Vstávajú vaši muži k bábätku?
Žienky mam otázku pomáhajú vám vaši muži pri vstávani k babatku? Ked ich napr uspavate alebo krmite ?
Vstávala som len ja, ale dcéra bola od mala dobrý spáč, čiže aj ja na to spomínam dobre 🙂 mala obdobie, že vecer nemohla zaspať, tak kým som ju uspavala, on porobil čo bolo treba.
Ale tie čerstvé rožky má tu pobavili, že niektoré chcú aj raňajky 😀 xkrat mi bol muž kúpiť rožok, či som mala s novorodencom ráno utekať na raňajky?
V noci sa mi budili len na mlieko, spali s nami v posteli, zaspavali ihneď pri dojčení - muž nemal s čím pomáhať.
Malý má vyše roka a asi polroka vstáva len muž, ja sa ani nezobudím 🤣 vrátil sa mi hlboký spánok tak by musel chudák fakt nahlas a dlho plakať, aby som sa ja zobudila.
presne ja zas nechapem zenske ktore su nastavene ze musi to byt takto a takto, ja si myslim ze vsetko je o dohode a ziadne pravidlo ty si na materskej ja robim 🤦🏻♀️kolke zeny robia aj na materskej a naopak 🤯 och milujem ked hned niekto zhadzuje 🤦🏻♀️
Nie
Moj muz keby len vstaval,..ale aj kojil, dokonca to male aj porodil 🤣🤣🤣 my sme liberalni progresivci u nas je muz zena vlastne
Nie, ani pri jednom. Ani ked som mala 40tky horucky.
Kým som kojila tak nie. Potom uz ano ale len keď nevstaval do práce.
nie, nikdy v noci nevstaval k synovi a ani by som to nechcela od neho.
Sedave zamestnanie, do 5 min autom z domu - vstaval so mnou - ja som prebalovala, on zatial zohrial odsate. Ked som kojila, aj tak niekedy vstal, ked plakali a bolo treba nosit. Pri dvojickach vstavame obaja, pri jeho posteli je este skoro 2r - k nemu vstane vylucne on..
@anjelicek26 presne tak aj u nás
Nie nevstava,ja spim s malym v druhej izbe,lebo moj muz strasne chrape a lepsie sa vyspim s malym,aj ked vstavam 3 krat za noc 😀a ani som to od neho neziadala,lebo on ma dost narocnu pracu fyzicky
deti spali vždy medzi nami .... v prvom rade ked sa zobudili chceli prso, takže to som im dala.. ak hned ešte nespali, muž dával cumel a snažil sa uspať.. alebo ked vedla v izbe už starší chalani niečo, že začne plakať jeden, tak muž tam vždy ide 🙂 stará sa o deti na 100%
@anjelicek26 Môj muz sice nesiel v noci k synovi, lebo som ho predbejla, ale zobudil sa. Potom nemohol hned zaspat tak cez den na poradach mu kvackala hlava. Bol stradne ospaly. Odvtedy spaval v detske izbe. Syn v postielke, pri mne v spalni. Nechcela som, aby ma vystriedal.
@pininka1 všetky tri ste mali cisárske? Ako sa cítite? Máte nejaké ťažkosti po troch pôrodoch ..teda ak boli všetky sekciou?
@mamamasama Ty budeš isto "manželka storočia" a dostaneš zato aj ocenenie😝
V noci? Nie, chodil do prace kde musel fungovat ako strasidlo stacilo ze.bol jeden z nas 😂😂
A bola dojcena jedna aj druha ale prva hrozne revala par mes aj tak druha obcas,ked som uz mala nervy možno 2 x ju uspal ale inak aj spal vedla mech sa vyspi,ked uz sme sa uspali otocil sazzachrapal a musela by som ho zabit tak radsej spal vedla
@mandarinka555 Rodičia sme obaja. Ako si urobíš, tak máš. Nezáviď a choď si poplakať do vankúša.
@mandarinka555 pozerám, že máš deti staré ako je môj manžel. Snáď si ich vychovala aspoň tak dobre, ako moja svokra môjho, ale keď máš názory, že žena má robiť všetko a chlap nič, tak asi nie. Socializmus skončil milá pani.
Nie, lebo vstával do roboty a ja som aj tak dojcila.
Nie, kojila som, nevstal ani raz. Ani nevedel, ze dieta nespalo.A aj keby som nekojila nechcela by som aby vstaval kedze chodil do prace.Neviem ako by tam fungoval🤷♀️
Nie nevstaval, kojila som tri deti. Muž ráno do roboty
s ťažkými strojmi(500 kg+ , v mraze, horúčave, vetre), nepotrebujem aby mal úraz a tak mať doma invalida.
Môj muž pracuje z domu, večer po kúpaní si malú berie a uspáva ju on a v noci sa zvykne zobudiť okolo tretej, to vstane a dá jej cumlík...keď bola menšia, aj v noci ju kŕmil on...chce si tak vynahradiť ten čas cez deň, keď s nami nie je 🙂
vstaval asi prvy tyzden ked som prisla z nemocnice. Potom zacal chodit so prace a nevstaval a ani som to po nom nechcela, ked sa narodilo druhe dieta to bol uz zahul lebo jedno dieta budilo druhe, tak som sa na nejaky cas prestahovala z izby a on spal so starsim. Nastastie uz sa to unormalilo a konecne opat spime ako manzelia a nie stale sa na deti nebudi - len ked som fakt ze chora alebo mam nejaky problem a poviem mu to.
K prvému vstaval, striedali sme sa pri ňom, bola som po cisárskom a sym bol neskutočne náročný a uplakany, mal prehodené noc s dňom. Pri druhom to bola pohoda, manzel spával v druhej izbe, to som bez problémov zvládala sama.
Behom dňa, ak je doma tak pomáha, teda zapája sa, lebo chce, je rodič tak isto ako ja. V noci to vyslovene od neho JA nechcem, nepotrebujem to atď.... on chodí do práce a koľko krát má pohotovosť aj v noci a behá po výjazdoch. Kde to ešte k malému vstávať. Ale, ak by bolo nevyhnutné, zvládol by všetko aj on. Spí v izbe s nami a som veľmi rada za to, necítim tak "samotu"???
Nikdy. A naco vlastne, chodi do prace, musi byt vyspaty

Nie, v noci som vstavala ja. Rano si vzdy bral maleho a nechaval ma, nech si trochu pospim. Obom nam to tak vyhovovalo.