icon

Tretie dieťa

14. jan 2023

Zeny co mate je to omoc vacsi masaker ako ked mate 2? Popripade su tu zeny ktore mali 3.dieta len preto ze chceli dievca? Viem moc dobry dovod to nieje...preto to ani realizovat nejdem, ale stale rozmyslam ze mozno dievcatko by som chcela 🙈 a zeny ktore ste tu s tym ze 3.dieta ste chceli koli dievcatku a bol to opat chlacek ako ste to prezivali? Viem ze hlavne nech je zdrave, ze lubila by som chlapceka tak isto 🥰 ale no ked mam byt uprimna chcela by som 3tie len koli dievcatku. A keby to bol opat chlapec ten prvotny moment neviem ako by som brala 🙈 viem som koza

Strana
z2
mamula20
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
14. jan 2023

Tak tazko ti na toto nieco napisat, viem, ze sestra v urcitej dobe zvazovala tretie babo, ale vidina tretieho chlapca jej to nejako zarazila, ostavaju pri dvoch divochoch 😂 My ked sme cakali stvrte, tiez som tuzila po dcerke, uz len preto, aby som najstarsej dcere nespravila mat - troch malych otravnych bratov... pritom chalani su tak super, clovek tak nejako tuzi po rovnovahe v rodine... nam to vyslo nastastie... viem, ze by to bolo pod ciarou "jedno" keby je najmladsia chlapec, ale som rada ze to je ako to je.

cecilia29
14. jan 2023

Pozri, pri dvoch je to dosť masaker. Tretiaci zapadne. Aspoň u nás. Dokonca ja mam toho menej , keďže večer tych divochov uspava muž a ja toho môjho malého anjela

martul
14. jan 2023

To že chces 4 dieťa kvôli tomu že chceš dievča, je veľmi slabý dôvod.

autor
14. jan 2023

@mamula20 tak to je super 🙂
@anjelicek26 ved aj ja mam dvoch divochov a kamaratka ma teraz dievca sem tam postrazim pride mi,ze to je uplne ine...viem ze kazde dievca je ine, moze byt aj dievca divoch 😁 ale ked si predstavim mat 3tieho divocha asi by som sa zblaznila 🙈 mna to tiez brzdi ...este rozmyslam ze mozno za par rokov, ale zas kto vie ked uz budem starsia,to uz by nebolo asi tiez nic moc

autor
14. jan 2023

@cecilia29 to je super ze to tak beries 🤗 ja som citala ( viem kraviny tiez to zavisi od pripadu) ze matky s 3detmi su najviac nervozne 🙈

autor
14. jan 2023

@martul tretie, mam 2, no je to slaby dvovod viem preto to nechcem rizkovat, ale keby mi ktosi povedal ze na 100percent bude dievca tak by som dotoho sla, ale poznam taku zenu co chcela silou mocou dievca ze by mala tolko deti, kym by to dievca nemala...to zas moj pripad nieje no

cecilia29
14. jan 2023

Kravina zrejme. Teda ono je to tak , ze väčšinou tretie príde keď sa s tými dvomi zastabilizujes a znovu sa dostaneš do kolotoča.Zalezi aj aké je to tretie dieťa. Ale mňa moje vyslovene ukludnuje.

pele
14. jan 2023

Chapem ta, ano, je urcite ine mat dievca ako chlapca. Pre rodicov je skvele mat obe pohlavia. Ja mam syna a vidim, ze je iny, aj ked napr. nie je divoch, ale to chlapcenske v nom je a paci sa mi, ze mame v rodine aj tento muzsky element (v malom). Tym, ze si zena, tak dievcatko asi ocenis este viac ako som ja chlapca po 2 babach🙂. Na druhej strane, ak na sa na to das a predsa to bude chlapec, nezufaj, bude to mat aj vyhody. Budu partia. Zapadne ani nebudes vediet ako. Dievcatko nebude mat v chalanoch partacku na svoje dievcenske zabavky a budes musiet asistovat ty, na co predpokladam az tak vela casu mat nebudes. Potom budes pocuvat len mama toto, mama tamto. Ale kazdopadne by som do toho 3. sla🙂

