icon

S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?

19. feb 2022

Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?

andreatytler
23. feb 2022

Sangeeta alebo Dushyanthi

toscania
23. feb 2022

Moj druhy syn je Melichar a stvrty Manfréd ❤❤

toscania
23. feb 2022

@empeeska moja babina rocnik 1936 bola Gertruda a familiarne ju nik nepoznal pod inym menom ako Irma😵🙈😂 ( volali ju podla krstnej mamy - starej slobodnej dievky )

toscania
23. feb 2022

Inak mam kamaratku menom Ibolya❤, kamoska ma dceru menom Lada, dalsia Skarlet, dalsia syna menom Atrey....susedia mali Carmen....kamoskina vnucka Hilda, hovoria jej pekne Hidi alebo Hilduska a dalsia.zas vnucku Deborah....synovec mojho muza je Klaus....poznala som pana menom Hilarius....kamoska je Zita...na ihrisku chlapcek Sven, dalsi Dallas, Damian, Benjamin, Boris....sused Bartolomej - volali ho Bejbino...moja krstna Nadezda...prastryko Vendelin....nevlastna stara mama Hedviga...moja babka bola Jozefina ( Joja ) a dedo zas Imrich ( Imro )....moja milovana babina bola Gertruda ❤

toscania
23. feb 2022

@bashee nezije Vas synovec v CR s mamou a ocka ma tu v PK?

toscania
23. feb 2022

Kolega mal klientov Romulus a Remus - dvaja bratia...v praci kolega Svatopluk, vnucka nasej susedy Aurelia...

rokka
23. feb 2022

Moja kamoska ma suseda a vola sa Sandokan.

cajomila
23. feb 2022

@rokka J som raz počula prezývku Vinetu
..a skoro som umrela od smiechu 🤣🤣🤣

cajomila
23. feb 2022

Teraz som si spomenula, že ja som stretla už aj Šeherezádu.

rokka
23. feb 2022

@cajomila noooo...to ked davali v telke serial Tisic a jedna noc , tak v Trnave to bola samá Šeherezáda a Onur🤣

cajomila
23. feb 2022

@rokka 😁😁😁🙈🙈🙈🤣🤣🤣

cajomila
23. feb 2022

@rokka Keby boli tie mená aspoň pekne, tak by som to aj pochopila.

toscania
23. feb 2022

A mala som aj mladu klientku Kleopatru 😉

slenky
23. feb 2022

V Latinskych krajinach ako Spanielsko, Argentina, atd. Je celkom popularne meno Jesús (cita sa chesús) jedneho som poznala ked som zila v UK. Neviem si predstavit ze by tu nejaka mamicka na ihrisku kricala na svojho syna “ Ježiš, ideme domov!” 😆😆😆

bashee
23. feb 2022

@toscania jop presne tak. Tak to sa asi poznate osobne 😃

maniremi4
23. feb 2022

Ja som mala kolegyňu Felíciu,sesternica má dcéru Lumi a poznám jedného pána,ktorý sa volá Božetech

bamblbi
23. feb 2022

@marika39 Šanel a Flanel😂😂😂a doma bratia Guči a Puči🌠🕳️

00momo
23. feb 2022

Ja som mala kolegyňu Kunikunda ale hovorila ze ju máme volať Kika že od malička ju tak volaju. Ta pami uz je dochodkarka

halci
23. feb 2022

Larisa a Ksenia. krasne mena obe.

simca06022011
23. feb 2022

Lionel... ehm...

monuska218
23. feb 2022

@00momo nie je to náhodou Kunigunda??? 🤣🤣🤣 videla som to meno v tomto znení, s tým "k" to musí byť riadny pruser 😂😂😂

simca06022011
23. feb 2022

@monuska218 urcite Kunigunda. Je to inak Kinga 🙂

cajomila
23. feb 2022

@bamblbi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣umrem

michellemary
23. feb 2022

@drahomirrra Aniela je poľské, ako u nás Angelika.

moravcikovalucia
23. feb 2022

Učíteľka mojej dcéri sa volá Anatália

michellemary
23. feb 2022

@cajomila teraz si mi pripomenula, ako sme boli na strednej vrámci Náuky o spoločnosti na exkurzii na okresnom súde, na pojednávaní rozvodu medzi Zdenkou a Vinnetouom Lakatošovcami.

sticker
00momo
23. feb 2022

@monuska218 hej sorry nevšimla som si ze mobil to preklepol 🙂

drahomirrra
23. feb 2022

@michellemary Aniela, Angela, Angelika, to by som chapala. Ale ta mala sa vola AnJela. S “j”. 😅😅

toscania
23. feb 2022

@bamblbi to boli ozaj taki surodenci s tymito menami?

bamblbi
23. feb 2022

@toscania Neviem, ale jedna mamicka tu pisala ze v čakárni u lekára ciganka oslovovala sv deti Šanel a Flanel🙆‍♀️😂 tak mozno niesom daleko od pravdy ze doma mozno su další surodenci Guči Fuči Puči