icon

S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?

19. feb 2022

Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?

Strana
z11
cajomila
23. feb 2022

@michellemary 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

sandra811
23. feb 2022

Ešte som si spomenula poznám pani s menom Dunja 😊

ivkamic
23. feb 2022

Alegria (slovenska dcera slovenskych rodicov), doma ju volaju malinka...

ivkamic
23. feb 2022

... a este Pandora (mamicka je maliarka a socharka v jednej osobe,tak aj meno dala dcera umelecke). Len skoda, ze ju deti v skole volaju Panda :(

oblecenie99
23. feb 2022

Ešte som si spomenula, že moja krstná mama mala v druzine chlapčeka menom Lakatoš Odyseus

osiatko26
23. feb 2022

Ali 😅 my sme mali psa Aliho a teraz dala kamoška meno pre svojho syna Ali.. nevedela som ako mám zareagovať 🤭

cajomila
23. feb 2022

@oblecenie99 🤣🤣🤣

cajomila
23. feb 2022

@osiatko26 Ja mám to meno rada...dokonca sme o ňom uvažovali pre syna.
Je to tipu je moslimské meno pre druhodeného syna.

osiatko26
23. feb 2022

@cajomila len neviem či aj ony tak rozmýšľali ako vy 🤔 nad výberom mena ;)

katariinam
24. feb 2022

my mame syna menom Johan

prasiatko30
24. feb 2022

Akurat pozeram tv noviny a hovorkyna vlady sa vola Cuca (kuka) 😂 pozeram na mm to je ake meno prosim ta - tak ani lastovicky netusia 😅a vyhercom je Concepción 🤔

katkaseiner
5. mar 2022

Za mňa bolo vždy divne že mamina kolegyňa dala dcére meno Euridika - tá baba má teraz cca 45rokov. To bolo také najdivnejsie, hoci zároveň krásne. Teraz už každý sa snaží dať originálne meno...švagrovi majú chlapčeka Šoma a dievčatko Žejke (žijú v hu ale ani tam nie sú tie mená časté). Známa ma dievčatka Amina a Katia. Mne sa pri prvej dcére páčilo Bonita ale neprešlo mi. Známa ma deti Tyler a tuším Jamie, len teda s priezviskom typický slovenským to strašne naladí.

majka2959
5. mar 2022

@katkaseiner Vždy ma rozveselí, keď v rozhlase počujem meno jednej moderátorky - Sandra Vychlopenová.

andra77
6. mar 2022

@majka2959 tam je viac takých mien...chantal....atd..🙂

Strana
z11