icon

Som divná, keď si oddýchnem počas synovho spánku?

31. aug 2021

Rozprávali sme sa s kamoškami a ja som povedala ze keď maly (9mesacny?) spi a mam navarene a upratané a manžel je v práci tak tiež si lahnem a spim každá jednaa vysmiala ze ci nemám iné co na robote ako spat že oni plnohodnotnejsie využívajú čas ze niečo pečú alebo proste varia zehlia neviem co je na tom zle ze si oddýchnem keď mám porobené dosť ma to trápi ze ma takto vysmiali

vroni
31. aug 2021

Divne su tvoje kamošky. Netuším, prečo by pečenie koláča malo byt zmysluplnejsie než oddych. Navariť popri dieťati môžem. Oddýchnuť si nie. By ma zaujímalo, či tieto super matky v práci cez obednajsiu prestávku začnú pulirovat kanceláriu, že načo strácat čas nejakou pauzou....

0silvia0
31. aug 2021

Divna nie si ty, ale tvoje superkamosky🥴

sisulia
31. aug 2021

@0silvia0 presne. Lepsie sa to ani neda napisat

mabenn
31. aug 2021

S 3rocnym spim na obed

weronika171717
31. aug 2021

Ja som si odmalička rada pospala pri synčekovi. Aj teraz ležím, keď spinka. Možno si aj, pospim. A aj keď som nemala upratané aj tak som si ľahla. Prvoradé je, aby si si aj ty oddýchla a nebola len otrokom. Takže kľudne to hod za hlavu a oddychuj ako doteraz. 😉

acrobaleno
31. aug 2021

Každý považuje niečo iné za plnohodnotne strávený čas. Ty spánok a oni iné.

tosomja
31. aug 2021

Tak ich vysmej aj ty, že sú otrokyne 🤷
Veru, pospim si keď som sama s deťmi a spia. Čo by som dala teraz za hodinu spánku s nimi.

uglybetty1234
31. aug 2021

Moj syn ma 5 a este spi poobede a aj ja s manzelom si ideme lahnut. Robim to tak od narodenia. A ZIADNE vycitky ;)

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
tasticka59
31. aug 2021

Nie je na tom nic zle, oddychnuta mama je stastna mama 🙂 Len tolko

tina_8d
31. aug 2021

Kamarátka je možno “super mama”, ale my bežné Maminy, mame tiež nárok na oddych.. hlavne keď v noci drobec poriadne nespí a potom sa cely deň naháňame. Ono sa to zdá, ale keď si oddychneš, aj ty sa lepšie cítiš. Netráp sa kamarátkami, len už by som prehodnotila, čo im poviem na budúce, keď sa takto hlúpucko správajú

bimbambim
31. aug 2021

To boli super časy keď som si cez obed ľahla s deťmi do postele a spali aj tri hodiny 😀.A vieš čo ? Keď mám čas tak si ľahnem aj teraz síce nezaspim ale aspoň ležím zdriemnem prinajhoršom a necítim sa divná .Keďže robím aj víkendy tak niekedy si potrebujem oddýchnuť.

iwesska
31. aug 2021

Asi ti zavidia,ze si nemozu pospat😂 Ja som si do 3r.lihala spat s malou,lebo inak nezaspala a casto som zaspala skor nez ona😂

macekovam
31. aug 2021

V poriadku je všetko co ta udržiava v pohode... A psychická je najdôležitejšia... Sama vieš čo potrebuješ. A im na nos nevesaj co nedokážu pochopiť.. Možno aj ony vyspavaju a nepovedia aby boli panie dokonale

simca06022011
31. aug 2021

Nie, je to uplne v poriadku :D rob si ako to tebe vyhovuje.

zuzuliennka1
31. aug 2021

to su potom take, co sa furt stazuju ze su brutalne unavene 😂 tiez som si zdriemla, ked spal syn, a najma do roka, ked aj noci boli narocnejsie a celkovo kym sme sa zladili a vsetko sa u neho rychlo menilo… vsade sa odporuca - spi, ked spi dieta, aby si mala energiu na dalsie fungovanie a noc 🙂
kasli na take kamosky a ked sa ti da, spi 🙂 potom (niektore) deti od urciteho veku poobede uz nezvyknu spavat a teda - mne to poobedne oddychnutie niekedy velmi chyba 😁

mamamasama
31. aug 2021

na materskej je najkrajsie, ze pol dna prelezim s malym.. 🤣

zuzi0911
31. aug 2021

By mi muselo na hlavu hrabkat, aby som si neoddychla... Aj keby nemám urobene nič. Robota mi neutečie a navyše aj chlap ma ruky. A to, že ja by som si zdriemla na hodinu, není nič zlé. Keďže deň má veľ a hodín a porobím neskôr...
Takže kľud.... Ty kľudne spi a dokonale nech pečú 😉

