Vstávajú vaši muži k bábätku?
Žienky mam otázku pomáhajú vám vaši muži pri vstávani k babatku? Ked ich napr uspavate alebo krmite ?
Vstane,lebo ho zobudí ..ale hneď zaspí ..nechcem ,aby mi v noci "pomáhal"...chodí do roboty ...a ja cez deň už si ten čas na odpočinok viem nájsť
Ako kedy. Keď bol uplne maličkýa dosť plakal aj v noci tak vstával. Potom keď ho stačilo nakojiť, tak nie, načo. Potom keď vyvádzal napr. kvôli zubom, tiez vstával. Ale to bola vždy taka timova práca😂 Lebo sme nevedeli spať tak čo už mohol robiť.
Vstaval a pomahal, kolko x ked som nakojila mi ho zobral, lebo nechcel spat 😀
Je to na vašej dohode s ohľadom na možnosti.
Ja som nekojila, manžel pracuje z domu a prvé 2 mesiace si spravil o dosť voľnejšie v práci. Takže sme sa v noci aj cez deň striedali pri deťoch. Vždy vstával len jeden z nás. Spanok je drahý
Áno vstával bez problémov aby som ho o to žiadala.
Ano😊Ale on je clovek ktorý sa cíti dobre aj pri minime spánku asi nikdy som ho nepočula povedať vetu “som unavený”😅Ja som opak..ak nespím niekoľko dní za sebou tak mam pocit že asi vyskočím z okna😀😀ale malá sa budievala max raz takže sme sa striedali jednu noc on jednu ja
Pomáhal a veľmi. Mala som ťažký pôrod, odišli mi kontrakcie, bábätko zo mňa vytlačili a následne oživovali. Neodlúčila sa mi placenta, nevytvorilo mlieko. Bála som sa, že o neho prídem a dlho som s tým bojovala. Bola som taká unavená, že som v noci nepočula jeho plač, ani monitor dychu, ktorý manžel zabudol vypnúť. Trvalo to asi mesiac a pol, teraz už k nemu vstávam ja, ale keď mám problém s únavou, zastúpi ma. Príde z roboty a prevezme ho, na hranie aj prebaľovanie. Poprípade dokončuje prácu, ktorú som nestihla (varenie alebo upratovanie). Naučil sa robiť aj príkrmy a zakaždým ho zaučím do novej finty ako na bábo. Ako on hovorí, on po práci ide do inej práce, ale ja v tej svojej zostávam 24 hodín.
no
A to aj taký existuje??😂😂 väčšina je celá šťastná, keď sa odlifruje do inej izby
Nestaval ani pri jednom, ja som kojila a on vstával ráno do práce.. malý vraj pri kojenie mlaskal😂 tak muž spal v druhej miestnosti aby sa v práci vedel sústrediť
Nie nevstaval, aj tak by ich nenakojil..
Tak ako som ja nevstavala do prace... 🙂
Môj muž pomáhal večer uspavat obe deti a to dlhé roky. Mlieko podával staršiemu synovi niekoľko rokov uprostred noci a to štýlom, že sa len prelialo z tetrapakoveho balenia do pripravenej fľašky vedľa. Som mu za to naozaj vďačná. Mladšiu dcérku sa mi podarilo oducit od nočného mlieka cca v dvoch rokoch, čo bolo neuveriteľne, lebo starší syn prestal piť v noci až štyri a pol ročný, kedy som ho už nejakú dobu prehovárala, aby sa na mlieko v noci vykašľal. Dovtedy keď ho nemal, tak proste ďalej nespal, kľudne bdel od tretej noci až do rana. Preto sme mu to mlieko nechali, bolo to jednoduchšie. A dával mu ho práve môj muž.
Nie
@mamamasama To je skutočne veľmi pekné od teba...Ty celý deň chrápeš, on vstáva ku dieťaťu v noci a potom ráno do práce....fakt si manželka storočia😝
Medzi deťmi je rozdiel 14m, k staršiemu už počas tehotenstva vstával muž, aj ho uspával, po pôrode on mal v noci na starosti staršieho ja mladšiu, keď je nejaká ťažšia noc striedame sa, hovorieva, že ja musím fungovať pri deťoch, on si oddýchne v práci 😅
Nie, ved ja som bola na rodicovskej a on pracoval takže nebude vstavat predsa.
My obaja popri detoch pracujeme z domu, takze by som povazovala za fer, keby aj muz obcas vstal 😁 (teraz mame tretie babatko). Ale on to nevie... ja reagujem aj na najmensie mrnknutie, on v spanku nepocuje nic 😄 obdivujem tuto jeho superschopnost, ja vnimam kazdy pohyb, kazdy zvuk z izieb starsich deti pocujem. ...takze ja uz neocakavam (pri tomto tretom uz vobec), ze vstane k babu, asi to nema vo vybave 😁 (ale za to napriklad rano vstane skor, pochysta ranajky detom atd. kym ja este spim.)
Nie, nikdy.
Môj poctivo vstaval a aj dodnes vstáva, za čo som mu 🙏 robí to sám od seba a s ❤️kou
Ano pomaha stale a pri vsetkom. Co sa tyka teraz pri druhom babanku to uz v noci nevstava lebo spavaju so starsou a ja s babom. Zatial oddelene. Cize on ma na starosti prvu a ja druhu.
Ked bola prva babanko a spavali sme apolu vsetci 3. Tak vstaval vzdy. Mlieko isiel robit vzdy on.
Chodil do prace vstava vždy pred 5tou určite som to nechcela keď mal dovolenku vtedy vstával na striedačku aj on ale ja som bola na materskej takze ja som od neho tieto veci nechcela
Jeeje, nie nevstáva. To by veľa v tej práci nenavymýšľal nevyspatý. Ja niekedy idem spať už od 21.00, aby som sa vyspala. Bežne o 22.00. Dieťa sa budí v noci asi 2*, len sa nadojčí a spí, nikam nevstavam - mám ju vedľa seba v posteli. Takto mi to príde najpraktickejsie.
Áno vstával aj napriek tomu že išiel ráno do práce. Nežiadala som to od neho robil to preto lebo chcel 🤗
Nie ani môj nestaval a ani som nepotrebovala.
Mali sme v spalni v postielke, velmi rychlo si zvykli, ze v noci sa spi ( vychovala som 3 babatká😊)
Nie,nechavam ho vyspat ked chodi do prace.vela soferuje,musi sa vediet sustredit.ja som si sem tam pospala s detmi cez den,ked som bola unavena.

Syn mal nonstop v noci koliky 3m. Muž vstával k nemu na striedačku, ochotne, veľmi to bolo nápomocné. Pri dcére už nemusel a aj tka spali v druhej izbe, ale ju som len pokojila a spala ďalej. Syna sme museli nosiť aby si uľavil a ukľudnil sa.