icon

Súrodenci - podľa znamenia si nebudú rozumieť 😦

miruskac
21. júl 2018

Ahojte mate skusenosti a verite na znamenia? Velmi chcem aby si moje deti rozumeli.Jedno je Vahy a druhe Baran.Podla znamenia si vobec nebudu rozumiet😯 mate doma take to deticky co podla znamenia sa k sebe nehodia a napriek to mu su si blisky a rozumeju si? dakujem ak mi niekto odpise

Strana
z2
pralinka99
21. júl 2018

@miruskac netrápila by som sa tým ja na znamenia verím ale som váhy môj najlepší kamarát je baran a váhy sú znamenie ktoré dokáže vychádzať s každým. Podľa horoskopu som by nemala vychádzať ani so svojím partnerom. Je to individuálne

moniikka
21. júl 2018

@miruskac my máme dcérku v znamení barana a synčeka vahy a rozumejú si perfektne.Takže podľa mňa sú to len povery

koniarova
21. júl 2018

Neostáva ti nič iné, len jedno vymeniť.🙂

junova
21. júl 2018

@miruskac Dobrá blbosť, nikdy som nepriprisovala dôležitosť nejakému znameniu. Ja som baran, brat je baran a sme rozdielni ako noc a deň. Ja introvert, on extrovert, ja empatická, on hádže všetko za hlavu. Mám sestru strelca a ďalšieho brata váhy a vychádzame super. Poznala som na intraku jednu babu, ona keď niekoho spoznala jej prvá otázka bola: aké si znamenie? Dievča jej odpovedalo že lev ako ona a že určite si budú rozumieť. Typni si ako to dopadlo? Neznášali sa celé štúdium.

lucylka25
21. júl 2018

Ja som váha a môj brat baran. V detstve sme si celkom rozumeli, hrávali sme sa spolu. Veľmi záleží na celkovej povahe podľa mna. Teraz v dospelosti mame každý svoje rodiny a starosti a už sa tak nestretávame. Ale nikdy sme nemali nič proti sebe, ani sme sa nehádali. Podľa mna toto vôbec netreba riešiť.

eliska13
21. júl 2018

@miruskac moc to riešiš ja horoskopom neverím
Tam su aj iné aspekty ohľadne tých znamení dôležité
Všetko je od povahy a vychovy

senta_sofia
21. júl 2018

@miruskac ked je sprosta povaha, nepomoze ti ani sulad znameni... ale cim viac tomu budes verit a presviedcat sa o tom pri kazdom ich konflikte, ci nedorozumeni, tak to tak bude

sunflower109
21. júl 2018

Riadna blbosť veriť takým somarinam jedna babka povedala. Ja som váhy a sestra baran a perfektne si rozumieme aj manžela mám barana 😂 neverím na horoskopy...všetko záleží od konkrétnych ľudí...ak chcú spolu vychádzať a ty ich k tomu budeš vieš jasné že to tak bude

pokerface5843
21. júl 2018

@miruskac Nie všetci barani sú nerváci. Poznám barana chlapa, má ženu v znamení rýb, a čo tá s ním robí, je mi veľmi ľúto☹ Lebo takú prašivku si naozaj nezaslúžil.

elizabeth88
Autor odpoveď zmazal
biela_sova
21. júl 2018

@miruskac zda sa, ze taku svokru mame vsetky, mozno ich niekde hore naklonovali ;) Pokial ste vy dvaja s manzelom pohodaci, a Ty mas pohodove tehotenstvo (moja rada obmedzit kontakt so svokrou, hned budes mat mensie nervy), malinky bude pohodak

dilino
23. júl 2018

ja som rak mám surodencov sestry bliženca,váhy a brata bliženca sestru bliženca s tou sa nemusime ale brat dobre aj ked je rovnake znamenie a sestra Váhy super top tu mám najradšej viem sa s ňou porozpravať aj dlhe hodiny ked som chora citi to na diaľku a ja tak isto proste sme ako prepojene priateľa mám bliženca no s tým ako kedy niekedy je to dobre niekedy horšie ale mám ho rada taký aký je každe znamenie je osobite aj deti v rovnakom znameni nemusia byť rovnake povahovo moji surodenci brat a sestra sú bliženci a každy z ných je iný takže je to o výchove a nie o znameniach sú partneri ktorý vôbec podľa znamenia neidu k sebe a majú dlhe roky krásny vzťah nieje to o znameniach ale o porozumeni si a rešpekte a tolerancii.

lujza123
23. júl 2018

Baran je ohnive znamenie, vahy vzdusne. Vzduch a ohen si rozumeju, podporuju sa. Niekedy moze byt takyto vztah divokejsi ci vasnivejsi v dobrom aj zlom slova zmysle, prave vdaka tomu ze cim viac fukas do ohna tym viac hori.

Znamenia nas urcite ovplyvnuju, minimalne ten zivel aky im vladne, ale treba to brat s rezervou, kazdy sme iny, kazdy mame inu zivotnu cestu, inu povahu.. kym jeden baran a vaha mozu byt naj kamosi ina dvojica vahy/baran sa moze neznasat, to nieje len o znameni

sandrika1986
1. jún 2020

Ja som v znameni panna a moj brat je lev...🙂
Doma mam deti v kombinacii: lev, panna, vodnar a byk 😀

Strana
z2