icon

Čo znamená negatívny výsledok na ovulačnom teste?

8. sep 2026

Ahojte baby, prvýkrát sa mi na ovu teste ukázalo niečo iné ako jedna čiarka. Podľa návodu je to negatívne. Máte niekto skúsenosti? Znamená to vôbec niečo alebo úplne nič?

autor
8. sep 2026

@anonym_autor

anonym_abe97f
8. sep 2026

@anonym_autor znamená ze je negatívny, LH nizky

denisa_deniska
8. sep 2026

Znamená to to, že ovulácia sa v najbližších 36h nechystá. Takéto testy môžeš mať počas celého cyklu 🙂

autor
8. sep 2026
@anonym_abe97f

@anonym_autor znamená ze je negatívny, LH nizky

@denisa_deniska
@anonym_abe97f
Ďakujem. Vôbec sa v tom nevyznám. Idem presne podľa návodu, 9. deň ako mne vyšlo po ms začnem testovať cca 7-8 dni. Zakaždým 1 čiarka. Toto je prvýkrát kedy je tam zmena, tak nič. Zajtra pokračujem. Ďakujem ešte raz!

denisa_deniska
8. sep 2026
@anonym_autor

@denisa_deniska
@anonym_abe97f
Ďakujem. Vôbec sa v tom nevyznám. Idem presne podľa návodu, 9. deň ako mne vyšlo po ms začnem testovať cca 7-8 dni. Zakaždým 1 čiarka. Toto je prvýkrát kedy je tam zmena, tak nič. Zajtra pokračujem. Ďakujem ešte raz!

Určite si nechaj mesiac, dva a prídeš nato, ako približne funguje tvoj cyklus. 🙂 pri pravidelnom cykle, 28 dní, by som tipla, že druhá čiarka začne tmavnúť 11-12 deň, avšak pravidlo to nie je. Určite pokračuj a prídeš nato 🙂

anonym_abe97f
8. sep 2026
@anonym_autor

@denisa_deniska
@anonym_abe97f

@anonym_autor ak testujes prvý cyklus, tak rob test kľudne aj dlhšie ako je tých 7-8dni. Kľudne proste až kým menštruácia nepríde alebo kým nebudú dve silné čiarky.

autor
8. sep 2026
@denisa_deniska

Určite si nechaj mesiac, dva a prídeš nato, ako približne funguje tvoj cyklus. 🙂 pri pravidelnom cykle, 28 dní, by som tipla, že druhá čiarka začne tmavnúť 11-12 deň, avšak pravidlo to nie je. Určite pokračuj a prídeš nato 🙂

@denisa_deniska 26 dní mám priemer vďaka

autor
8. sep 2026
@anonym_abe97f

@anonym_autor ak testujes prvý cyklus, tak rob test kľudne aj dlhšie ako je tých 7-8dni. Kľudne proste až kým menštruácia nepríde alebo kým nebudú dve silné čiarky.

@anonym_abe97f práveže nerobím prvýkrát, v minulosti som robila potom dlho nie a teraz druhý mesiac a nikdy som nemala 2 čiarky až teraz prvýkrát niečo tak ma to zmiatlo 😄

autor
9. sep 2026

Dievčatá a tento sa už dá považovať za pozitívny či ešte stále nie? 😄😍

denisa_deniska
9. sep 2026
@anonym_autor

Dievčatá a tento sa už dá považovať za pozitívny či ešte stále nie? 😄😍

@anonym_autor nie, tá čiarka musí byť výraznejšia ako kontrolná. Test zatiaľ negatívny 🙂

autor
9. sep 2026
@denisa_deniska

@anonym_autor nie, tá čiarka musí byť výraznejšia ako kontrolná. Test zatiaľ negatívny 🙂

@denisa_deniska ďakujem, zajtra zas 😄

autor
10. sep 2026
@denisa_deniska

@denisa_deniska tak dnes nič. Teraz sav tom už naozaj nevyznám. Či to bolo nakoniec včera predsalen pozitívne alebo ako dlho trvá kým sa to zmení z pozitívneho na negatívne a čo vôbec skúšať... Bolesti vo vaječníku som mala ráno po zobudení a riadne úplne som zmätená z tých testov. .

autor
10. sep 2026
@denisa_deniska

denisa_deniska
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor robíš v tom istom čase, za aspoň podobných podmienok? Skús budúci mesiac urobiť, keď budeš mať test ako včera, že otestuješ ešte min raz, dva krát v ten deň. LH hormón má rýchly vzostup, aj pokles. Je možné, že si vrchol nezachytila a napr by si ho mala včera večer pozitívny. Plus, keď si cítila aj nejaké bolesti.
Ja som inak testovala vždy ráno, hneď po prebudení, mala som v tom najväčší prehľad, aj keď sa to neodporúča (neviem prečo), lebo som si všimla, že stačilo, že som viac pila a jednoducho som mala ten moč viac zriedený. A keď sa mi zdalo, že tá čiarka je celkom silná, tak som testla ešte večer. Ten “čas”, kedy vieš chytiť ovu test pozitívny, nie je dlhá doba.

autor
Včera o 08:02
@denisa_deniska

@anonym_autor robíš v tom istom čase, za aspoň podobných podmienok? Skús budúci mesiac urobiť, keď budeš mať test ako včera, že otestuješ ešte min raz, dva krát v ten deň. LH hormón má rýchly vzostup, aj pokles. Je možné, že si vrchol nezachytila a napr by si ho mala včera večer pozitívny. Plus, keď si cítila aj nejaké bolesti.
Ja som inak testovala vždy ráno, hneď po prebudení, mala som v tom najväčší prehľad, aj keď sa to neodporúča (neviem prečo), lebo som si všimla, že stačilo, že som viac pila a jednoducho som mala ten moč viac zriedený. A keď sa mi zdalo, že tá čiarka je celkom silná, tak som testla ešte večer. Ten “čas”, kedy vieš chytiť ovu test pozitívny, nie je dlhá doba.

@denisa_deniska Ďakujem, už som to konzultivala s AI a tá mi potvrdila že ovu jednoznačne beží a šup šup s chlapom do postele :D
Aj pocitovo keď som sa nad tým zamyslela, ten vzostup čiarky a potom zas pokles a potom bolesti tiež mi prišlo že som asi len nezachytila ten vrchol. Tak uvidíme za 10 dní drž palce 🙂 Ak nie tak zas nabudúce, ďakujem moc za rady!