anjelicek26
14. jan 2023

Prave tu v dedine mame mamicku, co ma to dievca az ako siedme v poradi, ich otec trenuje mojich chalanov a teda vravel, ze vdaka bohu konecne, lebo ona by si nedala pokoj nikdy 😂

autor
14. jan 2023

@cecilia29 ano je to pravda ze rozmyslas nad 3tim ked sa tak zastabilizujes, jeden je uz v skole,druhy pojde do skoly, cize by som nemala doma 3 male deti, aj ked jasne clovek si odvykne, ale snad potom aj rychlo nabehne
@pele dakujem si zlata😁 😊

autor
14. jan 2023

@anjelicek26 🤣🤣 tak to je uz tiez dost extrem🤭 ja by som sa aj bala, ale tak hlavne ze sa im podarilo 😁🙏

anjelicek26
14. jan 2023

Tak ta zena je sama o sebe co slovo ta perla, kojila vzdy aspon tri deti paralelne kym nenastupili do skoly, uci ich doma, nechodia k lekarovi, neockuje a kopu ineho. Mna az fascinuje, ze jej muz je uplne normalny 😂

lasoli
14. jan 2023

joj baby su neskutocne upistane,umnaucane,urevane,mam 3,vzdy som chcela baby ale myslim si ze ori chalanich by som si viacej odychla,pretoze ja radsej budem sportovat s nimi ako pri babach stat a neustale pocuvat to revanie a mnaucanie pre vsetko;/) Tri deti nie su tak vela,podla mna je to tak akurat,2 su za mna skor menej,vela je uz nad 4.

lenuska333
14. jan 2023

Ja som mala obidvoch chlapcov cisársky.Velmi som chcela dievcatko,keď sme to nečakali znova som otehotnela.Modlila som sa aby to bolo dievča lebo ak by sa to do tretice nepodarilo uz bybsom detí nemala kedze ma čakal 3 cisársky.Ale našťastie ma Boh vypočul a obdaroval ma krásnym dievcatkom,som rada lebo uz deti mať nebudem,ale aj keby bol treti chlapec nevadilo by hlavne nech je bábo zdravé.

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
mamickalisticka
14. jan 2023

Mali sme synčeka a chceli sme dievčatko 😂 máme k nemu dvojičky chalanov, ale teda už neskúšame, hoci by som chcela aj dievčatko na tie ženské serepetičky, tak radšej nejdem skúšať osud.. (aj keby som vedela, že to bude dievčatko naisto, tak stačilo)

veronicka1901
14. jan 2023

My máme tri dievčatá, ale rátali sme tým pri plánovaní že to bude dievčatko, takže nás to neprekvapilo 😃.Pre mňa je ale tretie dieťa dosť náročné, zvládam všetko samozrejme, ale príde mi to ťažšie, ako keď boli dve. Pritom veľa ľudí hovorí, že druhé je najväčšia zmena. U mňa tretie, ale tak my máme nulovú pomoc od rodiny, aj sme vždy mali, tak možno aj preto 😐.

evkamotka
14. jan 2023

Myslim, ze ti rozumie kazda, ktora ma doma dvoch chlapcov 🙂

majka963
14. jan 2023

Ahoj, ja mám tiež troch chlapcov. Veľmi som túžila po dcérke. A keď som prišla na ultrazvuk a tie guľky, ktoré tam bolo vidieť som odišla s neskutočným plačom. Aj napriek tomu, že som vedel že to bude chlapec nejak som dúfala, ze sa proste mýlia, však ja nemôžem mat troch synov. Do poslednej chvíľky som dúfala v dievčatko, dokonca aj ružový cumlík som si zobrala do pôrodnice. A led mi ho neskôr prispeli, stále som plakala, ze v mojom živote nebudú jednorozce a dúha ale dinosauri a autá. Teraz po roku a pól je to mega slniečko a možno nemám dievčatko ale mám troch skvelých, šikovných a nezbedných synov. Teraz mám pocit ze by sa k nám dievčatko ani nehodilo.

