrisku sa hrali chlapci a jeden z nich sa volala Sirius