icon

Ste niekedy bez deti?

8. dec 2022

Jednoducha otazka. Ste niekedy bez deti? Aspon hodinu tyzdenne. Mate moznost byt bez deti?

Strana
z2
tehotna40
8. dec 2022

Určite áno, mladšia ma teraz také obdobie ,všetko musí byť po jej inak je krik, ale zasa ja som tá mama co nedovolí všetko, keď poviem nie platí nie, takže niekedy sú tie dni naozaj ťažké a som rada keď večer zaspia. Závidím kamoškam, čo dajú dieťa na víkend k babke a majú voľný víkend...

zoja1234
8. dec 2022

@zuzanockamt a dieťa ci deti máš kde kým pracuješ?

zuzanockamt
8. dec 2022

@zoja1234 Staršie v ZŠ, mladšie v MŠ, predtým jasle, babka, otec na MD - bežné fungovanie tisícok žien.

zoja1234
8. dec 2022
lesankavh
8. dec 2022

Áno chodím na nechty,ku kaderníčke .Zajtra idem s kamoškou von na drink 🍹
V nedeľu ideme s mužom na Vianočné nákupy,deti ostávajú s babkou .Muž alebo babka postrážia v pohode .

tianna
8. dec 2022

Nie, máme 3 deti 🙂 tento týždeň som ale bola po x mesiacoch sama 2 hodiny - u lekára.. 😂 ale ja som asi divná, mne to totiž vôbec nevadí 🙂 dokonca keď mi muž povie že nech idem von tak kým vyslovene nemusím (muž PN, ja lekár) tak aj tak nikam nejdem 😋

elizita
8. dec 2022

Na rodicaku som bola bez detí len občas v práci (25h/mesačne a to boli u babky) alebo keď boli s mužom že som si niekam vybehla..

vilma7
8. dec 2022

Áno, keď som v práci 🤣🤣🤣

zuzinka888
8. dec 2022

Ano utorky 2-3 hod" kocikuje" svokra a stvrtky mama. Piatok a vikedny manzel. Pondelky a stredy su volne- ak by mala niektora zaujem😥😥😥

lucinka1988
8. dec 2022

áno a dosť často, som s nimi stále doma na RD, ale chodím do práce, do kozmetiky, do kaderníctva, na kávu, na nákupy- mám pri sebe úžasného manžela, ktorý plne chápe význam slova otec a absolútne s tým nemá problém od narodenia našich oboch detí..Minulý týždeň sme sa vrátili z mojej zahraničnej služobky, brala som samozrejme aj deti a manžela, oni si robili program po svojom, kým ja som mala povinnosti a pracovné obedy a večere a cítim sa ako znovuzrodená aj z toho☺️Dokonca počas toho, ako som mimo domu nemusím pozerať ani na telefón, ešte ani raz sa mi nestalo, aby mi volal, že si nevie rady alebo niečo..

eskop
8. dec 2022

Raz do mesiaca, keď idem na nechty. Hodinku😃aj to keď spi

abbey1
8. dec 2022

Robila som par hodin tyzdenne od narodenia kazdejo dietata, takze vtedy varovala sestra ci noj otec, ked este zil. Inak v podstate stale s detmi. Avsak to mi nebranilo a nebrani robit aktivity, ktore mam rada. Ale vzdy som cca raz mesacne chodila na babinec a dieťa bolo s manzelom.

petamich
8. dec 2022

mame jedno 1.5 rocne a ano kazdy den mam cas pre seba, manzel je rodic a nie darca spermii, takze aktivne participuje na starostlivosti, zvlada beznu starostlivost a aj vikendy bez dietata je schopny mi dopriat 🙂 a este mam aj svokrovcov, ktory obcas pridu postrazit, kedze nezijeme v jednom meste

leniel
9. dec 2022

nie, nemam cas bez nich. maximalne vecer ked zaspia, aj to ich mam nonstop na kamere a kojim/poskytujem servis 24/7 celorocne ... nema ich kto postrazit, tato je stale v praci.

top_manazerka
9. dec 2022

Máme babku s dedkom a starkú. Pravidelne počas víkendov sú deti buď u mojich rodičov alebo u svokry - aj tam spia. My máme s manželom čas na seba - ideme na večeru do reštiky, dlhšie si pospíme, atď.

ivette1223
9. dec 2022

Nie 🤷🏻‍♀️ moja ma 3,5r a vsade ide somnou. 😁 Aj na wc 😂

cali2016
11. dec 2022

Ano,skoro kazdy den si idem na 1h-1h30 zacvicit.mala ma 11 mesiacov a takto to robim od sestonedelia akonahle som mohla zacat cvicit.Je dobre,ze je aj bezomna chvilku,sama s manzelom.

andrea_prestastna
11. dec 2022

@leniel jak u nas ale tesim sa ked pride cas na mna a budem moct ist aspon do vane sama

leniel
11. dec 2022

@andrea_prestastna som vo vani rok nebola 😂 ale uz len dva a pojde drobec do skolky a mne sa snad naskytne cas... v klude upratat a navarit 😂😂😂😂

autor
11. dec 2022

@leniel Pridu sople a bude po spanku 🙃

andrea_prestastna
11. dec 2022

No ja mam obe deti 8 tyzden chore cize som mumia matoha zombie a placem uz len ked sa zotmie lebo viem ze noc je horsia ako den ale co uz

leniel
11. dec 2022

sople su tu vzdy a vzdy budu, skolkarka nam to domov nosi jedna radost, ale starsie decko si aspon da nos odsat/vie vyfukat...

Strana
z2