andrejka1974
14. jan 2023

Ja mám chlapec ,dievčatko mi zomrelo ako 4 mesačne,chlapec,chlapec ,dievča dievča a vermi som šťastná ako to je a keď máš dve tretie sa dá v pohode zvladnut

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
14. jan 2023

Mam 1 chlapčeka a aj keby mi niekto povedal teraz otehotnies a budeš mat dievca nešla by som do toho 🫣

lapersefona
14. jan 2023

@anjelicek26 ona je Nemka?

4stanka4
14. jan 2023

@lasoli vieš čo ja si myslím ze to mnaucanie vôbec nie je o pohlaví...my mame dievča, švagriná chlapca a naša aj keď je mladšia tak ani nezamrnci a on reve za každú blbosť. U nás momentálne frčí garaz- s tatom opravovať všetko možné a v aute by presedela aj celý deň 🙂

veronicka1901
14. jan 2023

@lasoli mám tri baby a teda nemnauci ani nemrnci ani jedna. Švagriná má jedináčika syna a ten mrnci stále, keď nie je po jeho a to ma už 10. Je to o výchove. Kebyže mám troch chlapcov, tak ich príjmem rovnako, proste to tak malo byť, ale teda konštatovať, že nechcem dievčatá, hmmm, no neviem 😐.

scila
14. jan 2023

Ja mám tretie dievča (neplánované), ale teda obrala ma už aspoň o 10 rokov života, ošedivela som pri nej podstatne viac ako pri chalanoch a to nebolo žiadni anjeli, skôr naopak. Ale dcéra sa od malička hádzala o zem, tvrdohlavá je ako mulica, keď neni podla nej starších bratov šlahne bez mihnutia oka... Toľko nervov čo mi zožrala. Hádať sa bude do krvi, že má ona pravdu a to nemá ešte ani 5. Akoby som mala doma svokru v malom vydaní 🤦 Už teraz sa desím čo bude v puberte. A muž pravidelne keď počuje ako jačí, lebo neni niečo tak ako ona chce, len vzdychá: "že som ho radšej do žihlavy nestrčil..."

katka086
14. jan 2023

ja som na tom uplne ako ty, dvaja chlapci ( 7, 3 ) a stale uvazujem nad tretim, brali by sme aj chlapceka do partie, to je jasne, ale ta tuzba po dievcatku je stale tu, vek uteka a ja si uz hovorim, ze bud teraz alebo nikdy. Mam pocit, ze ked sa na to nedam, budem to lutovat cely zivot, za 5 rokov ma uz deti tak intenzivne potrebovat nebudu, ale to uz bude pre mna neskoro. Samozrejme to pohodlie teraz vsetko narusi-zacne to autom, dovolenky, vylety planovat na spanky, pomoc od rodiny nemame ziadnu...

anjelicek26
14. jan 2023

@lapersefona jj je... s kamoskami nad nou casto krutime hlavou, ale tak kazdy sme nejaky.

elia9
14. jan 2023

Mám párik a dopriala by som to každej rodinke, ale predovšetkým by som každej žienke dopriala aspoň jedno zdravé dieťatko..deti sú obrovský dar bez ohľadu na pohlavie...vždy som si hovorila, že ak bude druhé dieťatko znovu chlapec, ešte to do tretice risknem, no mala som šťastie a narodila sa mi dcéra..je to ozaj super rovnováha..sú veľmi rozdielni a je zaujímavé ich pozorovať ako sa navzájom dopĺňajú..myslím si, že nie je už o moc väčšia psychiatria mať detičky tri, čiže ak túžiš po treťom - choď do toho ale len za predpokladu že si predstavuj aj tú možnosť, že to opäť môže byť chlapec, či si s tým stotožnená..☺️🍀držím palce

Strana
z2