0silvia0
31. aug 2021

Nauc sa mat reci cudzich ludi v pazi, mozes si rypnut aj ty, ked rypu ony... nabuduce im pokojne povedz, ze keby tie kolaciky nemal kto u nich zjest, mozu priniest, lebo ty mas vzdy po zobudeni chut na sladke🙈

slovakboy
31. aug 2021

Závidia ti. Vždy keď ťa niekto vysmeje tak sa smeje zo seba. Neber si nič osobne. Ich myšlienky sú ich problém ich interpretácia a ty už len to že na nich myslíš im dávaš veľkú dôležitosť. Nenis si ich v hlave. Áno nie je to ľahké. Pozri si Duhu dohodu od Jaroslava Duška. Trosku sa posmeješ aj inspiruješ.

evica17
31. aug 2021

@lenka2710 presne som to kdesi citala, ze ked dieta spi ma si matka oddychnut a ked su hore vtedy robit domace prace aby videli, ze same sa to neurobi a mali dobry priklad.
A ja si tiez schrupnem s malym, pripadne ked bol mensi a bolo tych spankov viac tak som si aj zacvicila, citala knihu a tak. Ale uzivam si to si len tak schrupnut, vaak ked budeme pracovat, uz si len tak pospat cez den nebudeme moct.

sense
31. aug 2021

Nie si divna že si zdriemnes si divna že to riešiš... Ja som tak chodila s dcérou kým poobede spavala, dokonca aj potom som mávala svoju polhodinku à dcéra vedela ze vtedy sa mama neruší kým nehorí .... A bolo to pre mňa plnohodnotne využitý čas...

littlebubble
31. aug 2021

Ja by som si lahla tiez keby som mala dieta 😂.
Kedy si ma zena oddychnut.

marca12
31. aug 2021

Nevidim nic zle na tom si oddychnut jaaaaj tieto dokonale zienky domace a o par rokov budu fnukat,wke su unavene a nikto im nepomoze,manzelstvo v pecku. Ja deti nemam,ale tiez si obcas lahnem poobede. To mas vidiet pohlady ludi,ze ako si mozem dobolit lahnut. A co. Co je zivot len o praci a driet sa ako kon? Clovek ma byt spokojny a oddychnuty zvlast matka. Dobre robis,sama viee,co si tvoje telo ziada. Inak ja som mala na prazdninach deti mojich surodencov a povinne sme chodili spavat poobede,ja by som nezvladla s nimi plnohodnotne fungovat bez toho,aby som si nelahla aspon na 15 minut. Teda urcite by som zvladla aj bez spanku,ale bola by som nervozna

elizabet173
31. aug 2021

asi by tie tvoje kamošky vystrelo zo mňa, nemám malé dieťa, včera som nevarila, obed mi priniesla moja polovička a poobede som si pospala. No a? Robila som to aj popri malom dieťati, úplne v pohode som si ľahla poobede k nemu, keď som bola unavená a spala. Keď som mala chuť piecť koláč, tak som piekla, keď nie, tak som nepiekla, nedala som si do toho kecať ani od maminy ani od svokry (oni to ale ani nikdy nerobili) a už vôbec som nepotrebovala povolenie od kamarátok. Mala si im povedať, že sa nezdržuješ pečením a podobnými blbosťami, chceš byť oddýchnutá na večer s manželom, lebo uťahaná žena ho po čase prestane baviť a vymení ju za nestrhaný model

elizabet173
31. aug 2021

@marca12 inak, keď makám v práci a po príchode si na pol hodinu, hodinu ľahnem, potom v pohode makám ďalej, ak je treba. Keby som nevypla, tá práca by mi trvala dva krát tak dlho.

maminkadeticiek
31. aug 2021

Janked citim ze si pottebujem pospat a mam prilezitost tak vzdy pocuvam svoje telo.Muz ma v tom vzdy podpori.Co su to za trapky ze sa ti vobec za to vysmievaju?

nika_m
31. aug 2021

Ja mam uz 2,5r syna ale ked som bola unavena tak som si lahla a spala s nim ci som mala urobene vsetky domace prace alebo nemala :D teraz je na MD moj muz a bezne si spia spolu :D akoze co je ich do toho, rob ako tebe vyhovuje :D co matka nema pravo na oddych ked sa citi unavena? :D

anicka182
31. aug 2021

Necitala som predosle komentáre,ale ja si s malym lahnem kazdy den a chrapeme aj tri hodiny :D a je mi sumafuk ci mam doma poriadok alebo bordel (ak je bordel upracem spolu s malym ked vstaneme), jedlo riesim tak aby som si pospat mohla :D maly ma cez dva roky a fungujeme takto od narodenia. Tiez na mna divne ludia zazeraju keď spomeniem ze maly spava tak dlho cez obed a ja s ním, no netusim ci zazeraju preto ze maly spava takto alebo zato ze chrapem aj ja :D a popravde je mi to sumafuk.
Treba si tu matersku dovolenku nejako sprijemnit :D

elizabet173
31. aug 2021

@nika_m nie, podľa niektorých supermatiek na MK matka nemá právo na oddych. Matka sa musí OBETOVAŤ, kojiť do päť rokov každú polhodinu deň - noc, uspávať na rukách do šesť, nosiť v nosiči, kým dieťaťu nedorastú nohy po zem, denne variť teplé obedy aj večere aspoň v dvoch variáciách, piecť každý druhý deň, žehliť aj trenky na puky, umývať okná každý týždeň a najmä má právo v štyridsiatke vyzerať na 75. 😨